Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
YEM: Intrebari; Raspunsuri; Experiente
Go to page   <<      
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Mihai13
Wed Jun 24 2020, 10:22AM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Posts: 355
Salut,
Am vaga impresie ca odata cu schimbarea versiunii de YEM (2.5 – 2.6) pack-urile codate CPF au probleme la incarcarea in noua versiune.
Cei drept s-a intamplat numai cu cele primite cu clapa nu cu cele de la Yamaha dar cum stim ei nu le fac cu YEM-ul. Acum 3 ani am primit IK pt. S970 dupa o perioada am putut utiliza doar CPI initial pt instalare CPF duse in YEM ori imi inchideau programul ori la formarea CPI-ului nu mai recunosteau toate vocile ca fiind pentru clapa mea (gri si nebifate).
Acum la jumatate de an de cand am luat clapa am vrut sa vad si eu ce am primit gratis, dar YEM-ul a ajuns la 2.6 si aceeas surpriza, foarte greu de pus CPF-urile in YEM, si cand in sfarsit am reusit cu unul la formarea CPI cel prin 20 de tonuri raman gri ca si cand nu ar fi de SX900.
Am renuntat si am instalat pt lamurire vechiul CPI primit odata cu clapa, care desigur merge.
Pentru multi asta ar putea fi o problema destul de mare, personal nu stiu daca voi apela la magazin pt remediere.
A mai patit cineva asa ceva?
Sanatate!


Back to top
Larry_va76
Fri Jul 03 2020, 08:16AM

Registered Member #9944
Joined: Tue Oct 26 2010, 07:42PM
Posts: 15
Salut. As dori sa fac un pachet de Orchestra Pentru Genos din din cateva elemente in Yem doar pe un singur uper. problema e ca nu merge sa copii elementele de la un ton la altul. Ce solutii ar fi ?????

Back to top
Mihai13
Fri Jul 03 2020, 08:51AM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Posts: 355
Salut Lary,
Problema cu YEM este ca trebuie sa ai wav-urile originale. Desigur daca nu le ai si tonul este necodat sau fara lacat exista un soft care le extrage.
Acum sunt orchestre care sunt facute cu cun singur element si cateva wavuri - probabil inregistrate asa cum sunt de la alte clape dar tu nu vrei asta.
Spre exemplu Orchestra lui Vasi are un strings un chamber strings un fluier si un nai daca nu ma insel.
Stringsul si chamber stringsul sunt foarte folositoare pt ca nu prea se gasesc in seturi.
Paul 1 extragi cu awave sau altceva wav-urile dintr-o orchestra sau instrument.
Pasul 2 creezi primul element wav cu wav sa zicem strings
Pasul 3 elementul 2 la fel sa zicel chamber strings
Pasul 4 o trompeta buna pe elementul 3 tot wav cu wav
Si gata prima orchestra
Adaugi un acorderon un fluier un nai pe alte elemente si vei avea cate orchestre doresti.
Exita volume si reglaje pe fiecare element deci poti sa faci cate orchestre vrei cu max 8 instrumente.
Dupa ce ai facut-o pe prima o exporti ca PPF o aduci inapoi redenumesti si continui editarea si tot asa pana cand le faci pe toate.
Sper ca-ti va fi de folos.

Back to top
Larry_va76
Mon Jul 06 2020, 10:54AM

Registered Member #9944
Joined: Tue Oct 26 2010, 07:42PM
Posts: 15
Multumesc Mihai de informatie.Am reusit sa creiez un ton de orchestra in principiu cum mi-ai scris .Ar fi fost mai simlu sa poti copia elementele dar din pacate nu ne-au oferit posibilitatea cei de la Yamaha. Poate pe viitor o vor rezolva .
O alta problema ar fi la salvarea PACK-ului in formatul "pqi" pentru o vizualizare mai rapida a tonului la care se fac ajustari in YEM . imi deranjeaza seturile de tobe "exemplu" in loc de premier se aude ton de pian sau altceva si ca sa stau sa salvez mereu ppi cate 20 de minute , te saturi de facut tonuri de orchestra. Ai intampinat problema asta ???


Back to top
Mihai13
Tue Jul 07 2020, 10:34AM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Posts: 355
Salut,
Pt 2 pachete cam 400Mb ca sa fac PPI dureaza max 5 min.
Un sfat, cand lucrezi ceva nu incarca mai mult decat ai nevoie max pack unde lucrezi si inca unul daca e nevoie, sa zicem cel de unde mai te poti inspira.
La mine nici o toba nu canta altceva, dar toate au samplere caci altfel dau eroare (am PSR SX900 nu Tyros sau Genos)
Posibil ca tobele cu elemente din factory care merg pe Ty si Ge sa faca cum zici tu in YEM (sa cante pian) sincer nu stiu.
Sanatate!

Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] SetAnicheiReparatPA700-Folclor Posted by Mihai13 on 07 Jul : 14:44
Salut Mihai,Eu le repar de obicei sa nu mai dea eroare la incarcare, samplere gri lipsa wav in multisempler, empty multisempler in ton.Pentru celelalte: tonuri care bazaie cv neset [more ...]


[download] SetAnicheiReparatPA700-Folclor Posted by mihai roland on 07 Jul : 12:56
Are inca erori,,Incerc sa mai repar cv..1594121890 ]


[download] Set Korg Pa 700 Anichei - marukorg Posted by mihai roland on 07 Jul : 12:54
Apar errori la kmp uri


[download] Set palade Yamaha s670 Posted by Mihai13 on 07 Jul : 10:22
Si parola???Pare a fi PPI deci inutil pt alte clape.1594106638 ]


[download] Set tonuri Kronos Amza Tairov 2019 Posted by miki67 on 05 Jul : 00:30
parola : piyanistset.com@bliviu27, atentie cand faci upload ca fisierele sa nu fie parolate sau daca da,te rog pune si parola.ps: puteti intra direct pe sait(piyanistset.com) si s [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap