Forums

Clape.ro :: Forums :: Fisiere audio, Versuri, Partituri, Armonii :: Tonuri
 
<< Previous thread | Next thread >>
tonurile din presets factory
Go to page   <<      
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Kmcoio
Wed Mar 07 2018, 06:29PM

Registered Member #8319
Joined: Mon Nov 02 2009, 06:43PM
Posts: 689
Daca domnul AEM este chiar persoana din acest profil de Facebook LINK: Click aici !, eu as zice sa ii acordam putina clementa. Cred ca a suferit anumite probleme majore de-a lungul vietii, in ciuda faptului ca a fost/este un om foarte inteligent. Domnul are un picior amputat, nu vreau sa imi imaginez in ce conditii si-a pierdut acel picior. In fine. Legat de samplarea despre care vorbiti dumneavoastra, este o diferenta intre tonul brut (sampler) si tonul lucrat in oscilatoare. Eu am inteles ce vreti sa faceti dumneavoastra, insa este o munca enorma si nimeni nu se va inhama la asa ceva. Totodata, prin aceasta metoda de samplare (a tonului final, lucrat in oscilatoare) sunt multi parametri care nu pot fi reprodusi, incepand de la decay, envelope, AMP etc. pana la modul de raspuns al efectelor, multe fiind de tip insert cu setari diferite pentru fiecare ton in parte, asta ca sa nu mai discut de tonurile tip DNC care au samplere diferite alocate pe diverse controllere, gen velocitate, pitch bend, switch, assignable switch si asa mai departe. Pentru a realiza ceea ce doriti dumneavoastra, ar trebui sa aveti acces la samplerele brute din PA4X (care sunt enorm de multe), iar aranjorul ala Sofeh sa aiba posibilitati identice de editare in oscilatoare si efecte, eq etc. si ar mai trebui sa stiti care sunt mai exact aceste setari. Sa nu mai vorbesc ca este oleaca ilegal sa copiezi aceste fisiere audio, ele facand parte din sistemul de operare Korg si astfel, fiind protejate sub aspectul legii de autor.

[ Edited Wed Mar 07 2018, 06:31PM ]


Back to top
AEM
Wed Mar 07 2018, 07:58PM

Registered Member #15697
Joined: Mon Feb 08 2016, 03:26AM
Posts: 178
Domnilor daca nu vreti sa-mi dati tonurile cerute, nu este nici o paguba.


Back to top
DorelC
Fri Mar 09 2018, 02:50PM

Registered Member #15598
Joined: Sat Jan 02 2016, 01:58PM
Posts: 261
AEM a scris ...

ma numesc Radu Niculae. am 56 ani. pe facebook am doua conturi, unul principal, suntonlain si unul secundar AlterulEgoulMeu.
ma puteti vedea prin zona poarta 4 faur sa, auchan titan. merg in carji sau in scaun rulant.
nu am de ce sa ma ascund.
nu am talent muzical si nici indemanare sa cant la tastatura sau clape, dar afland din acest forum despre Sofeh, am facut pasiune pentru acest program.
Si asa este, fiind handicapat nu am prieteni si de aceea o ard pe internet, inclusiv pe aici pe clapero.
multumit de raspuns ?
si totusi cine imi da si mie tonurile pe care le cer ?

Ok, imi cer scuze daca am fost dur! Incearca sa fii mai punctual sa nu amesteci lucrurile! In rest numai sanatate si tot binele din lume!


Back to top
AEM
Sun Mar 11 2018, 08:41PM

Registered Member #15697
Joined: Mon Feb 08 2016, 03:26AM
Posts: 178
DorelC a scris ...

Ok, imi cer scuze daca am fost dur! Incearca sa fii mai punctual sa nu amesteci lucrurile! In rest numai sanatate si tot binele din lume!

1) daca ati fost dur:
Nu cred ca ati fost dur cand ati cerut sa-mi declar identitatea.

2)sa fiu punctual si sa nu amestec lucrurile:
Am cerut sunetul instrumentelor native din sistemul de operare.
Am observat ca dvs la instrumente le ziceti tonuri si atunci le-am zis si eu tonuri.
De regula ton se numeste nota muzicala, dar aici e folosit cu semnificatia de instrument muzical
Alta observatie ar mai fi ca samplerul este un dispozitiv care utilizeaza exemple de sunet, dar utilizatorii romani de clape foloseste cuvantul ca avand semnificatia de colectie de sunete. Chestia acesta seamana cu situatia ipotetica in care cineva ar folosi cuvantul 'clasor' cu sensul de timbru, cand de fapt 'clasorul' contine timbre. Sau, tot asa, ar semana cu situatia ipotetica in care cineva ar folosi cuvantul 'localitate' cu semnificatia de cladire, cand de fapt 'localitatea' contine cladiri. ../../images/emotes/yahoo/yahoo_big_grin.gif

3)sanatate si tot binele din lume:
Cat despre urarea de sanatate , dupa ce v-am spus ca sunt handicapat, chiar ca este o luare la misto ! Dar nu ma deranjaza.
Iar despre urarea cu tot binele din lume, este un exemplu de exprimare nepunctuala si vaga. Care tot asa, nu ma deranjaza.

Sper ca pana la urma sa gasesc pe undeva sunetele instrumentelor native ale unui pa4x. ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif

Reedit:
Sensul cuvintelor sampler si samples, dupa parerea mea ar fi,
exemplor si exemple. ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif
.

[ Edited Sun Mar 11 2018, 08:50PM ]


Back to top
gigiflo
Sun Mar 11 2018, 11:55PM
Registered Member #15184
Joined: Mon May 11 2015, 09:37PM
Posts: 1384
Sunteti "dificil de inteles", domnule!
Am urmarit si eu postarile dvs., m-am aptinut de la comentarii, mi-am zis ca nu-i corect sa ma exprim daca nu inteleg ceea ce vreti si stiu prea putine despre dvs, dar as vrea ca acum sa-mi exprim regretul de a citi ceea ce dvs. exprimati despre unul dintre cei mai apreciati si corecti colegi, in opinia mea.
Si eu sunt de parere ca ar trebui sa incercati sa fiti mai explicit in doleante si acolo unde "lumea" nu va intelege, sa incercati sa va faceti inteles, nu sa va "razboiti". Din pacate experienta mea in domeniu nu-mi permite sa va ajut in cererea dvs, dar modalitatea de exprimare si comunicare argumentativa este unul din atuuri-le mele (cred eu).
In speranta ca nu veti intelege gresit ceea ce am scris, va astept cu opinii si comentarii adecvate...

Back to top
cozma1969
Mon Mar 12 2018, 12:00AM
Registered Member #6965
Joined: Fri Mar 06 2009, 12:58AM
Posts: 109
Domnule Radu Nicolae....sincer vorbind, eu am avut dubii in continuare despre identitatea dvstra, pentru-ca, nu este greu, cu putina inteligenta, de a jongla cu o identitate FACEBOOK, mai mult sau mai putin reala....nu ma intereseaza!.....sunt neplacut surprins de fotografia dumneavoastra, (cu referinta a celei expuse aici pe site) (fara sa va suparati)... O persoana ca si dumneavoastra, ar putea fi un exemplu pozitiv. Limbajul dumneavoastra, se simte scolat, posibilitate chiar si de un poet....dar?....dar, imaginea lui Lucifer, pe mine ma duce departe!......eu personal, il urasc!!!!!! As fi placut surprins, daca ne povestiti despre dumneavoastra, intr-un thread aparte.....cu siguranta aveti o experienta frumoasa, poate trista?....ne puteti invata ceva...va ascultam!....In modul cel mai sincer: Propun Adminilor accesul dumneavoastra la orice material care va intereseaza de pe acest site. Ofer cu placere acest cadou pentru dumneavoastra. Cer cu respect Adminilor, sa fiu informat depre suma totala (1 an?, mai mult?...nu conteaza), necesara pentru domnul Radu. (imi dati info pe mail. multumesc)....

[ Edited Mon Mar 12 2018, 12:03AM ]


Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Korg USSSR Hit Posted by stanly on 19 May : 22:14
Hello,I am a keyboard player I Urgently need this styles if is ok Thank You.


[download] Negative_romanesti Posted by cipri on 19 May : 09:23
Mulțumesc !


[download] set psr s 670 de la tyros 4 Posted by ionursan on 19 May : 09:06
super


[download] BIG-PAK - Colectie de negative in format midi Posted by cipri on 16 May : 18:23
Mulțumesc !


[download] Jocuri diverse zone Posted by Mihai13 on 15 May : 08:37
Din ce mai imi aduc aminte de cand le-am pus stiu ca sunt midi adica le incarci in player si canta nu sty-luri adica, canti tu cu ritmul respectiv.1557918566 ]

Facebook page

Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.roSiteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap