Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
ce seturi de la korg mai prinde pa800
Go to page   <<      
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Marian80
Fri Mar 16 2018, 05:44PM
Registered Member #10419
Joined: Sun Sep 25 2011, 09:06AM
Posts: 156
M.C.Marius a scris ...

am 64 mb, dar am pus set de pa2x de doar 59 mb, sa incarcat dar mergea rau de tot, poate era setul asa, nu stiu ce sa zic, oricum vreau sa stiu daca merg de la pa2 si pa1? bineinteles daca ma incadrez in memorie


Cauta setul lui Costel Tudorache de pa1are 32mb si de restul i ti mai bagi si tu niste ritmuri de manele etc.

Back to top
M.C.Marius
Fri Mar 16 2018, 09:02PM

Registered Member #14928
Joined: Thu Jan 29 2015, 10:34AM
Posts: 17
Marian80 a scris ...

M.C.Marius a scris ...

am 64 mb, dar am pus set de pa2x de doar 59 mb, sa incarcat dar mergea rau de tot, poate era setul asa, nu stiu ce sa zic, oricum vreau sa stiu daca merg de la pa2 si pa1? bineinteles daca ma incadrez in memorie


Cauta setul lui Costel Tudorache de pa1are 32mb si de restul i ti mai bagi si tu niste ritmuri de manele etc.

mutumesc frumos pentru sfat, acuma il descarc si il incerc in clapa mea korg Pa800

Back to top
Minel
Fri Mar 16 2018, 10:19PM

Registered Member #13587
Joined: Thu Nov 21 2013, 06:48PM
Posts: 388
Colegii au uitat sa iti spuna ceva. Daca incarci set de la alt model, in afara de 800,incarca totul separat, fara global. Altfel risti sa blochezi clapa, si sa reinstalezi sistemul de operare.

Back to top
Marian80
Fri Mar 16 2018, 11:02PM
Registered Member #10419
Joined: Sun Sep 25 2011, 09:06AM
Posts: 156
Marian80 a scris ...

M.C.Marius a scris ...

mie mia zis cineva ca merge si de pa2x si pa1, am incercat 1 set de pa2 dar nu merge bn

Ce memorie ram ai ?Ai 64 sau e clapa modificata? Daca e setul mai mare decat memoria ta la clapa din cauza aceasta nu merge . Nu incarca globalul de la alte modele in pa 800.

Nu am uitat colegul.Sanatate !

Back to top
M.C.Marius
Sat Mar 17 2018, 09:01AM

Registered Member #14928
Joined: Thu Jan 29 2015, 10:34AM
Posts: 17
Marian80 a scris ...

Marian80 a scris ...

M.C.Marius a scris ...

mie mia zis cineva ca merge si de pa2x si pa1, am incercat 1 set de pa2 dar nu merge bn

Ce memorie ram ai ?Ai 64 sau e clapa modificata? Daca e setul mai mare decat memoria ta la clapa din cauza aceasta nu merge . Nu incarca globalul de la alte modele in pa 800.

Nu am uitat colegul.Sanatate !

multumesc de sfat, nu stiam ca se face asa


Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set YAMAHA PSR EW400 Posted by cipri on 22 Sep : 20:38
Multumesc.


[Content] Cereri pentru acces la descărcări fișiere de pe site Posted by Fulgerdan on 22 Sep : 00:29
Vreau și eu acces la un download va rog frumos


[download] set maramures si ardeal Posted by bghenadii on 21 Sep : 16:29
Pentru ce Korg e setul?


[download] SetCM-01.06.2018.SET Posted by dutu on 21 Sep : 15:13
Salut,o rugaminte,merge si pe pa3?


[download] Set AD&MC V2 Pa1000 Posted by CrysMM on 21 Sep : 14:11
Nu se poate copia nimic de pe micro sd, daca era asa simplu nu se mai complica cu criptarea.





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap