Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
ProblemaYamaha s900
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
dragu mirel
Fri Jun 08 2018, 12:47PM

Registered Member #3680
Joined: Mon Dec 01 2008, 06:06PM
Posts: 30
Salutare dragi colegi, de 2 zile am o problema la yamaha s900, nu se mai aude nimic la ea, o aprind , functioneaza toate butoanele,preia toate comenzile , dar e muta si pe iesiri si pe casti. Daca a mai intampinat cineva problema asta va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat, sau un service bun pentru clape yamaha.

Back to top
bratgeorge
Sun Jun 10 2018, 01:53PM

Registered Member #15363
Joined: Mon Aug 17 2015, 05:22PM
Posts: 82
Sa nu aiba vro eroare sistemul de operare.

Back to top
miki67
Sun Jun 10 2018, 03:20PM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Posts: 316
dragu mirel
Salut! nu cunosc absolut deloc yamaha,dar intreb totusi,nu cumva are vreo setare prin global care se dezactiveaza sunetul? ai posibilitatea sa preiei semnalul pe iesire mono sau stereo si sa-l pui pe un amplificator sau prin laptop/pc ? e o incercare pe care as face eu in cazul asta.sau asa cum a spus bratgeorge,e probabil sa fie vreo problema cu sistemul de operare pe care il poti reincarca in clapa(dupa ce ti-ai facut un backup).apropo,nu ai un backup facut ? ti-ar fi putut rezolva,sau cel putin elimina dubiul de afi os-ul
bafta!

[ Edited Sun Jun 10 2018, 03:28PM ]


Back to top
abdon
Fri Jun 15 2018, 12:14AM

Registered Member #1425
Joined: Wed Sep 10 2008, 11:37PM
Posts: 209
Eu obisnuiam la nunti, ca sa nu cante copii pe orga in timp ce mancam, intram la setari MIDI, si era ceva de genul CLOCK activam de acolo si nu se mai auzea nimic, plus, ca e posibil la setari, sa ai setat iesire sunet pe casca!?

Back to top
miki67
Fri Jun 15 2018, 06:58AM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Posts: 316
abdon
Salut! dragu mirel a spus ca e muta atat pe iesiri cat si pe casti.
poate ne spune daca a incercat sa umble prin setari...

Back to top
dragu mirel
Fri Jun 15 2018, 05:22PM

Registered Member #3680
Joined: Mon Dec 01 2008, 06:06PM
Posts: 30
Am resetat tot la ea este cum a venit din fabrica, am pus si ultimul firmware de la Yamaha din site. nu vrea sa cante. Am avut un backup facut anterior, l-am instalat si degeaba . Ciudat este ca s-a intamplat odata brusc, am cantat cu ea seara si a doua zi nu mai scotea nici-un sunet. As dorii sa o trimit la un service specializat Yamaha, avem asa ceva in Romania?

Back to top
abdon
Fri Jun 15 2018, 11:20PM

Registered Member #1425
Joined: Wed Sep 10 2008, 11:37PM
Posts: 209
Am inteles ca cei de la FlyMusic au specialist, electronist pentru Yamaha!

Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Catalin de la BlejaniDecompr.SET Posted by Grisa on 15 Oct : 13:55
Mersi miki67,sanatate.


[download] 79 de tonuri pentru TVN (Tyors 2 ) Posted by Grisa on 15 Oct : 13:39
Mersi de upload,sanatate.


[download] Roto Toms | Rototom | Roto-toms extrase in formatele .kmp si .wav Posted by viorelpuia on 15 Oct : 13:06
MULTUMESC,SUNT PERFECTE PT CALCULATOR !!!!


[download] AceryFD by Mihai13 Posted by acery71 on 15 Oct : 08:52
Salutare ! Asa este.,am incercat sa elimin cat mai mult posibil tot ceea ce era cu erori , incomplet sau dublura, dar nu cred ca am reusit % . Insa o sa incerc sa schimb putin modu [more ...]


[download] set MT Posted by toma73 on 15 Oct : 01:05
Salut. Care set este ? Ala vechi?





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap