Forums

Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio
 
<< Previous thread | Next thread >>
Dilema alegere boxe FBT sau RCF
Go to page   <<      
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
gigiflo
Sat Jul 08 2017, 03:36PM
Registered Member #15184
Joined: Mon May 11 2015, 09:37PM
Location / Localitate:: Craiova
Posts: 1220
Ca sa mai contrabalansez situatia...Am auzit niste RCF-uri ale formatiei Nicoleta Lacatusu, senzationale...
Back to top
pustiulica
Tue Jul 11 2017, 04:39PM
Marius Butan


Registered Member #11427
Joined: Fri Sep 28 2012, 01:47PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 1268
Va salut,

Pentru ca in discutie au ajuns si boxele Alto, modele pe care eu le-am recomandat dupa ce le-am utilizat, as vrea sa adaug un singur aspect foarte important. Pentru a face comparatia intre boxe profesionale, faceti va rog o comparatie adevarata, iar in acest caz ca invit sa comparati ce model de boxe de 12'' doriti, ale producatorilor consacrati, cu modelul Alto Black 12, nu cu TS112, care este de aproape 3 ori mai ieftin.
Zic sa comparam boxe cu boxe, nu mere cu struguri, acri.

O zi faina va doresc,
Marius


[ Edited Tue Jul 11 2017, 04:39PM ]

Back to top
gigiflo
Wed Jul 12 2017, 12:26AM
Registered Member #15184
Joined: Mon May 11 2015, 09:37PM
Location / Localitate:: Craiova
Posts: 1220
pustiulica a scris ...

Va salut,

Pentru ca in discutie au ajuns si boxele Alto, modele pe care eu le-am recomandat dupa ce le-am utilizat, as vrea sa adaug un singur aspect foarte important. Pentru a face comparatia intre boxe profesionale, faceti va rog o comparatie adevarata, iar in acest caz ca invit sa comparati ce model de boxe de 12'' doriti, ale producatorilor consacrati, cu modelul Alto Black 12, nu cu TS112, care este de aproape 3 ori mai ieftin.
Zic sa comparam boxe cu boxe, nu mere cu struguri, acri.

O zi faina va doresc,
Marius


Foarte buna observatia...Multumim Marius!
Back to top
CrysMM
Wed Jul 12 2017, 12:53PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Ulmu
Posts: 124
Eu cred ca ar trebui sa comparam din aceeasi gama de pret. Ca ex: RCF de 12" sunt si la 2000 lei, dar si la 3500, 4500 ... La fel si la FBT, Yamaha, Alto, samd.
Back to top
misukorg
Sun Jul 16 2017, 11:14AM
Registered Member #12784
Joined: Tue Apr 30 2013, 07:41PM
Location / Localitate:: Tecuci
Posts: 193
M am hotarat si am mers pe RCF art 315 MK 4 noul model , a mi vin saptamana viitoare , o zii buna la toti si va multumesc tuturor
Back to top
pustiulica
Tue Jul 18 2017, 04:39PM
Marius Butan


Registered Member #11427
Joined: Fri Sep 28 2012, 01:47PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 1268
misukorg a scris ...

M am hotarat si am mers pe RCF art 315 MK 4 noul model , a mi vin saptamana viitoare , o zii buna la toti si va multumesc tuturor


Dupa ce le testezi, ar fi interesant sa revii aici cu cateva pareri. Poate chiar si dupa o perioada de utilizare intensa.
Sa le utilizezi cu folos!
Back to top
CrysMM
Wed Jul 19 2017, 10:03AM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Ulmu
Posts: 124
De regula nu se mai revine cu feedbak la achizitii, vad ca este o moda generala asta.

Ce ma enerveaza la noi, este diferenta mare de pret, ca ex. fata de thomann. Avem acolo boxa activa RCF la 1700, la noi este peste 2000, 2200. Microfon care aici este 1200, acolo este 850. Stie cineva daca au in Ro ceva reprezentanta? Asta in caz de garantii. Ca sa trimiti ceva in afara, mai ales boxa de 20kg, te rupe la transport si deja nu mai este rentabil.

Edit: Am sunat acum la thomann, trasnportul produselor in garantie se face pe cheltuiala thomann, asta este un lucru bun. Trimit ei curierul sa ridice produsul defect. In acest caz renteaza. Ai 3 ani garantie, 2 ani de producator, pluss 1 an oferit de thomann.

[ Edited Wed Jul 19 2017, 11:00AM ]

Back to top
pustiulica
Wed Jul 19 2017, 11:03AM
Marius Butan


Registered Member #11427
Joined: Fri Sep 28 2012, 01:47PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 1268
@CrysMM, totul tine de modul in care isi administreaza afacerea fiecare, de volumele tranzactionate, clienti, etc.
Este normal ca Thomann, care sunt niste mastodonti sa aiba preturi mai mici, pentru ca au discounturile cele mai mari, pentru comercializare de volume mari. Totusi gasesti si la noi produse de pe Thomann, la preturi comparabile cu pretul respectiv cu tot cu transport. Googaleste un pic si vei gasi
Nu au reprezentanta in Romania, pentru ca sunt magazin virtual, cu costuri mici, tocmai de aici si preturile...

Back to top
CrysMM
Wed Jul 19 2017, 12:28PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Ulmu
Posts: 124
Am lucrat si lucrez in domenii din care inteleg perfect aceste lucruri. Dar diferentele de preturi sunt mult prea mari. Am cautat si la noi, rar gasesti ceva apropiat ca pret. Si asta doar la vreo oferta la un singur produs. Am luat la rand toate magazinele de la noi, nimic care sa se apropie, decat la 715MKII la un singur magazin. In rest cu preturi cu 200 - 500 mai mari pe bucata. De regula ofertele la noi sunt cand nu am eu bani )

La noi magazinele sunt cu volume mici de vanzari, nu fac stocuri mari si cred ca de asta nu pot obtine preturi bune. Sa nu ne miram daca unii le cumpara chiar de la thomann.

Cat ii priveste pe nemti, sunt reticent. Am avut experiente negative cu ei in domeniul meu de activitate.
Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



barth53 » 20 Jul : 16:14
Salutari tuturor!

yul » 20 Jul : 12:59
O zi buna clape .ri

CrysMM » 20 Jul : 10:13
@Exsa - este clapa standard cu ce vine din fabrica plus setul lui AD inclus in SO. Ai un avantaj asa, ai memoria suplimentara libera.

Exsa » 20 Jul : 09:59
Buna dimineata! Am si eu o intrebare legata de modelul romanesc de korg pa300. Modelul romanesc contine doar setul lui AD sau setul international+ setul AD?? Multumesc!

mark » 20 Jul : 09:27
Salutari!

axe1987 » 20 Jul : 09:24
Buna dimineata, tocmai am facut o donatie si am specificat numele si adresa de email, dar tot nu pot descarca nimic, cam cat timp este nevoie pt a putea descarca?

Geo1992 » 20 Jul : 09:03
Buna dimineata lume

marukorg » 19 Jul : 14:08
Salutare

sorin77sol » 19 Jul : 11:52
Salut ! ...

CrysMM » 18 Jul : 20:33
@nelu19 - Citeste regulamentul, te lamuresti acolo. Daca ar da acces la download, nu cred ca sar mai deranja 99% sa contribuie cu ceva la forum. Nu trebuie sa donezi 10000 de euro, cu 10 euro ai acces la download 1 luna cu 20 de fisiere/zi. 10 euro nu reprezinta mare lucru, si nu trebuie sa mai faci nici activitate pe forum.

nelu19 » 18 Jul : 18:33
am descarcat un ritm de hora si deacu i-mi spune ca am epuizat numarul de descarcari

nelu19 » 18 Jul : 18:31
trebuie cumva sa facem donatii de vreo 10000 de euro ca sa putem descarca un ritm? nu stiu, intreb si eu.....

nelu19 » 18 Jul : 18:29
buna, am o intrebare la dv. ; dece mai incarcam fisere daca nu putem descarca nimic? la ce ne mai ajuta siteul acesta? va multumesc

FlorinM » 18 Jul : 17:41
O seara faina va doresc

sorin77sol » 18 Jul : 11:05
Buna ziua ! ...

CrysMM » 18 Jul : 10:50
@dutu - cine sa fie compatibile?

dutu » 18 Jul : 10:46
Salut,sant compatibile si pt Pa3? Multumesc anticipat!

axe1987 » 18 Jul : 09:26
Buna dimineata !

sorin77sol » 17 Jul : 23:04
Noapte buna ! ...

admin » 17 Jul : 22:31
@danbmc, citeste "NOTA:" de aici: LINK: Click aici !

danbmc » 17 Jul : 20:20
buna, am facut donatia de 10e si de ce nu pot downloada?

CrysMM » 17 Jul : 20:12
Pe langa asta, clapele au si greutati in ele, semigrele.

CrysMM » 17 Jul : 20:10
Korg i30 are claviatura cu clapele independente, cu arcuri, nu functioneaza prin flexare. Alta treaba. O poti compara cu cele din seria PA2-3-4.

s87kdt » 17 Jul : 18:51
la korg i30 claviatura e mult mai buna decat la pa600 300 si totusi e model vechi...

axe1987 » 17 Jul : 16:47
salutare tuturor

sorin77sol » 17 Jul : 13:23
Salutare ! ...

rogabriel » 17 Jul : 08:06
criys mm cred ca astia cand fac claviaturile asa de proaste s-au gandit sa nu mangaiem mai bine clapa decat femeia ahahahahah : ))))))))))

CrysMM » 16 Jul : 17:48
@tavy1979 - au aceeasi claviatura. De fapt cred ca este aceeasi claviatura ca la PA500. Clapele sunt in grupuri, semitonurile un grup, C-E-G-B un grup si D-F-A un grup. Clapele isi face cursa prin flexare De toata jena claviatura dupa parerea mea, parca este de jucarie. Eu critic claviatura de la Yamaha S770 si 970, cred ca si la A3000 este la fel, dar si Korg-ul a facut-o de oaie cu claviatura la astea. Nu stiu ce o fi asa de greu sa faci o amarata de claviatura, sa te simti si tu bine cand mangai clapele.

tavy1979 » 16 Jul : 16:14
Salutare colegi. Intre pa300 si pa600 care are claviatura mai buna?

benone » 16 Jul : 15:25
O Duminica placuta tuturor

barth53 » 16 Jul : 13:32
Salutari tuturor!

CrysMM » 16 Jul : 13:20
@milumil - mixerul Behringer Xenyx Q802USB nu are procesor de voce incorporat, deci nu are nici un fel de efecte. Sfatul meu, nu arunca banii pe toate porcariile, se va auzi ca naiba si banuiesc ca nu il vrei pentru karaoke. Stiu ca este scump fata de ce te-ai orientat tu, recomand SOUNDCRAFT EFX8, este un model analog cu procesor de voce Lexicon, se pot pune 2 efecte diferite pe voce. Cu Lexicon sunt dotate si mixerele Dynacord. Un alt model este BEHRINGER X AIR XR12, acesta este digital, se controleaza de pe tableta sau telefon, mai dificil de folosit. La acesta se pot pune pana la 4 efecte pe voce.

iurescus » 16 Jul : 12:05
Salutare prieteni!

Mcmiki » 16 Jul : 11:08
O duminica placuta sa aveti!!!

milumil » 15 Jul : 22:39
buna seara am o intrebare un mixer BEHRINGER XENYX Q802USB are ecou pe voce multumesc

sorin77sol » 14 Jul : 22:46
O seara placuta va doresc ! ...

mark » 14 Jul : 12:22
Juzi este bun pentru cine stie sa-l configureze, binenteles foarte mult timp si probe la setari. Tonurile sunt bune, dar m-ai trebuie reglate. Am vazut ca se vinde cu card original, si card modificat stie cineva ce sunete are in plus s-au la ce se refera. Multumesc

sorin77sol » 14 Jul : 11:57
Salut ! ...

Lisandru » 14 Jul : 11:09
Poate cineva sa puna un video cu propriul modul juzi la lucru?o zi buna si un wikend bogat!

Lisandru » 14 Jul : 11:01
Totusi exista pareri ca juzi ar putea concura cu fr -ul !e doar o apreciere nesustinuta?calculand diferenta de pret ar fi ceva!

mark » 14 Jul : 09:12
Salutari!

gigiflo » 13 Jul : 23:10
Degetul 1 pe clape negre? Aproape deloc...

sorin77sol » 13 Jul : 22:36
Noapte buna ! ...

Dan179 » 13 Jul : 15:01
Salut

pustiulica » 13 Jul : 13:40
@albundy, nu este vorba doar despre reclama, parerea mea. Eu cred ca este vorba mai mult despre nisa in piata pe care modulul Juzisound se lafaie fara concurenta. In acest caz, pretul nu mai tine cont de vreo alta regula a pietei, in afara de cerere.

costygrek » 13 Jul : 12:52
Salutare la toti colegii!

CrysMM » 13 Jul : 12:38
Exercitiul il gasiti la sfasitul mesajului anterior in LINK.

CrysMM » 13 Jul : 11:51
Am nevoie de ajutor. Ce parere aveti de acest exercitiu? Mie mi se pare cam aiurea sa ma chinui cu degetul 1 pe semitonuri. Pana acum la exercitiile prin game nu am gasit in materialele folosite indicatii de folosire a degetului 1 pe semiton. Chiar daca acest exercitiu este pe gama cromatica, tot mi se pare aiurea. Are rost sa invat sa ma folosesc si de aceasta combinatie? Nu de alta, dar fiind incepator la clapa, nu as vrea sa merg intr-o directie gresita, sa investesc ore de studiu si sa ma trezesc ca am muncit aiurea. Bine, sunt sigur ca pana acum am muncit aiurea in cateva directii, dar incerc sa ma corectez. Multumesc.

LINK: Click aici !

albundy » 13 Jul : 10:50
E mic,usor nu stai sa încarci samplere dar nu suna cum trebuie. Are tonuri din toate mărcile. Si korg si yamaha si roland . Cu 300 de euro am luat un TR pentru acasa si am băgat setu lu Hantu. Nu zic ca nu e bun giuzi,cum il alinta baietii ,personal nu m-a dat pe spate nici cu alea 3tonuri care cat de cat sunt rezonabile . Ce auzi pe youtube nu se regăsesc in el ,in aceiasi forma.

sorin77sol » 13 Jul : 10:23
O zi placuta va doresc tuturor !

sorin77sol » 13 Jul : 10:23
Multumim e bine de stiut aceste detalii ...

albundy » 13 Jul : 09:59
Hai ca sa te sperii un pic . S-a uitat un electronist dibaci intr-un juzisound si a calculat ca toate piesele electronice din interior costa aproximativ 70 de euro. De-asta si garantia pe viată la piesele electronice care o oferă bulgaru . Sa-mi explice si mie cineva cat adaos comercial se practica si cat comision se baga daca clientul il cumpara cu 550 de euro? Nu exista fabrica, este produs in casa . Oricum bulgaru este de apreciat pentru ideea asta . Ce înseamnă reclama ?

albundy » 13 Jul : 09:49
Giuzi întreabă baietii de vand acordeoane cu midi pus pe ele,carduri de viteza lexar si juzisound de ce le vand sau le schimba pe FR-uri. Au câteva plusuri adica 3tonuri bune dar multe minusuri, nu le enumăr ca te sperii . I-ati ca sa te chinui sa il vinzi sau sa il schimbi cu FR mai târziu.

Gioni » 13 Jul : 01:48
salutare all

sorin77sol » 12 Jul : 22:19
Buna seara ! ...

sorin77sol » 12 Jul : 09:33
Buna ziua ! ...

Lisandru » 11 Jul : 23:34
Salutari colegi!folositi juzisound,merita achizitia ?vreau sa modific un acordeon clasic ,sa-i montez claviatura midi si juzi!ce ziceti?

sorin77sol » 11 Jul : 22:23
Va doresc o seara placuta ! ...

seby_69 » 11 Jul : 22:17
va salut cu respect stimati colegi!

maru_pa1x » 11 Jul : 21:35
Pustiulica poate stiu baietii de la service dynacord ziceau ca repara orice ,ma gandesc treaba asta cu mixeru e chiar pe mana lor

milumil » 11 Jul : 21:28
mihai am trimis numarul meu cand ai timp dami un bip dar dupa ora 16

pustiulica » 11 Jul : 20:57
Salutare! Cine imi recomanda un service pentru Dynacord PM 1000-3, care are probleme cu placa de soft. Multumesc!

Mihai13 » 11 Jul : 20:12
Milumil
Mergi in YouTube si cauta <pack colors of romania yamaha>
Ai sa gasesti ceva cu steagul Romaniei. Intra sa vezi va scrie ceva cu Test AP
Sub video la comenturi, penultimul coment este al unui prieten de pe site.
Trimite-i lui pe mail numarul tau de telefon si te sun.

Mihai13 » 11 Jul : 19:56
Milumil, nu te vad online, posibil ca chat-ul sa nu mearga direct cu Italia.
Vreau sa te ajut dar nu vreau sa incalc regulamentul asa ca urmareste urmatorii pasi din urmatorul post.

Mihai13 » 11 Jul : 18:35
Salut Milumil,
Ramane la 8 azi, din cand in cand mai apasa pe Home (se face un fel de refresh)
Poate merge azi, eu te-am vazut la 19.30 dupa care ai disparut si nimic.

claudyucla » 11 Jul : 18:18
salutare

sorin77sol » 11 Jul : 13:25
Zi placuta tuturor ! ...

Mcmiki » 11 Jul : 11:52
O zi frumoasa tuturor!

unaidiu » 11 Jul : 11:38
Buna ziua !

ccheep84 » 11 Jul : 11:11
Ziua buna,tuturor.

dangiuca » 11 Jul : 01:27
Buna seara

milumil » 10 Jul : 21:43
Mihai 13 te vad

milumil » 10 Jul : 21:34
ramane pe maine seara la aceias ora ora daca esti disponibil daca nu lasmi un mesaj

milumil » 10 Jul : 21:29
Mihai 13 am fost aici tot timpul dar nu a intrat nici un mesaj am iesit si cand am intrat din nou a intrat si mesajul de la tine

milumil » 10 Jul : 21:25
da sant aici mihai

shtresatu » 10 Jul : 20:26
In sfarsit am luat o orga pentru fata mea. Yamaha psr e333. Sper sa ii fie de folos. Va multumesc pentru ajutor

sorin77sol » 10 Jul : 20:06
Buna ! ....

Mihai13 » 10 Jul : 19:17
salut milumil te vad online

crick611 » 10 Jul : 19:04
Salut!

pustiulica » 10 Jul : 14:20
@Francezul, depinde ce anume ai nevoie. Intre cele doua, Pa300 este mult mai noua, cu posibilitatea de a adauga samplere in limita a 32MB (depinde de varianta, la cea Romaneasca ai samplere AD, foarte bune). Pa500, claviatura mai buna, sunet decent.

Francezul » 10 Jul : 13:58
Salutare la toti ajutatima va rog ce ati alege intre pa 500 sau pa 300

Mihai13 » 10 Jul : 09:57
Salut Milumil,
Asta este o problema, la care am totusi o solutie fara a incalca regulile site-ului.
Sper sa vezi post-ul pana la ora respectiva.
Te astept pe chat la ora 20.00 ma voi uta sa vad daca esti online sa putem discuta fara pauze.
Daca vrei alta ora comunica-mi aici.

abdon » 09 Jul : 21:27
Sa aveți o săptămână frumoasă!

seby_69 » 09 Jul : 20:10
va salut cu repect stimati colegi!

milumil » 09 Jul : 19:05
pt Mihai13 Domnu mihai am gasit si amicul care sa vina sa ia CD dar cum reuseste sa ia legatura cu dumneavoastra

crick611 » 09 Jul : 18:42
Salutare prieteni!

Puica » 09 Jul : 15:29
Buna

ccheep84 » 09 Jul : 14:16
Salutare,oameni buni.

unaidiu » 09 Jul : 14:08
Buna ziua !!!

rogabriel » 08 Jul : 21:12
buna seara , am si eu o intrebare ,am un roland e 50 cum fac si eu stopul pe sarbe ca nu stiu , multumesc ....

sVipper » 08 Jul : 19:56
Salutare, azi pe youtube am ascultat cateva seturi ,,noi", si am observat ca se demonstreaza doar intro-urile deci returnelele pentru folclor, manele , etc, si ma intreb un lucru, oare au inceput sa cante si invalizii pe la nunti ? pentru cine sunt create aceste seturi ?

gigiflo » 08 Jul : 18:44
Multumesc baieti! Este vorba doar de alimentare, fara acumulatori si am inteles ceea ce mi-ati spus...Cu respect!

Solton » 08 Jul : 17:02
buna. ma poate ajuta cineva cu sfat pt roland e 50 imi porneste scoate un sunet ciudat si apare production test pe ecran si nu merge nicio clapa si nici un buton. pe site la roland nu gasesc fisierul de update ca sa reinstalez softul. ma poate ajuta cineva cu sistemul de operare? nu am acces la download. multumesc anticipat

CrysMM » 08 Jul : 12:03
Nu are nici o treaba cu acumulatorii, controlerul de incarcare este prezent in echipament nu in incarcator. Este prezenta o limitare de curent pe modulul de incarcare. Echipamentul ia curent doar cat are nevoie. Ce spui tu este valabil la incarcarea separata a acumalorilor, unde trebuie sa respecti specificatiile producatorilor. Dar si acolo exista incarcatoare rapide, care baga curent mai mult si acumulatorii sunt bine merci, daca sunt de calitate rezista.

Lisandru » 08 Jul : 11:28
Gigiflo daca dai voie sa intervin si eu !poti schimba un alimentator folosit doar pt alimentarea unui device!dar daca device-ul are si acumulatori nu se recomanda incarcarea acumulatorilor cu un incarcator de amperaj mai mare fiindca va scurta mult durata unui ciclu de incarcare dar si durata de viata a acumulatorului!sper sa fiu de ajutor!o zi buna!

rogabriel » 08 Jul : 08:44
@cris multumesc pentru sfat

gabelul9 » 08 Jul : 08:43
salut

dangiuca » 08 Jul : 01:14
Buna seara

tavy1979 » 07 Jul : 18:53
Salutare colegi. Am vazut pe net ca ar exista o versiune de soft V3 pentru Korg PA300 in care poti sa importi samplere. Aveti idee daca chiar exista asa ceva?

s87kdt » 07 Jul : 18:40
Va salut pe toti. o seara buna. scuze de prescurtare




Comentarii noi


[download] Culegere partituri folclor Posted by axe1987 on 20 Jul : 14:36
foarte bune , multumim


[download] Partituri- melodii Populare Posted by axe1987 on 20 Jul : 12:49
mersi !!!


[download] Set pentru KORG PA3X - hajdujeno Posted by va7631 on 20 Jul : 12:13
e ceva de el ? sa nu irosim download ul,


[download] Set pentru KORG PA3X - hajdujeno Posted by Puica on 19 Jul : 06:17
Cum e setul baieti ?


[download] Ciprian set pa2x imbunatatit Posted by toma73 on 18 Jul : 14:58
HytvpZ





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap