Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
New KING, KORG Pa4x Oficial !!!
Go to page   <<      
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
marius9
Thu Jan 11 2018, 10:07PM
Registered Member #14557
Joined: Thu Oct 09 2014, 09:27AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 142
Vor fi schimbari, iar beneficiarii acestora vor fi utilizatorii. Dar un lucru este cert: modificari fata de ce este acum vor fi.
Si sper sa nu se fi grabit Yamaha cu lansarea celor doua PSR-uri. Vom vedea.
Back to top
marianmoisii
Fri Jan 12 2018, 12:33AM

Registered Member #6772
Joined: Sun Mar 01 2009, 02:14AM
Location / Localitate:: constanta
Posts: 204
Dacă cei de la Korg ar face un update cu funcții noi și pentru modele mai vechi ar fi un lucru corect și fairplay, menționez aici; Pa 600,Pa 900 ,Pa 3x le ,Pa 3x, dacă cei de la Korg respectă clienții ar trebui să își îndrepte atenția și spre aceste modele,nu toată lumea își permite să cumpere cele mai noi modele și mai ales gama de vârf.Ar trebui un OS de operare în limba română ,memorie sampling mai mare,baza de sound de fabrică ar trebui să conțină sound specific pentru România,știm că se pot face aceste lucruri în mare parte din OS , repet nu toată lumea are bani de Pa 4x, totuși ne-am dori o evoluție a instrumentelor nostre și dacă se poate din OS de nu.

[ Edited Fri Jan 12 2018, 12:55AM ]

Back to top
geogenesys
Fri Jan 12 2018, 06:30AM

Registered Member #648
Joined: Wed Aug 06 2008, 10:52PM
Location / Localitate:: Iasi
Posts: 336
Cumva, totul are o logica si o strategie bineanteles...de ce credeti ca au adaugat User DK2? Ok, ca si spatiu pentru alte tobe...dar daca nu ai spatiu RAM, la ce bun? Ar fi timpul, ca e de rasul curcilor, suntem totusi in 2018...

[ Edited Fri Jan 12 2018, 06:32AM ]

Back to top
marius9
Fri Jan 12 2018, 09:29AM
Registered Member #14557
Joined: Thu Oct 09 2014, 09:27AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 142
Si Yamaha si Korg tin in sah utilizatorii cu firimituri la fiecare nou aranjor.
Insa este o practica generala (nu se intampla doar la clape).

Intre timp a aparut update oficial de la Korg pentru Korg PA600 (Version:2.0.0; Date:2018.01.10).

[ Edited Fri Jan 12 2018, 09:30AM ]

Back to top
marius9
Fri Jan 12 2018, 09:30AM
Registered Member #14557
Joined: Thu Oct 09 2014, 09:27AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 142
Korg va face sigur schimbari (nu stiu daca la toate aranjoarele).

Si Yamaha face.

E bine pentru utilizatorul final, pentru ca aceasta concurenta ii obliga sa ridice nivelul. Fiecare producator. Insa daca celalalt vine cu 30 MB, de exemplu, in plus la memorie sampler fata de competitor, parca nu e ceva din 2018.


[ Edited Fri Jan 12 2018, 09:35AM ]

Back to top
sarac.lipit
Sat Jan 13 2018, 01:54AM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Location / Localitate:: Humuleşti
Posts: 2409
Și ãla cu PC'ele....cum îi zice...o tot trãgea cã 32 mb la un sistem de operare e arhisuficient!!! A fãcut win 10 de toatã jena dupã ce a desființat unul din cele mai stabile sisteme ...XP... Și 16 GB par sã nu mai ajungã.....totul este o mare afacere a cîtorva...
De clape ce sã vorbim??? Praștie de 5o euri vîndutã cu 5oo....

[ Edited Sat Jan 13 2018, 01:57AM ]

Back to top
elgi
Sat Jan 13 2018, 10:46AM
elgi

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Location / Localitate:: Suceava
Posts: 672
Marius9: Si Yamaha face.
Adicătelea ce schimbări minunate a făcut Yamaha? Numai nerozii! Nu a văzut nimeni că noile PSR-uri, care sunt exact ca cele vechi, idem şi la fel, au Multipadul în partea dreaptă a clapei? Ca să dau un cinel, trebuie să vin cu mâna stângă peste cea dreaptă şi să dau cinelul. Cam cât de retarzi sunt cei de la Yamaha? Memorie internă de 13 MB... asta da schimbare, dacă trăiam în 2000, atunci 13 MB era mult, dar 18 ani mai târziu este de râsul curcilor. Au creat chinezăria de Genos fără să poţi să-i pui hard disk şi cu limită de formatări la flash (maxim 100 de formatări). Da, au făcut schimbări mari, au mutat multipadul tot în dreapta deasupra octavei a 5-a, dacă eu fac solistica în octava a 4-a, trec cu stânga peste mâna dreaptă nu mult, vreo octavă, aşa, şi-mi tuflesc cineloiul. Au scos butonul de pe faţă pentru scoaterea dinamicii, că, deh, şi-aşa suntem toţi pianişti şi stăpânim dinamică dată de mecanica chinezilor de numa-numa... Despre Genos, în alt thread, că nu e cazul aici. Mai vreţi mai multe "schimbări" la Yamaha? Mai bine închide divizia de clape firma Yamaha, să-i lase pe cei de la Korg să meargă înainte, aşa, cu paşi mici, pitic-pitic, cum merg ei, dar se mişcă, au băgat duda pentru digeială, bună şi aia poate pentru unii, deci s-au mişcat POZITIV cu ceva, nu doar NEGATIV, ca rataţii de la Yamaha, care o dau din prost în mult mai prost... Părerea mea...
Back to top
CrysMM
Sat Jan 13 2018, 01:12PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 331
Cum adica limita de 100 formatari? Dupa 100 de formatari ce zice? Trebuie sa cumperi alta clapa sau sa platesti abonament la formatare???

Cam ai dreptate, Yamaha a cam abandonat clapele dupa aparitia celor noi. Vad ca cei de la Korg tot mai misca cate ceva, nu mare lucru, dar misca. Raman la parerea mea ca puteau upgrada S770 si S970 printr-un update major.

[ Edited Sat Jan 13 2018, 01:12PM ]

Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



angelitto » 19 Jan : 17:13
@joker, uite aici: LINK: Click aici !

sVipper » 19 Jan : 16:39
joker » 19 Jan : 14:38
salut la toata lumea! am o intrebare exista manual in limba romana pentru korg pa 300? nu am gasit nicaieri numai in engleza

CrysMM » 19 Jan : 12:52
@cdinu - in mod normal ar trebui sa respecti specificatia de 8 ohmi. Avand in vedere calitatea produsului care tinde catre entry level, posibil sa ai probleme prin nerespectarea rezistentei. Eu personal, am avut o boxa activa din asta no-name sau un nume mai ciudat, pe care am tras vreo 2 ani. Avea iesire pentru inca o boxa pasiva cu specificatia de 8 ohmi. Am mers cu boxa pe 4 fara probleme timp de 2 ani. Ce zice acolo de 8 ohmi este pentru sub, nu am gasit nimic despre iesiri. Vezi in manualul lui daca scrie ceva de cele 2 iesiri.

marukorg » 19 Jan : 12:34
Salutare

cdinu » 19 Jan : 12:33
Salut CrysMM.
Saptamana viitoare il primesc

Vonyx/skytec swa18.
Are 2 iesiri sateliti, am 2 boxe pasive de 250w, au 6 ohmi.
Sun are si 2 aamplificatoare 2/250 w.
Ms

Mihai13 » 19 Jan : 10:15
O zi buna!

valinico » 19 Jan : 09:34
Neata !

pyry » 19 Jan : 09:32
buna dimineata colegi

joker » 19 Jan : 09:08
buna dimineata baieti!

CrysMM » 19 Jan : 09:08
@cdinu - spune si tu modelul exact de sub. Are iesire pentru satelit pasiv? Daca are, respecta intocmai spefificatia iesirii.

cdinu » 19 Jan : 09:04
Salut colegi.
Am nevoie de informatii:
Subwoofer activ 8ohmi impendanta, pot sa folosesc satelit de 6 ohmi?
Multumesc .

lucianG1000 » 19 Jan : 08:26
salutare lume !

ionut74 » 19 Jan : 07:29
Buna dimineata

oki1 » 19 Jan : 07:16
Buna dimineata!

sorin77sol » 18 Jan : 22:32
Noapte buna ! ...

ZoltanKote » 18 Jan : 22:05
Angelito sambata am sa fiu liber . Am sa incarc 41 de midi sau partituri sper ca poi sa primesc si eu PERMISIUNEA LA DOWNLOAD mersi

angelitto » 18 Jan : 22:02
@ZoltanKote, nu cred ca e nimeni suparat pe tine, dar astea sunt regulile sitului. Si adminii se supun acelor reguli. Activitatea unui user care cere acces trebuie sa fie consistenta pe toate ariile dar mai ales pe aria de upload. Altfel toti ar avea acces, nu crezi? La exemplul dat de tine, la o verificare rapida am constatat ca tu ai 1 upload, iar el are peste 40. Din cate observ ai avut ”vip” cu 20 descarcari pe zi. Si mai mult de o luna. Puteai face activitate la upload daca voiai. Nu stiu ce te-a retinut. Pe celelalte arii stai destul de ok, dar nu e de ajuns. Totusi nu e timpul pierdut. Te poti pune pe treaba

ZoltanKote » 18 Jan : 21:37
@ Admin . Crezi ca e asa mare diferenta dintre eu si el? LINK: Click aici ! Plus ca eu am cotizat la site ul acesta

barbu alin » 18 Jan : 21:33
va salut

admin » 18 Jan : 21:30
@ZoltanKote, nu stiu care dintre admini ti-a raspuns, in mod cert nu eu. Insa decizia luata de acel admin pare a fi corecta, este suficient sa dai un click aici: LINK: Click aici ! si vezi... citesti frumos, ca dintr-o carte de istorie.

ZoltanKote » 18 Jan : 20:39
Salutare Admin . Ma rog pentru cine a verificat daca suntem acceptati pentru Download . E foarte interesant desi EU stiu sigur cineva caee suparat nu vrea sa ma accepte pe aici nu vreau sa inru in detalii . Am tot urmarit cine primeste accept cine nu . Interesant e ca eu : Care am si platit de cateva ori plus activitate putin mai mare decat respectivul si el a primit 2 downloaduri si mie cica Activitate Insuficienta . Deci pana la urma care sunt Criteriile ? E mai important sa vorbim a prostu si fara rost sau putin si cu cap ?

cosys112 » 18 Jan : 19:37
Salut !

cipri » 18 Jan : 19:19
Buna seara tuturor

cdinu » 18 Jan : 19:02
SALUT COLEGI .
caut doi colegi 6ase,6ase,si angelito cum ii gasesc ?

joker » 18 Jan : 18:00
buna seara prieteni!!

valinico » 18 Jan : 17:55
Salutari prieteni!

costygrek » 18 Jan : 13:53
Salutari clape.ro!

blink » 18 Jan : 12:49
salut

MarianGeorgian » 18 Jan : 11:56
Salutare tuturor

lideru » 18 Jan : 10:47
Buna dimi

Teo16 » 18 Jan : 10:02
Buna dimineta !

SYLE » 18 Jan : 08:50
AM PRIMITO SI NU AMI PLACE CUM SUNA

SYLE » 18 Jan : 08:49
BUNA DIMINEATA TUTUROR
.AM O ANTREBARE . STIE CINEVA CUM POT SA RESETEZ UN ROLAND EXR 5 ?

lideru » 17 Jan : 21:29
Rogabriel eu cred ca sa intamplat ceva cand l ai downloadat si e incomplet

rogabriel » 17 Jan : 21:19
e buna pentru un incepator lin e chiar buna cu toate ca e mac grea

unaidiu » 17 Jan : 20:50
Buna seara !!!

cdinu » 17 Jan : 20:10
angelito nu merge , cum sa iti trimi poza

cdinu » 17 Jan : 20:07
multumesc angelito !!!

george32 » 17 Jan : 19:11
Buna seara baieti

lin » 17 Jan : 18:24
Salutare națiune... Asa o întrebare. Ce imi puteți spune despre korg i3. Cîte ritmuri se poate salvat pe clapa, cum vocile suna? Se vinde cu 150 eur, face sa o cumpar, pentru un începător?

CrysMM » 17 Jan : 17:50
Incearca sa folosesti programul asta inainte de instalare. Curata eventuale reziduri de driver.

LINK: Click aici !

CrysMM » 17 Jan : 17:46
Tocmai ce am testat driverul de pe site-ul oficial pe Xp SP3, nu primesc nici o eroare. Problema este de la tine. Probbail ai vreo versiune aiurea de Windows. Pe net circula tot felul de versiuni modificate. Cauta o versiune curata cu update la zi si SP3.

rogabriel » 17 Jan : 17:32
crys am instalat win nou nout cu toate driverele incluse

CrysMM » 17 Jan : 17:29
@rogabriel - ori nu sa tras cum trebuie, ori ai probleme cu sistemul de operare, virusi, etc. Mergi cu laptopul la la un specialist si cere sa ti se instaleze pe curat Windows Xp SP3 32 biti cu toate update-urile la zi + drivere pentru toate componentele.

cipri » 17 Jan : 17:26
Buna seara tuturor.

rogabriel » 17 Jan : 15:35
imi spune ca este corupt driverul si nu se instaleaza cum ar trebuie

lideru » 17 Jan : 14:22
Da asa cum spunea si colegu scrie ce fel de eroare iti apare apoi vedem!!

CrysMM » 17 Jan : 14:20
@rogabriel - vad ca nu ne intelegem. Scrie aici exact ce eroare da, ce scrie acolo. In felul asta iti pot spune cam care ar fi problema. Erori pe PC pot fi sute de mii.

sorin77sol » 17 Jan : 14:18
Buna ziua ! ...

rogabriel » 17 Jan : 14:03
nu stiu cum sa rezolv problema

rogabriel » 17 Jan : 14:02
chestyia e ca am downloadat driverul sid e pe sit-ul roland si tot eroare imi da

rogabriel » 17 Jan : 14:01
si nu merge imi da eroare de instalare

rogabriel » 17 Jan : 14:01
am specificat am pe un laptop windous xp pe 32 de biti

rogabriel » 17 Jan : 14:00
nu cred ca e voie lideru dar nici mail nu stiu daca se poate da asteptam raspuns de la admin poate ne lasa sa rezolvam problema

lideru » 17 Jan : 13:14
Rogabriel cum ti sa mai spus driverul respectiv e pt win xp ei tu daca ai win 7 etc nu ruleaza dar ex si win 7 are optiunea sa rulezi programul in mod xp!!!

lideru » 17 Jan : 13:10
Rogabriel cu un program am putea sa intram pe laptopul tau (team wiewer)si am incerca sa rezolvam problema !!(ar fi necesar nr tau de tel dar nu stiu daca e voie sa l postezi aici)!!!!

CrysMM » 17 Jan : 12:53
@rogabriel - ce eroare mai exact. Trebuie sa dai detalii.

joker » 17 Jan : 11:50
Salutare prieteni va doresc o zi minunata

rogabriel » 17 Jan : 11:46
buna ziua din nou , specific ca am laptop pe windous xp si pe 32 de biti , si imi da eroare la intalare driverul multumesc

claudyucla » 17 Jan : 11:20
buna ziua

CrysMM » 17 Jan : 11:11
@rogabriel - Driverul este doar pentru Windows 2000 si Xp. Daca ai alt sistem de operare posibil sa nu functioneze. Pe site-ul oficial nu exista alt driver. Incearca sa-l instalezi manual. Asta ar insemna sa ai sistem de operare pe 32 biti. Posibil pe 64 biti sa nu il poti instala pe manual.

rogabriel » 17 Jan : 10:16
rog frumos cine ma poate ajuta in acest sens , am mai pus intrebarea nu s-a oferit nimeni , detin un roland e 50 nu am driverul de instalare pentru clapa pentru laptop cine ma poate ajuta cu un driver in acest sens si sa-mi explice si mie pasii de instalare , am downloadat de pe site driverul pentru clapa si imi da eraoare de instalare astept ajutor multumesc !

pyry » 17 Jan : 08:27
buna dimineata la toata lumea

joker » 16 Jan : 22:31
alinas Mulțumesc mult am reușit și am încărcat și styluri dar nu am ton și nu știu Cum sa salveze tonul la fiecare styl dar învăț eu

Teo16 » 16 Jan : 19:44
Buna seara !

alinas » 16 Jan : 19:32
joker. incearca asa. Global - Menu - Controller o sa vezi Velocity curve posibil sa iti fie pus pe Fixed daca zici ca e mare dinamica ai mai multe optiuni acole vezi care te ajuta pe tine.

angelitto » 16 Jan : 18:42
@cdinu, trebuie sa ai winrar sau winzip instalat in PC. Dai click dreapta pe fisierul midi sau pe folder si alegi ”adauga in arhiva”

cdinu » 16 Jan : 18:07
VA SALUT .
cum arhivez fisier midi ?
acum este un plic alb in dreptul fiecarui cantec.
ms.

sorin77sol » 16 Jan : 17:47
Buna seara ! ...

cipri » 16 Jan : 17:44
Buna seara tuturor.

valinico » 16 Jan : 16:28
Salutari comunitatii clape.ro!

Claudiux10 » 16 Jan : 14:10
Ma ajutati va rog daca stiti materiale explicative pentru acorduri dominante subdominante?

joker » 16 Jan : 12:40
Alinas multumesc de sfat dar nu am reusit am butonul global dar nu am reusit

edyph » 16 Jan : 12:22
salutare la toti colegii,o zi buna va doresc!

edyph » 16 Jan : 12:18
ha ha ha ,bine de tot asta cu fosta din satul vecin

lideru » 16 Jan : 09:37
buna admin pot sa am acces la download macar in fisier ms

Claudiux10 » 16 Jan : 09:33
Salutare! Cum imi recomandati sa invat partea cu mana stanga la clapa pe genuri de muzica de petrecere gen manele folclor usoara....vreau sa invat de acasa! Am un pa 600

pyry » 16 Jan : 09:11
buna dimineataaaaaaa

alinas » 16 Jan : 08:47
Salut joker Global Velocity curve.

joker » 16 Jan : 00:29
Salutare am o intrebare mi-am cumparat un korg pa 300 are setul domnului andronescu nu stiu daca este tot setul..in fine am deschis orga dar nu stiu sa scot dinamica de pe clape se aude nasol rau stie cineva cum scot dinamica? Mie cam teama sa umblu sa nu sterg ritmurile.va multumesc daca stie cineva si poate sa ma ajute

lideru » 15 Jan : 19:44
Buna Admin,pot sa am acces la download ?

george32 » 15 Jan : 18:55
Salutare

korg80 » 15 Jan : 18:54
va salut, stie cineva daca se pot inregistra strigaturi si apoi sa fie puse la pad-uri,, de exemplu sa inregistrez vocea mea, e posibil? Clapa e korg PA600, multumesc

cipri » 15 Jan : 18:50
Buna seara tuturor.

Ghinescu » 15 Jan : 16:38
Multumesc pentru invitatie si accept

joker » 15 Jan : 08:56
Buna dimineata prieteni sa aveti parte de o zi frumoasa.Va salut cu stima

seby1977 » 14 Jan : 23:28
Am descarcat insa ce ai pus acolo vine in format mid iar eu am nevoie de format syx. Mid nu am habar cum se baga in clapa

sorin77sol » 14 Jan : 19:50
Bună seara ! ....

gicaion » 14 Jan : 19:46
Buna seara!

cipri » 14 Jan : 19:03
Buna seara tuturor.

virgilex » 14 Jan : 16:13
o dupaamiaza linistita

lideru » 14 Jan : 15:51
Mihai 13 multumesc frumos acuma am vaz ca mi ai scris am fost la serv de maine ma pun le treaba(:!!!!!Multumesc inca odata si sper ca in viitor sa pot intoarce favorul!!!!!

lideru » 14 Jan : 15:48
Buna baieti as dorii sa va cer un sfat !Mi as dorii sa invat sa cant la orga ,sunt incepator pana imi iau un profesor oare cu ce ar trebuii sa incep?Am inteles ca sunt carti pt asta sunt ok s au imi pierd timpul?

Marian80 » 14 Jan : 11:45
Pentru Artex !Ti am raspuns in chatul celalalt pe korg cu privire la kit... Stai linistit ca nu am inventat noi roata.

Mihai13 » 14 Jan : 11:18
O zi buna baieti!

pyry » 14 Jan : 10:43
BUNA DIMINEATA COLEGII SI O DUMINICA MINUNATA

Cosma » 14 Jan : 10:40
Sal all^:)^

marukorg » 14 Jan : 09:00
Salutare! Noul OS de pa 600 editează sampler,,s au deblochează mem ram??!?!

cipri » 14 Jan : 08:51
Buna dimineata o zi placuta alaturi de cei dragi.




Comentarii noi


[download] Set Korg Pa3x 128mb ram - Studio Romania 2018 Posted by angelitto on 19 Jan : 17:09
Nu e nicio problema cu arhiva. Mai actualizati-va si voi softurile din PC. Cu winrar 5.50 se dezarhiveaza fara probleme.@jenica35, nu e nevoie sa incarci alta arhiva, caci aceasta [more ...]


[download] Set Korg Pa3x 128mb ram - Studio Romania 2018 Posted by jenica35 on 19 Jan : 16:25
Acum incarc din nou arhiva.Scuze!


[download] Set Korg Pa3x 128mb ram - Studio Romania 2018 Posted by dan_68 on 19 Jan : 16:14
acery71 are dreptate cu zip7 se dezarhiveaza..


[download] Set Korg Pa3x 128mb ram - Studio Romania 2018 Posted by claudyucla on 19 Jan : 16:05
la mine merge fara probleme.. multumesc frumos


[Content] Salut Admin se poate sa descarc si eu macar 1dld/zi? am avut ceva activitate pe site doar am pus cateva intrebari ca sunt incepator in ale muzicii.Multumesc Posted by joker on 19 Jan : 14:29
Salut Admin se poate sa descarc si eu macar 1dld/zi? am avut ceva activitate pe site doar am pus cateva intrebari ca sunt incepator in ale muzicii.Multumesc





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap