Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Acordeoane
 
<< Previous thread | Next thread >>
OS Roland FR8x
Moderators: admin, pustiulica
Author Post
daddy
Tue Apr 28 2015, 08:32PM

Registered Member #241
Joined: Wed Jul 02 2008, 03:09PM
Posts: 242
A pus cineva pe FR8X simplu sistemul de operare de pe FR8X Dallape?


Back to top
giorgio14
Thu Apr 30 2015, 02:51PM
Registered Member #13217
Joined: Mon Aug 12 2013, 11:45AM
Posts: 68
Nu cred ca ar putea merge, pana la urma daca ar fi asa majoritatea si-ar pune sisemul de la dallape

Back to top
NxSound
Thu Apr 30 2015, 03:07PM

Registered Member #2689
Joined: Wed Oct 29 2008, 04:22PM
Posts: 808
mai logic ar trebui sa mearga dar lipseste fizic placa cu tonurile de dalape asa ca dejeaba il bagi !

Back to top
muset
Sat May 02 2015, 12:52PM

Registered Member #76
Joined: Wed Jun 04 2008, 08:06PM
Posts: 171
daddy" salut! te rog suna-ma sau lasa-mi un nr. de telefon sa vorbim. tel. ***

Admin: este interzisa postarea nr de telefon in threaduri!

[ Edited Sun May 03 2015, 08:58AM ]


Back to top
daddy
Sat May 02 2015, 06:46PM

Registered Member #241
Joined: Wed Jul 02 2008, 03:09PM
Posts: 242
Salut, muset! ****

[ Edited Sun May 03 2015, 08:59AM ]


Back to top
muset
Mon May 04 2015, 11:10AM

Registered Member #76
Joined: Wed Jun 04 2008, 08:06PM
Posts: 171
mii de scuze pentru tel. of unde mia fost capul! scuze!

Back to top
Deian
Fri Sep 23 2016, 12:54AM

Registered Member #11400
Joined: Sun Sep 23 2012, 11:18AM
Posts: 54
Buna seara! Poate ca vine cam tarziu raspunsul ,dar am sa-l dau totusi
Nu sunt sigur ca intrebarea ta a fost corecta sau daca ai vrut sa intrebi daca se pot pune tonurile in FR8X de la FR8X Dallape. Cel mai bun raspuns il ai daca vei lua sa studiezi datele tehnice de la unul si de la celalat...sigur se gasesc foarte usor . Ce pot sa-ti spun eu si acest lucru este sigur ,deoarece am inceput cu un FR7X ...apoi cu un FR8X si acum am un FR8XDallape ,iar tonurile le-am incarcat dupa bunul meu plac de la unul la altul Chiar si in FR7X am incarcat tonuri de pe 8X si au mers perfect. Acum sa ne lamurim care e diferenta dintre FR8X si FR8X Dallape...in principiu de functionare ,comenzi si tot ce tine de ' sistemul de operare' asa cum ai spus tu ...nu este nici cea mai mica diferenta . Singura diferenta vizibila este masca din metal care are o alta culoare (putin mai inchisa) decupajele sunt diferite si scrie pe ea DALLAPE . Asta ce se vede la o prima vedere ...FR8X Dallape mai are pe spate o tablita unde este scrie Dallape si sunt doua numere (ex 40/500) asta e nr acordeonului meu si asta inseamna ca este acordeonul nr 40 din cele 500 care au fost fabricate . FR8X Dallape a fost o serie limitata si au fost facute doar 500 de bucati . Ca si seturi de tonuri FR8XDallape are un singur set care nu se regaseste pe FR8X si se numeste BALKAN ,dar care se poate descarca pe stik si transfera sau se poate transfera absolut tot si merge fara probleme . Meniu /utility/import /all /write si ai tot ce este pe FR8X Dallape...meniu/utility/export/all/write si ai un Dallape ,dar fara masca Am pus tonuri si pe FR7X din FR8X si din FR8X Dallape si au mers...sigur ca este o mica diferenta si nu suna ca si pe 8x ...dar merg fara probleme. Cu putina rabdare ...cu putin studiu a manualului poti sa-ti faci un acordeon cum doresti tu ...sa-ti faci propriul tau set si sa nu fie nevoie sa-l cumperi . E mult mai simplu decat crezi . Doua acordeoane clasice poate au diferente ...poate fiind vorba de acordaj manual etc...etc,dar doua acordeoane electronice daca au setarile facute corect suna si seamana ca doua picaturi de apa . Marele avantaj la cele electronice este ca poti sa-ti faci un set sau mai multe care sa-ti placa tie ...combinatiile care le vrei ,volum,sensibilitate burduf...etc...etc .Oricum acordeoanele astea nu sunt folosite nici la jumatate din ce stiu sa faca si ce pot ,iar toti care au acum acordeoane aranjate cu diferite tonuri si suna bine ...au invatat ...au transpirat ...au combinat si ...cam asta este . Stiu ca este o cale mai simpla ...copiem pe stik si apoi dam export si ne-am aranjat acordeonul,dar frumusetea si multumirea este mai mare cand faci tu ceva care sa sune si bine si sa fie si pe gustul tau ... Hai ca am scris mai mult decat a fost necesar. Spor

Back to top
alex-lx
Sat Mar 24 2018, 02:17PM

Registered Member #386
Joined: Fri Jul 18 2008, 09:51PM
Posts: 147
daddy sorry de off topic. am careva neclaritati cu FR8x os:
- update OS pare ca se instaleaza incomplet(ajunge doar pana la battery charge)
- display ul lumineaza,butoanele doar careva functioabile.
- fr8x_subcpu_v105 timp infinit de instale,nu cum scrie in pdf in 5min

... nu reda absolut nici un sunet
... am incercat si fara baterie(am scos de tot bateria din fr),dar inzadar

Va rog un sfat dela cunoscatori.
Poate a mai avut cineva asa probleme cu modelele anterioare

[ Edited Sat Mar 24 2018, 02:18PM ]


Back to top
alex-lx
Sun Mar 25 2018, 10:12PM

Registered Member #386
Joined: Fri Jul 18 2008, 09:51PM
Posts: 147
alex-lx a scris ...

daddy sorry de off topic. am careva neclaritati cu FR8x os:
- update OS pare ca se instaleaza incomplet
- display ul lumineaza,butoanele doar careva functioabile.
- fr8x_subcpu_v105 timp infinit de instale,nu cum scrie in pdf in 5min

... nu reda absolut nici un sunet
... am incercat si fara baterie(am scos de tot bateria din fr),dar inzadar

Va rog un sfat dela cunoscatori.
Poate a mai avut cineva asa probleme cu modelele anterioare


mersi.am rezolvat. eroare usb memory
sanatate

"rog un moderator sa stearga mesajele mele de aici sa nu fiu off topic

[ Edited Sun Mar 25 2018, 10:15PM ]


Back to top
faber
Mon Mar 26 2018, 12:58AM

Registered Member #6656
Joined: Thu Feb 26 2009, 04:29PM
Posts: 144
Salut ! la Fr7x cum se procedeaza? merg tonurile din fr8x in fr 7x?


Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] set catalin13 pa3x decompresat Posted by miki67 on 14 Jul : 17:46
Multumesc la fel Grisa!


[download] Set AD v1 pa1000 Posted by acery71 on 14 Jul : 11:34
Salutare ! La mine a functionat ! O sa mai incerc odata miine dimineata si va voi spune daca sunt sau nu probleme cu site-ul ! O zi placuta in continuare !


[download] Voci VCE Yamaha pt Acery Posted by acery71 on 14 Jul : 01:09
Salut ! Multumesc frumos Mihai ! Toate cele bune !


[download] Set AD v1 pa1000 Posted by titiretsu on 13 Jul : 21:14
Am acces la download dar spune ca nu exista fisier , am incercat de 3 ori la fel


[download] Set AD v1 pa1000 Posted by Mihai13 on 13 Jul : 20:39
Vezi cu accesul la download, sau poate e ceva de la site, cativa, vad ca l-au putut downloada.





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap