Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
Korg pa900 decompresare
Go to page   <<      
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
cipri
Mon Dec 03 2018, 07:05PM

Registered Member #10828
Joined: Sun Feb 19 2012, 09:40PM
Posts: 133
Salutare miki67 am rezolvat, problema era de la memorie insuficienta , am mai sters cateva samplere care nu prea le foloseam si acuma merge.
Ce sa faci miki67 asa este cu amatori ca mine mai dau batai de cap, eu unul invat din mers mai cu ajutorul vostru mai cu cartea, important este sa invat intr-un final.
Salutari si respectele mele miki67.

Back to top
miki67
Mon Dec 03 2018, 07:58PM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Posts: 451
cipri a scris ...

Salutare miki67 am rezolvat, problema era de la memorie insuficienta , am mai sters cateva samplere care nu prea le foloseam si acuma merge.
Ce sa faci miki67 asa este cu amatori ca mine mai dau batai de cap, eu unul invat din mers mai cu ajutorul vostru mai cu cartea, important este sa invat intr-un final.
Salutari si respectele mele miki67.


daca faceau cei de la korg meniul clapei si in limba romana ai fi inteles imediat mesajul la incarcarea tonului (banuiesc ca ti-a iesit Enough space memory).
in fine,totul bine cand se termina cu bine.
Bafta!

Cu respect
Mihai Rafila


Back to top
cipri
Mon Dec 03 2018, 10:11PM

Registered Member #10828
Joined: Sun Feb 19 2012, 09:40PM
Posts: 133
Aaa nu Mihai stai sa vezi cand am incarcat tonul in clapa la copiat dar nu mi-a dat eroarea obisnuita Enough space memory , pur si simplu nu scotea nici un sunet , eu selectam tonul apasam pe clape dar nici un sunet , am mai patit la un ton de hohner vox atunci a dat eroare dar cand selectam tonul sa cant se auzea un fel de sunet de clapete inchise gen sunetul la acordeon cand inchide supapa, curios probabil mai trebuia 2-5% din totalul samplerului de incarcat zic si eu . Una peste alta tonul de hohner se aude bine dar cam incet si nu stiu cum sa-l dau mai tare inafara de volume de langa pad nu am gasit alt volum ptr ton, separat de cel general al clapei. Mihai inca o data multumesc ca ia avut bunavointa si rabdare cu mine.

Back to top
miki67
Tue Dec 04 2018, 02:19AM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Posts: 451
cipri a scris ...

Aaa nu Mihai stai sa vezi cand am incarcat tonul in clapa la copiat dar nu mi-a dat eroarea obisnuita Enough space memory , pur si simplu nu scotea nici un sunet , eu selectam tonul apasam pe clape dar nici un sunet , am mai patit la un ton de hohner vox atunci a dat eroare dar cand selectam tonul sa cant se auzea un fel de sunet de clapete inchise gen sunetul la acordeon cand inchide supapa, curios probabil mai trebuia 2-5% din totalul samplerului de incarcat zic si eu . Una peste alta tonul de hohner se aude bine dar cam incet si nu stiu cum sa-l dau mai tare inafara de volume de langa pad nu am gasit alt volum ptr ton, separat de cel general al clapei. Mihai inca o data multumesc ca ia avut bunavointa si rabdare cu mine.


tonul acesta l-ai pus pe sts-uri sau unde? se poate da volum din mai multe parti.banuiesc ca l-ai pus pe Sts.in cazul asta,selectezi tonul care vrei sa-l modifici,apesi Menu,Mixer si acolo vezi ca ai printre altele si Eq Gain.il mesteresti de acolo.in sens orar se amplifica.ai trei gain-uri.inalte,medii si joase.dupa ce l-ai mesterit,nu uita sa salvezi sts-ul sau performanta(depinde de unde lucrezi tonul)
daca mai ai nelamuriri,spune fara probleme.atat cat stiu, ajut cu placere

Bafta Cipri!


[ Edited Tue Dec 04 2018, 02:42AM ]


Back to top
cipri
Tue Dec 04 2018, 07:04AM

Registered Member #10828
Joined: Sun Feb 19 2012, 09:40PM
Posts: 133
Multumesc Mihai sa ai o zi frumoasa si sarbatori binecuvantate alaturi de cei dragi.

Back to top
miki67
Tue Dec 04 2018, 09:05AM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Posts: 451
cipri a scris ...

Multumesc Mihai sa ai o zi frumoasa si sarbatori binecuvantate alaturi de cei dragi.

Multumesc la fel Cipri,Doamne ajuta!

Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set-CM-Complet03.SET Posted by acery71 on 20 Mar : 12:23
Salut ! L-am redescarcat si intr-adevar acum corespunde descrierii tale , arhiva total cu pcm are 159 mb ! Cred ca a fost eroare probabil la descarcare ! Multumesc frumos pentru in [more ...]


[download] Set-CM-Complet03.SET Posted by Mihai13 on 20 Mar : 08:58
M-ai facut sa-l descarc si eu darGlobalul are ceva - neinteresant pt majoritatea am mers fara setari suplimentare audio pt a se auzii la fel pe 700; 1000 si 4xSOUND are tot ce treb [more ...]


[download] Set-CM-Complet03.SET Posted by acery71 on 20 Mar : 08:27
Salut Mihai ! Am descarcat acest set si spre uimirea mea dupa dezarhivare , toate folderele sunt goale in afara de folderul PCM care arata o marime de 140 mb ! Ce ar putea fi , dup [more ...]


[download] seturi korg pa300 Posted by acery71 on 19 Mar : 20:43
Cu placere .


[download] Kenan pa300 set Posted by acery71 on 19 Mar : 20:42
Cu placere .





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap