Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Discutii, dezbateri despre clape
 
<< Previous thread | Next thread >>
Set AD&MC V.2 pentru pa4x pa1000, pa700!
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
vio42003
Thu Dec 07 2017, 08:22PM
Registered Member #10726
Joined: Fri Jan 06 2012, 10:42AM
Posts: 47
va spun eu cum e actualizarea care o facem e sa apara functia local unde sant toate tonurile lui cand incarci setul stylurile incarca din local practic toata munca lui e in local samplerele dar nu am incarcat inca os daca incarc si ai acces in local se pot sterge samplerele lui si puse altele

Back to top
vio42003
Thu Dec 07 2017, 09:00PM
Registered Member #10726
Joined: Fri Jan 06 2012, 10:42AM
Posts: 47
multumim mult ad cu functia copy end paste se pot schimba toate samplerele din local care sant codate multumim pentru functia local practic avem memorie in plus

Back to top
george_pa50
Thu Dec 07 2017, 09:53PM

Registered Member #956
Joined: Wed Aug 20 2008, 10:52PM
Posts: 124
adica daca bag os AD&MC V.2 dispun de locatia LOCAL unde pot sa bag eu ce set vreau sau ce samplere vreau eu fara sa-mi afecteze memoria RAM?


Back to top
StanciuC
Thu Dec 07 2017, 10:10PM
Registered Member #15792
Joined: Wed Mar 23 2016, 10:28AM
Posts: 114
Incercati ca merge

[ Edited Thu Dec 07 2017, 10:28PM ]


Back to top
angelitto
Thu Dec 07 2017, 10:58PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 965
Daca merge e un lucru bun, dar e vorba doar de locatii pentru tonuri si styluri. Nu e pentru samplere.

Back to top
vio42003
Thu Dec 07 2017, 11:11PM
Registered Member #10726
Joined: Fri Jan 06 2012, 10:42AM
Posts: 47
am terminat eu de inlocuit samplerele din local pentru batuta trompeta ai samplere care functioneaza loc fanfara tambalurile nu merg dar e foarte usor de inlocuit memoria ramane libera sai dea sanatate lui ad ca a facut ceva cu korgul foarte bun

Back to top
StanciuC
Thu Dec 07 2017, 11:19PM
Registered Member #15792
Joined: Wed Mar 23 2016, 10:28AM
Posts: 114
CUM AI FACUT CA EU NU REUSESC? NU POT SA STERG NIMIC??

Back to top
StanciuC
Thu Dec 07 2017, 11:22PM
Registered Member #15792
Joined: Wed Mar 23 2016, 10:28AM
Posts: 114
IMI APARE LOCAL DAR NU POT STERGE NIMIC LA FEL CA CELE DE FABRICA

Back to top
vio42003
Thu Dec 07 2017, 11:37PM
Registered Member #10726
Joined: Fri Jan 06 2012, 10:42AM
Posts: 47
Te duci in user unde ai samplerele alegi unul sus sageata dai copy and paste si intri in local te duci unde vrei sa-l pui si te intreaba daca vrei sal inlocuiesti okey

Back to top
vio42003
Thu Dec 07 2017, 11:40PM
Registered Member #10726
Joined: Fri Jan 06 2012, 10:42AM
Posts: 47
trebuie sa mentionez ca eu il am pus setul ad in direct si in user alt set....foarte bune tonuri barlad

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] V.Barlad-din pa4 in pa3decompresat Posted by raduuu on 19 Jun : 10:24
Multumesc frumos, Miki!


[download] Din Pa4x MariusT - in Pa3x necompresat Posted by misukorg on 18 Jun : 23:53
mutumim ptr gest


[download] V.Barlad-din pa4 in pa3decompresat Posted by misukorg on 18 Jun : 23:39
Mulțumim pentru gest si efortul făcut!


[download] V.Barlad-din pa4 in pa3decompresat Posted by miki67 on 18 Jun : 20:45
PuicaMultumesc pentru apreciere!


[download] V.Barlad-din pa4 in pa3decompresat Posted by Puica on 18 Jun : 02:06
Bravo miki faci treaba buna !





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap