Forums

Clape.ro :: Forums :: Fisiere audio, Versuri, Partituri, Armonii :: Partituri, Armonii, etc ...
 
<< Previous thread | Next thread >>
Exista un program pentru a schimba gama unei partituri!?
Go to page   <<      
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
menucu
Mon Jan 05 2015, 09:55AM
Registered Member #12511
Joined: Mon Feb 25 2013, 08:09PM
Posts: 112
Ok...Merci

Back to top
danpa80
Mon Jan 05 2015, 10:06AM
Registered Member #10314
Joined: Sun Jul 31 2011, 01:32PM
Posts: 201
Si Sibelius e foarte bun la asa ceva, insa el ca si program nu poate scana o partitura. Mai trebuie alte programe pe langa el care lucreaza mana in mana cu el. Parca se numea ''Neuraton Photoscore''. Acesta vine la pachet cu Sibelius si daca il instalezi iti poate scana partitura si o poti reda in Sibelius si modifica dupa bunul plac. Am avut si eu odata Sibelius 3 sau 6 si aveam instalat si programul asta si de atunci stiu ca se poate.

Back to top
iadrian
Sat Jan 13 2018, 05:21PM
Registered Member #16932
Joined: Sat Dec 30 2017, 04:16PM
Posts: 1
eu folosesc midisheet muzic e ok

Back to top
gabi3213
Sun Jan 14 2018, 12:28PM
Registered Member #2854
Joined: Mon Nov 03 2008, 07:26PM
Posts: 669
Da nu mai bine incerci tu sa o canti in gama in care e scrisa pe partitura?Cred ca te-ar ajuta in viitor sa nu fugi de clapele negre


Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] set catalin13 pa3x decompresat Posted by miki67 on 14 Jul : 17:46
Multumesc la fel Grisa!


[download] Set AD v1 pa1000 Posted by acery71 on 14 Jul : 11:34
Salutare ! La mine a functionat ! O sa mai incerc odata miine dimineata si va voi spune daca sunt sau nu probleme cu site-ul ! O zi placuta in continuare !


[download] Voci VCE Yamaha pt Acery Posted by acery71 on 14 Jul : 01:09
Salut ! Multumesc frumos Mihai ! Toate cele bune !


[download] Set AD v1 pa1000 Posted by titiretsu on 13 Jul : 21:14
Am acces la download dar spune ca nu exista fisier , am incercat de 3 ori la fel


[download] Set AD v1 pa1000 Posted by Mihai13 on 13 Jul : 20:39
Vezi cu accesul la download, sau poate e ceva de la site, cativa, vad ca l-au putut downloada.





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap