Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
KORG pa4x reinitiere tempo
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
gkorg
Mon Mar 11 2019, 11:51PM

Registered Member #14447
Joined: Tue Aug 26 2014, 11:35AM
Posts: 18
Salut ... ma poate ajuta cineva , respectiv am un Style de KORG pa4x de 4 variatiuni v1,v2,v3 este totul ok ...la variatia 4 , am probleme cu tempoul ... ridic valoarea tempoului si cand se termina Loopul scade tempoul asa cum era scris .... am intrat in editare ... am scris alt tempo am salvat dar tot nimic ...cine ma poate ajuta. va multumesc. mai jos pun un demo pe youtube .
https://www.youtube.com/watch?v=hwcV_gHdtoc

[ Edited Tue Mar 12 2019, 12:04AM ]


Back to top
angelitto
Tue Mar 12 2019, 12:26AM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 1051
Salut. S-a mai discutat acest aspect. Asa e facut Korgul. Poate e un bug, poate nu. Daca ai 2 tempouri diferite la 2 variatiuni si pe urma maresti sau scazi tempo'ul, in timp ce canti, patesti ceea ce ai relatat tu.
Nu exista deocamdata rezolvare. Doar sa canti fara sa schimbi tempo'ul. Asta e singura solutie. Daca modifici si cu o singura cifra tempoul in timp ce canti, s-a dus totul de rapa ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif

Back to top
gkorg
Tue Mar 12 2019, 12:30AM

Registered Member #14447
Joined: Tue Aug 26 2014, 11:35AM
Posts: 18
Multumesc frumos pt raspuns ...

Back to top
Catalin73
Tue Mar 12 2019, 01:34PM

Registered Member #17207
Joined: Mon Jul 02 2018, 10:13PM
Posts: 67
Eu am patit asa ceva si la pa3x(asa cum zice angellito ) http://clape.ro/images/emotes/yahoo/yahoo_laughing.gif

[ Edited Tue Mar 12 2019, 01:35PM ]


Back to top
gkorg
Thu Mar 14 2019, 12:59AM

Registered Member #14447
Joined: Tue Aug 26 2014, 11:35AM
Posts: 18
angelitto a scris ...

Salut. S-a mai discutat acest aspect. Asa e facut Korgul. Poate e un bug, poate nu. Daca ai 2 tempouri diferite la 2 variatiuni si pe urma maresti sau scazi tempo'ul, in timp ce canti, patesti ceea ce ai relatat tu.
Nu exista deocamdata rezolvare. Doar sa canti fara sa schimbi tempo'ul. Asta e singura solutie. Daca modifici si cu o singura cifra tempoul in timp ce canti, s-a dus totul de rapa ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif


Sa rezolvat -... se poate din edit event ... era scris tempoul aici !!!

Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Style Ro din set fara samplere Posted by basilicay on 18 Sep : 22:37
Mulțumesc mult CrysMM.As vrei sa stiu ce instrumente se folosesc La style N4 SarbaRO&IK.Multumesc


[download] set psr s 670 de la tyros 4 Posted by basilicay on 14 Sep : 20:28
A1568717629 ]


[download] MegaSet-CMihai13-5 Posted by bliviu27 on 04 Sep : 12:41
PA700 functioneaza fara probleme! "se încarcă doar folderul Style și din Sound U1u2u3Uk1Uk2 nimic altceva. "


[download] MegaSet-CMihai13-5 Posted by bliviu27 on 04 Sep : 11:16
multumesc


[download] MegaSet-CMihai13-5 Posted by Mihai13 on 03 Sep : 21:10
Am mai scris, dar pt Ps700 se încarcă doar folderul Style și din Sound U1u2u3Uk1Uk2 nimic altceva.





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap