Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Sisteme de operare clape
 
<< Previous thread | Next thread >>
Ajutor.!!!Korg microaranger
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
basilicay
Thu Nov 16 2017, 11:39AM

Registered Member #15481
Joined: Mon Oct 26 2015, 09:20PM
Posts: 18
Salut băieții am nevoie de ajutorul vostru. Poate la cineva sa întîmplat problema asta.Cind reinstalam un backup facut de mine in precedent sa blocat clapa ,dupa aceea am stins și aprins o din nou ,dar nimic nu merge ecranul alb.Am incercat sa instalez os original nimic.Problema e egal ca in acest video de pe youtube .
LINK: Click aici !
Va multumesc pentru ajutor.

Back to top
abdon
Thu Nov 16 2017, 02:45PM

Registered Member #1425
Joined: Wed Sep 10 2008, 11:37PM
Posts: 209
În videotutorial a scris cineva în limba romana ca e problema cu sursa e alimentare, partea de condensatori

Back to top
basilicay
Thu Nov 16 2017, 03:51PM

Registered Member #15481
Joined: Mon Oct 26 2015, 09:20PM
Posts: 18
Da am văzut, i-am scris de-acum 2 zile și încă nu mia răspuns, am mai citit pe un forum englez și tot așa că e problema pe placă. Nu cred ca mi convine de dus la reparație .Cu o lună în urmă vroiam sa vînd asta și sa cumpăr ceva cu clape normale ca m-am saturat de astea mici,și acum a venit timpul. Ma uitam la pa 300 și yamaha psrs670 ,cred ca ma opresc la yamaha, korgul ma dezamăgit .multumesc de răspuns

Back to top
CrysMM
Thu Nov 16 2017, 04:31PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 570
Are alimentare externa sau interna? La microaranger eu am vazut cu alimentator de 12V si 1A sau 0.75A. Daca este externa cauta un alimentator sa probezi. Fii atent la polaritate, ar trebuie sa aiba + pe mijloc.

Back to top
pustiulica
Thu Nov 16 2017, 04:38PM


Registered Member #11427
Joined: Fri Sep 28 2012, 01:47PM
Posts: 1409
Exact asta voiam sa scriu, are alimentator extern. O varianta ar fi sa duci alimentatorul la verificat la un electronist. Daca nu este ok, il inlocuiesti. Gasesti la 15 dolari pe amazon.

Back to top
basilicay
Thu Nov 16 2017, 04:39PM

Registered Member #15481
Joined: Mon Oct 26 2015, 09:20PM
Posts: 18
Multumesc. Da ii externă pt sa incerc dar nu cred sa pornească, doar ca ea se aprinde și rămîne ecranul alb nu vrea să citească de pe scheda sistemul de operare ,e egal ca la video ce l-am afisat sus.Totusi fac o încercare. Multumesc

Back to top
basilicay
Thu Nov 16 2017, 04:44PM

Registered Member #15481
Joined: Mon Oct 26 2015, 09:20PM
Posts: 18
IL incerc deseară am un alt alimetator de la o jucărie.
Dar cred ca e problema pe placă, dar sa blocat cînd făceam backup

Back to top
CrysMM
Thu Nov 16 2017, 05:13PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 570
Sa aiba minim 1 amper, altfel nu furnizeaza curentul necesar. Din ce miros eu, cam de acolo ar fi problema. Nu are curent sau tensiune suficienta si se blocheaza.

Ai mare grija ca alimetatorul ce il folosesti sa aiba polaritatea corecta. Din cunostintele mele + este pe mijloc, dar verifica daca scrie acest lucru pe cel original sau in manual.

Back to top
basilicay
Thu Nov 16 2017, 05:35PM

Registered Member #15481
Joined: Mon Oct 26 2015, 09:20PM
Posts: 18
Multumesc. Sper sa fie problema asta

Back to top
basilicay
Thu Nov 16 2017, 09:31PM

Registered Member #15481
Joined: Mon Oct 26 2015, 09:20PM
Posts: 18
Am încercat să conectez bloc cu amperi mai mare nu merge la fel rămîne problema

Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set YAMAHA PSR EW400 Posted by cipri on 22 Sep : 20:38
Multumesc.


[Content] Cereri pentru acces la descărcări fișiere de pe site Posted by Fulgerdan on 22 Sep : 00:29
Vreau și eu acces la un download va rog frumos


[download] set maramures si ardeal Posted by bghenadii on 21 Sep : 16:29
Pentru ce Korg e setul?


[download] SetCM-01.06.2018.SET Posted by dutu on 21 Sep : 15:13
Salut,o rugaminte,merge si pe pa3?


[download] Set AD&MC V2 Pa1000 Posted by CrysMM on 21 Sep : 14:11
Nu se poate copia nimic de pe micro sd, daca era asa simplu nu se mai complica cu criptarea.





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap