Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
Terta pa300
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
TDkorg
Tue Jan 22 2019, 07:53PM

Registered Member #17220
Joined: Fri Jul 13 2018, 04:11PM
Posts: 45
Salut tuturor!Am si eu o intrebare,cum pot sa setez terta la pa 300?Vreau ca pe upper 1 unde pun un acordeon sa cante in do sa zicem si pe upper 2 o orchestra sa imi cante in mi.Activez terta din buton si dupa intru in setari,dar nu iese ce trebuie,imi ia orchestra de pe upper 2 ca terta,cantand orchestra in do si in mi in acelasi timp,iar cu acordeonul nu se intampla nimic.Asa suna rau,nu imi place.Vreau sa sune exact ca intr-o hora cu introducere unde orchestra canta la terta si acordeonul normal.

[ Edited Tue Jan 22 2019, 07:56PM ]


Back to top
angelitto
Tue Jan 22 2019, 09:03PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 1051
Salut. Citeste aici: LINK: Click aici !

Back to top
TDkorg
Wed Jan 23 2019, 03:22PM

Registered Member #17220
Joined: Fri Jul 13 2018, 04:11PM
Posts: 45
Multumesc

Back to top
Radu_mamii
Sat Feb 02 2019, 09:57PM

Registered Member #16732
Joined: Fri Sep 15 2017, 01:13AM
Posts: 26
Cum adica, "activez terta din buton" ?

Back to top
TDkorg
Sat Feb 02 2019, 10:45PM

Registered Member #17220
Joined: Fri Jul 13 2018, 04:11PM
Posts: 45
Radu_mamii a scris ...

Cum adica, "activez terta din buton" ?

Sa dau un exemplu,pe upper 1 am acordeon,upper 2 clarinet.Apas pe butonul ensemble si se activeaza functia,apoi apas combinatia shift+ensemble si imi intra in niste setari,iar acolo se gasesc mai multe optiuni,block,dual,duet,octave,etc.,la duet ai posibilitatea sa dai mai sus sau mai jos instrumentul si asa se formeaza terta,apoi ca sa ai terta doar pe clarinet,la acordeon dai pe off,iar la clarinet mute,nu off,nu normal,este explicat si in link-ul oferit de admin cu setarea asta.Sper ca am putut sa te lamuresc.

Back to top
Radu_mamii
Sat Feb 02 2019, 11:12PM

Registered Member #16732
Joined: Fri Sep 15 2017, 01:13AM
Posts: 26
Ok, eu credeam ca pa 300 are buton direct de terta !!! Glumesc, stai linistit ! 😀 😂 😁 Presetul pentru terta in Ensemble, e THIRD UP, nu DUAL, DUET, etc... Nu e grea engleza 😁... Nu uita, armonia (mana stanga), tre' sa meargă perfect, ca terta sa iasă la fel "perfect" 😀... Poti pune pe toate 3 uppere, cate un instrument, ton+terta+octava, sau ton+ton&terta+terta, etc... vezi si din tuning ce poti ajusta. E valabil linkul cu poza lui angellito, pentru setările tertei...Jongleaza-le, iar apoi anunta-ne ce a iesit. Tre' sa iasă ceva, la 300 meu se aude bine 😍 . Edit: La upper-ul care il setezi cu ton+terta, da-i valoarea -5 ... Nu te supăra, dar din ce ai explicat tu mai sus.....m-am amuzat doar 😀 😇

[ Edited Sun Feb 03 2019, 12:01AM ]


Back to top
TDkorg
Sun Feb 03 2019, 02:37PM

Registered Member #17220
Joined: Fri Jul 13 2018, 04:11PM
Posts: 45
Si pe dual merge,am gresit cand am spus duet.Pe dual ai posibilitatea sa dai mai sus tonul pana la +24 sau mai jos pana la -24 si asa nu faci doar terta,poti sa pui si cvinta,octava,la dual ai mai multe posibilitati.Cu terta iti dau dreptate,pe third up ti-o da direct,pe fifths cvinta si tot asa,sunt niste termeni simpli,nu trebuie sa stii prea multa engleza,stiu si eu ce inseamna fiecare.Ma bucur ca am putut sa te inveselesc cu mesajul de mai sus(poate si cu acesta),in orice caz,multumesc pentru remarca,omul din greseli invata.

Back to top
Radu_mamii
Sun Feb 03 2019, 02:58PM

Registered Member #16732
Joined: Fri Sep 15 2017, 01:13AM
Posts: 26
Stai linistit, asa sunt eu, mai glumet 😀... Duminica placuta ! 😉

Back to top
TDkorg
Sun Feb 03 2019, 05:20PM

Registered Member #17220
Joined: Fri Jul 13 2018, 04:11PM
Posts: 45
Multumesc!O duminica placuta si tie!

Back to top
NicuO58
Wed May 08 2019, 07:49AM

Registered Member #17418
Joined: Sat May 04 2019, 12:35PM
Posts: 10
angelitto a scris ...

Salut. Citeste aici: LINK: Click aici !

Mulțumesc, nici nu știam că pot face asta.

Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] MegaSet-CMihai13-5 Posted by Mihai13 on 14 Aug : 20:40
Salut Nelu,E clar ca ceva din sty-lul respectiv ti-a dat clapa peste cap si dupa nu a mai mers nimic.Am verificat fiecare bucatica din sty si afara de cateva inadvertente dintre CV [more ...]


[download] MegaSet-CMihai13-5 Posted by nelu_nelu on 14 Aug : 19:07
Salut Mihai prima data sa intamplat la stylul Gipsy JazzGR pe urma la toate


[download] MegaSet-CMihai13-5 Posted by Mihai13 on 14 Aug : 14:50
Salut Nelu,Nu am patita asa ceva, poti sa-mi spui exact ce style a facut asta.Daca ai posibilitatea mai descarca-l o data poate s-a intamplat ceva la dezarhivare incearca cu 7zip e [more ...]


[download] MegaSet-CMihai13-5 Posted by nelu_nelu on 14 Aug : 12:16
Am încărcat setul în pa 700 style, user 123 dk 1 și 2 fără nici un global se comporta rău de tot niște sunete ciudate pleacă staylu bine și la câteva secunde [more ...]


[download] set marian ALM -PA800 Posted by Mihai13 on 13 Aug : 21:22
Nu stiu care-i treaba este prima data cand intanlesc asa ceva.Dupa dezarhivare imi arata peste 50MB dar la incarcare nu imi incarca absolut nici un sampler, am incercat si sparat [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap