Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Acordeoane
 
<< Previous thread | Next thread >>
OS Roland FR8x
Moderators: admin, pustiulica
Author Post
daddy
Tue Apr 28 2015, 08:32PM

Registered Member #241
Joined: Wed Jul 02 2008, 03:09PM
Location / Localitate:: Deva
Posts: 241
A pus cineva pe FR8X simplu sistemul de operare de pe FR8X Dallape?


Back to top
giorgio14
Thu Apr 30 2015, 02:51PM
Registered Member #13217
Joined: Mon Aug 12 2013, 11:45AM
Location / Localitate:: Fartanesti
Posts: 68
Nu cred ca ar putea merge, pana la urma daca ar fi asa majoritatea si-ar pune sisemul de la dallape
Back to top
NxSound
Thu Apr 30 2015, 03:07PM

Registered Member #2689
Joined: Wed Oct 29 2008, 04:22PM
Location / Localitate:: Braila
Posts: 808
mai logic ar trebui sa mearga dar lipseste fizic placa cu tonurile de dalape asa ca dejeaba il bagi !
Back to top
muset
Sat May 02 2015, 12:52PM

Registered Member #76
Joined: Wed Jun 04 2008, 08:06PM
Location / Localitate:: timisoara
Posts: 153
daddy" salut! te rog suna-ma sau lasa-mi un nr. de telefon sa vorbim. tel. ***

Admin: este interzisa postarea nr de telefon in threaduri!

[ Edited Sun May 03 2015, 08:58AM ]

Back to top
daddy
Sat May 02 2015, 06:46PM

Registered Member #241
Joined: Wed Jul 02 2008, 03:09PM
Location / Localitate:: Deva
Posts: 241
Salut, muset! ****

[ Edited Sun May 03 2015, 08:59AM ]

Back to top
muset
Mon May 04 2015, 11:10AM

Registered Member #76
Joined: Wed Jun 04 2008, 08:06PM
Location / Localitate:: timisoara
Posts: 153
mii de scuze pentru tel. of unde mia fost capul! scuze!
Back to top
Deian
Fri Sep 23 2016, 12:54AM

Registered Member #11400
Joined: Sun Sep 23 2012, 11:18AM
Location / Localitate:: Timișoara
Posts: 54
Buna seara! Poate ca vine cam tarziu raspunsul ,dar am sa-l dau totusi
Nu sunt sigur ca intrebarea ta a fost corecta sau daca ai vrut sa intrebi daca se pot pune tonurile in FR8X de la FR8X Dallape. Cel mai bun raspuns il ai daca vei lua sa studiezi datele tehnice de la unul si de la celalat...sigur se gasesc foarte usor . Ce pot sa-ti spun eu si acest lucru este sigur ,deoarece am inceput cu un FR7X ...apoi cu un FR8X si acum am un FR8XDallape ,iar tonurile le-am incarcat dupa bunul meu plac de la unul la altul Chiar si in FR7X am incarcat tonuri de pe 8X si au mers perfect. Acum sa ne lamurim care e diferenta dintre FR8X si FR8X Dallape...in principiu de functionare ,comenzi si tot ce tine de ' sistemul de operare' asa cum ai spus tu ...nu este nici cea mai mica diferenta . Singura diferenta vizibila este masca din metal care are o alta culoare (putin mai inchisa) decupajele sunt diferite si scrie pe ea DALLAPE . Asta ce se vede la o prima vedere ...FR8X Dallape mai are pe spate o tablita unde este scrie Dallape si sunt doua numere (ex 40/500) asta e nr acordeonului meu si asta inseamna ca este acordeonul nr 40 din cele 500 care au fost fabricate . FR8X Dallape a fost o serie limitata si au fost facute doar 500 de bucati . Ca si seturi de tonuri FR8XDallape are un singur set care nu se regaseste pe FR8X si se numeste BALKAN ,dar care se poate descarca pe stik si transfera sau se poate transfera absolut tot si merge fara probleme . Meniu /utility/import /all /write si ai tot ce este pe FR8X Dallape...meniu/utility/export/all/write si ai un Dallape ,dar fara masca Am pus tonuri si pe FR7X din FR8X si din FR8X Dallape si au mers...sigur ca este o mica diferenta si nu suna ca si pe 8x ...dar merg fara probleme. Cu putina rabdare ...cu putin studiu a manualului poti sa-ti faci un acordeon cum doresti tu ...sa-ti faci propriul tau set si sa nu fie nevoie sa-l cumperi . E mult mai simplu decat crezi . Doua acordeoane clasice poate au diferente ...poate fiind vorba de acordaj manual etc...etc,dar doua acordeoane electronice daca au setarile facute corect suna si seamana ca doua picaturi de apa . Marele avantaj la cele electronice este ca poti sa-ti faci un set sau mai multe care sa-ti placa tie ...combinatiile care le vrei ,volum,sensibilitate burduf...etc...etc .Oricum acordeoanele astea nu sunt folosite nici la jumatate din ce stiu sa faca si ce pot ,iar toti care au acum acordeoane aranjate cu diferite tonuri si suna bine ...au invatat ...au transpirat ...au combinat si ...cam asta este . Stiu ca este o cale mai simpla ...copiem pe stik si apoi dam export si ne-am aranjat acordeonul,dar frumusetea si multumirea este mai mare cand faci tu ceva care sa sune si bine si sa fie si pe gustul tau ... Hai ca am scris mai mult decat a fost necesar. Spor
Back to top
alex-lx
Sat Mar 24 2018, 02:17PM

Registered Member #386
Joined: Fri Jul 18 2008, 09:51PM
Location / Localitate:: odessa
Posts: 144
daddy sorry de off topic. am careva neclaritati cu FR8x os:
- update OS pare ca se instaleaza incomplet(ajunge doar pana la battery charge)
- display ul lumineaza,butoanele doar careva functioabile.
- fr8x_subcpu_v105 timp infinit de instale,nu cum scrie in pdf in 5min

... nu reda absolut nici un sunet
... am incercat si fara baterie(am scos de tot bateria din fr),dar inzadar

Va rog un sfat dela cunoscatori.
Poate a mai avut cineva asa probleme cu modelele anterioare

[ Edited Sat Mar 24 2018, 02:18PM ]

Back to top
alex-lx
Sun Mar 25 2018, 10:12PM

Registered Member #386
Joined: Fri Jul 18 2008, 09:51PM
Location / Localitate:: odessa
Posts: 144
alex-lx a scris ...

daddy sorry de off topic. am careva neclaritati cu FR8x os:
- update OS pare ca se instaleaza incomplet
- display ul lumineaza,butoanele doar careva functioabile.
- fr8x_subcpu_v105 timp infinit de instale,nu cum scrie in pdf in 5min

... nu reda absolut nici un sunet
... am incercat si fara baterie(am scos de tot bateria din fr),dar inzadar

Va rog un sfat dela cunoscatori.
Poate a mai avut cineva asa probleme cu modelele anterioare


mersi.am rezolvat. eroare usb memory
sanatate

"rog un moderator sa stearga mesajele mele de aici sa nu fiu off topic

[ Edited Sun Mar 25 2018, 10:15PM ]

Back to top
faber
Mon Mar 26 2018, 12:58AM

Registered Member #6656
Joined: Thu Feb 26 2009, 04:29PM
Location / Localitate:: Ploiesti
Posts: 144
Salut ! la Fr7x cum se procedeaza? merg tonurile din fr8x in fr 7x?

Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



balamucfm » 22 Apr : 10:55
buna ziua

MDanny » 22 Apr : 10:26
salut

pyry » 22 Apr : 09:56
o duminica minuata la domniile voastre

sVipper » 20 Apr : 21:19
Salutare ! LINK: Click aici !

benone » 20 Apr : 21:03
Salutari tuturor ,si o noapte linistita

milumil » 20 Apr : 17:50
salutari la toata lumea domnilor un tutorial cum se poate face un style(macar notiuni de baza) pentru psr s970 ma poate ajuta cineva ok mii de multumiri

dextar_x » 20 Apr : 10:26
salutare

valinico » 20 Apr : 08:16
Neata !

danieltrd » 19 Apr : 22:52
buna seara

costygrek » 19 Apr : 21:02
seara buna tuturor!

pyry » 19 Apr : 19:36
buna seara colegi

dextar_x » 19 Apr : 10:59
cdinu LINK: Click aici !
incarcare set pa 800

dextar_x » 19 Apr : 10:57
Claudiu apesi butonu media apoi alegiu usb selectezi setul si dai lod

cdinu » 19 Apr : 07:36
Cine ma.ajuta.cu link
Andronescu pa 800 tutorial .
Ma intereseaza.cum.sa sterg setul din clapa si sa incarc altul.
Ms

cdinu » 19 Apr : 07:23
Salut colegi.

rogabriel » 18 Apr : 19:25
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat !

dextar_x » 18 Apr : 15:16
salutare

ionut74 » 18 Apr : 08:15
O zi frumoasa tuturor

viorel t » 18 Apr : 08:12
salutare tuturor ! o saptamana excelenta va doresc!

george32 » 17 Apr : 18:55
salutare baieti

dextar_x » 17 Apr : 15:20
salutare

pyry » 17 Apr : 15:09
buna ziula la toata lumea

milumil » 17 Apr : 12:30
vrea cineva sa imi explice un pic mai in detaliu cum pot adauga instrumente pe un psr s970 multumesc

rogabriel » 17 Apr : 11:37
buna ziua muzicanti de unde pot lua un prigram de convertit tonuri multumesc

-DJ MOUSE- » 16 Apr : 19:45
Voice Creator -> Library Load

dextar_x » 16 Apr : 14:18
Cum incarc un set pe yamaha tyros 2. Cine ma ajuta ??? ma ajuta cineva pas cu pas

rogabriel » 16 Apr : 13:22
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat !

milumil » 16 Apr : 13:10
abdon multumesc pentru bunavointa de a ma ajuta dar as avea o rugaminte daca bineanteles ai timp poti sa imi explici mai detaliat

dextar_x » 16 Apr : 11:39
mariusnazi la LINK: Click aici ! vb cu baieti si te rezolva

mariusnazi » 16 Apr : 11:18
Salutare . Stie cineva unde gasesc clape pentru roland fr ?

dextar_x » 16 Apr : 11:04
Cum incarc un set pe yamaha tyros 2. Cine ma ajuta ???

dextar_x » 16 Apr : 10:25
salutare colegi

dextar_x » 16 Apr : 10:24
salutare colegi...

abdon » 16 Apr : 09:46
Buna dimineata! milumil, prin Yamaha Expansion Manager YEM soft PC

Mihai13 » 16 Apr : 08:58
O saptamana buna domnilor!

milumil » 16 Apr : 08:50
Buna dimineata lume, as avea o intrebare cum pot pune instrumente mai multe pe un psr 970 multumesc

danieltrd » 15 Apr : 21:00
salutari

petrassrl » 15 Apr : 10:42
caut si eu un set de pa 600 din zona ardeal

petrassrl » 15 Apr : 10:41
buna ziua

Roberto E80 » 15 Apr : 09:19
neata buna tuturor!

cipri » 15 Apr : 08:20
Salutare tuturor.

Claudiux10 » 14 Apr : 16:40
Salutare stiti cumva unde pot gasi un ton de saxofon semplat pt pa 600 cat mai aproape de cel real de referat doza sax

balamucfm » 14 Apr : 13:05
Salut cipyanoo asta stiu .orga este a unui pusti de 15 ani iam bagat stayluri pe ea si eram interesat daca pot pune si semplere multumesc pentru imformatie

cipyanoo » 14 Apr : 13:01
Salutare!pentru balamucfm pe acel model de clapa nu se pot incarca semplere.dar poti sa o folosesti prin calculator cu programul kontakt.dar e ceva mai mult de lucru.ai nevoie de drivere si cabluri midi usb!

balamucfm » 14 Apr : 12:11
Va salut dragi colegi puteti sami spuneti daca pe o yamaha psr 413 pot pune semplere eu am acasa un roland asa ca pe yamaha nu am lucrat si nu stiu va multumesc

Raduiulian » 14 Apr : 10:55

Buna seara,de unde pot descarca si eu programul Style Works xt universal?

sorin77sol » 14 Apr : 09:26
Salut ! ...

tavy1979 » 14 Apr : 07:20
Buna dimineata la toata lumea!

Raduiulian » 13 Apr : 23:01
Buna seara,de unde pot descarca si eu programul Style Works xt universal?

DaNuTzZu » 13 Apr : 21:49
Am primit cum 2 seturi de pa1000, o sa le incarc in clapa si sa vad ce e de ele si poate le pun si aici...

Mihai13 » 13 Apr : 20:05
<DaNuTzZu>
Eu am incarcat din Sound toate Userele si din UserDK primele 100 de pozitii
ca atat a incaput.

spoitoru » 13 Apr : 19:12
V-a Multumesc Pentru Invitatie!

DaNuTzZu » 13 Apr : 19:04
Da am vazut,descărcat și probat setul de la tine.Este foarte bine ce faci si sper sa il termini repede.Multumim pentru efort si pentru ca împărți cu noi.La V2 l-am băgat la DIRECT si la convertit clapa direct însă V1 nu îmi ia tot, zice ca e prea mare...Ce este mai puțin important ca sa nu încarc din v1 ca sa intre restul???

Mihai13 » 13 Apr : 14:44
<Danutu>
Cel cu versiunile de la StudioRomania este OK ca material de baza dar ambele sunt cam mari pt PA1000 si da correct at fi sa incarci V1 si din V2 doar sty-lurile in direct.In plus sunt cam multe defecte ce trebuiesc reparate.
La <proiect> lucrez eu, pt mine, dar postand si pe site.
Cu telefonul nu merge pt ca astea-s regulile site-ului; doar discutand aici.
S-o porti sanatos!

DaNuTzZu » 13 Apr : 12:08
Oricum sunt multe care nu le stiu,am avut (încă am) pa600 si este diferența între pa600 si pa1000...As ruga daca cineva imi poate explica mai multe despre pa1000 sa imi lase un nr de tlf si sa îl sun...asa am discuta mult mai bine...

DaNuTzZu » 13 Apr : 12:04
Am văzut că cineva aici lucrează la un proiect de pa1000... Mai vreau sa imi zică cineva daca stie care este treaba la seturi cu versiunea 1 si 2.Am inteles de la cineva ca v1 se încarcă ca si set normal si v2 se pune la "DIRECT" CA el asa face la pa4x si zice ca e la fel ca la mine...

DaNuTzZu » 13 Apr : 11:57
@pustiulica mulțumesc. Am văzut asta,chiar am încărcat câteva seturi. Trebuie încărcate manual pentru că nu merge dintr-o bucată si se aud rau,plus că la multe style instrumentele nu sunt la locul lor pe trackuri... .

pustiulica » 13 Apr : 11:41
Sa o stapanesti sanatos si cu folos!

pustiulica » 13 Apr : 11:41
@DaNuTzZu, merg seturi din toate clapele Korg mai vechi. Gasesti pe site la download tot ce doresti. Set lucrat strict pentru Pa1000 nu cred ca a produs cineva.

pustiulica » 13 Apr : 11:39
@astefan4, tu esti deja pe site. Pentru a obtine altcineva o invitatie, trebuie sa completeze o cerere LINK: Click aici !

DaNuTzZu » 13 Apr : 11:05
Salutare.Ieri am achiziționat un korg pa1000.
Va rog frumos daca cineva are un set de pa1000. Mulțumesc.

cipri » 13 Apr : 10:16
Salutare tuturor.

pyry » 13 Apr : 09:31
neata colegi

astefan4 » 13 Apr : 09:26
Buna dimineata, tuturor! Ce pot face pentru a primi o invitatie pe site?

Mihai13 » 13 Apr : 08:21
Buna dimineata!

DaNuTzZu » 13 Apr : 00:30
Mersi lucianG1000

lucianG1000 » 13 Apr : 00:11
@DaNuTzZu... trebuie să încarci pe rând totul, mai puțin globalul.

DaNuTzZu » 12 Apr : 23:26
Salutare. Stie cineva daca seturile de pa4x merg pe pa1000 bine sau trebuie incarcate bucata cu bucata...?

Costy71 » 12 Apr : 13:23
buna ziua colegi

cdinu » 12 Apr : 12:21
Salut.
Pe statie de amplificare am echo ptr microfon, o pot conecta cu RCA in mixer pasiv peavy 6 ?
Ptr ca sa folosesc efectul echo?

cdinu » 12 Apr : 10:00
Salut crisays 123
Ai pa 800?

GabiSet » 12 Apr : 09:17
Salut colegi

costygrek » 12 Apr : 08:40
Salutare tuturor!

Mihai13 » 12 Apr : 08:38
O zi buna tuturor!

valinico » 12 Apr : 07:58
Buna dimineata!

cdinu » 12 Apr : 07:31
Salutari dragi colegi !
Aseara am.facut proba subu de 8 h cu 2/sateliti de 6 h fiecare .
Super nu sa intamplat nimic grav.

pyry » 11 Apr : 19:48
salutare colegii ,,,,organist eu am luat unul de la fly muzic si sunt foarte multumit de el uite linku aici LINK: Click aici !

Crissys123 » 11 Apr : 19:42
Va salut
Set ul lu marius gerea(2016) de pa800(nu ma refer la cel de pa2) mai este pe site?

claudyucla » 11 Apr : 18:52
buna seara

cipri » 11 Apr : 17:42
Salutare la toata lumea.

iulian_c68 » 11 Apr : 14:50
salutare la toata lumea

body » 11 Apr : 13:05
Oare unde am putea incerca sa cerem o actualizare OS si pentru Korg Pa 3x ?? Eu am si un Pa 300 il tin in Romania doar de craciun si pasti mai folosesc dar e super Incarc de pe PA3x ce lucrez in Belgiq si le ia aproape tot cu mici excepti dar ca sa spun suna destul de bine

Organist » 11 Apr : 11:05
Va salut! Poate cineva sa imi recomande si mie un stativ compatibil cu un mixer soundcraft signature 12...mixerul are dimensiunile  113 x 380 x 388 mm si greutatea de 5.66 kg...as vrea ceva care sa aibe inaltime minima 70 de cm...astept propunerile voastre si va multumesc anticipat!

dextar_x » 11 Apr : 10:53
salutare colegi...

dextar_x » 11 Apr : 10:51
cdinu se duce placa de sunet sau procesorul

cdinu » 11 Apr : 08:00
Scz scrisul

cdinu » 11 Apr : 07:58
Ok pyry.
Salutari.
Un amic are pa 800 si sa blocat in cantare, un tiuit puternic si trebuie repornita.
Care ar fi cauza ?
Are set de 256 mb in orga.
Multumesc !

marukorg » 10 Apr : 22:59
Salut

pyry » 10 Apr : 20:07
cdinu baga stiku,selectezi setu care vrei sa al incarci ai dai open si le ei pe rand primu o sa fie globalul pe el nu al incarci dai mai jos si incep ...acum eu nu mai stiu cum e ordinea pcm ,perform sound style ce mai tura dura incarci tot far global

claudyucla » 10 Apr : 13:11
salutare

cdinu » 10 Apr : 12:15
Cum procedez?
Global din set pa2 nu il incarc ?
Multumesc.

claaxy » 10 Apr : 11:59
poti incarca in pa800 dar fara global

cdinu » 10 Apr : 10:35
Adevarat a inviat !!!
Dragi colegi am un set de pa 2 cu 12 favorite.
Il pot incarca.in pa 800 cu ram de 256?

pyry » 10 Apr : 07:48
Histos a inviat ,colegi

mussic » 09 Apr : 20:19
Buna seara prieteni ! Multa sanatate si petrecere frumoasa alaturi de dei dragi ! Hristos a inviat !

iulianpuscasu96 » 09 Apr : 16:11
Hristos a inviat!

Yamahakey » 09 Apr : 15:41
Sarbatori fericite tuturor

sd.roman » 09 Apr : 10:41
Hristos a inviat! Sanatate la Toti!

petrassrl » 09 Apr : 10:38
caut un set cu ritmuri din ardeal si banat pentu pa 600 poate ma ajutati sin de la medias va multumesc

petrassrl » 09 Apr : 10:36
buna ziua




Comentarii noi


[Content] Cereri pentru acces la descărcări fișiere de pe site Posted by balamucfm on 22 Apr : 10:53
Buna ziua , Dl. admin, Va rog frumos a-mi aproba daca este posibil sa primesc acces la mai multe downloadari fata de cele actoale .Va multumesc


[download] set pa800 nache Posted by M.C.Marius on 19 Apr : 22:01
lam probat, da eroare, contine ceva codat, cere usb cu setul original.


[download] Set banat Raul Uncu Posted by Crissys123 on 18 Apr : 23:55
e pentru pa4


[download] Set banat Raul Uncu Posted by dan_68 on 18 Apr : 21:03
cine stie poate este pentru yamaha???


[download] Midi-uri din Korg Pa4x Posted by lucianG1000 on 18 Apr : 17:13
Sunt style-urile in format midi dar nu CV-uri.Ca exemplu... este un style tras cap coadă trecând prin toate variațiunile și fill-uri. Așa sunt toate.Nimic interesant, sunt aceleași [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap