Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
Conectare MM6 la PC / Laptop.
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
adym1992
Thu Oct 20 2011, 06:13PM
Registered Member #10478
Joined: Wed Oct 12 2011, 01:40PM
Posts: 23
Buna prieteni. Doresc sa fac o conectiune directa intre sintetizatorul meu (Yamaha MM6) si laptop. Spuneti-mi/ajutati-ma va rog la realizarea acestui lucru.
Marturisesc ca pana acum nu am incercat asta si nu stiu ce trebuie facut si ce cabluri sa folosesc.

Mai jos va ofer un print pentru a vedea ce posibilitati de conexiune am la MM6...
- VEZI PRINT -

Back to top
DorelC
Thu Oct 20 2011, 06:19PM
Guest
E clar ! Iti trebuie un cablu usb cum sunt cele de printer si un driver la clapa ta depinde ce sistem de operare ai pe laptop. De obicei gasesti pe siteul producatorului la suport.

Back to top
adym1992
Sat Oct 22 2011, 10:10PM
Registered Member #10478
Joined: Wed Oct 12 2011, 01:40PM
Posts: 23
eu sincer nu gasesc nici un driver de instalare pentru Yamaha MM6. Va rog dati-mi voi un link de unde pot descarca un asemenea driver... VA ROG!!!

Back to top
danpsr9000
Sun Oct 23 2011, 01:10AM

Registered Member #10205
Joined: Mon Jun 06 2011, 10:21PM
Posts: 316
depinde ce vrei sa faci, dar vad o iesire si intrare midi. daca ai un cablu midi usb ai rezolvat treaba.

Back to top
elgi
Sun Oct 23 2011, 09:07AM

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Posts: 767
LINK: Click aici !

Back to top
adym1992
Sun Oct 23 2011, 02:18PM
Registered Member #10478
Joined: Wed Oct 12 2011, 01:40PM
Posts: 23
danpsr9000 a scris ...

depinde ce vrei sa faci, dar vad o iesire si intrare midi. daca ai un cablu midi usb ai rezolvat treaba.

Mi-am cumparat ieri un cablu care are la ambele capete USB. Sper sa nu fi dat banii degeaba pe el... Ce zici?

elgi a scris ...

LINK: Click aici !

Iau (USB-MIDI Driver for Windows(R) 7/Vista/XP/2000 32bit) si efectiv nu pot face nimic cu continutul arhivei... am acolo un setup.exe care NU functioneaza!...

Back to top
elgi
Sun Oct 23 2011, 03:38PM

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Posts: 767
Nu îţi funcţionează din cauza sistemului de operare pe care îl ai! Sunt ceva probleme, poate un antivirus ceva prost sau cine ştie... Cheamă pe un specialist în compulatoare să-ţi remedieze problema Winblowsului tău. La mine şi la cei la care l-am mai dat porneşte, dai next, next, bla, bla, finish şi instalează portul midi al clapei când legi clapa la PC. Din calculomputerul tău e problema... Mulţi succesuri!

Back to top
adym1992
Mon Oct 24 2011, 05:16PM
Registered Member #10478
Joined: Wed Oct 12 2011, 01:40PM
Posts: 23
Uite elgi ce problema intampin eu... nu cred ca e nevoie de interventia unui "specialist IT..." exista doua posibilitati:
a). eu nu stiu sa instalez driverul;
b). driverul pe care mi l-ai dat nu e bun, nu functioneaza.

P.S: Aici ai mesajul cu eroarea "de care ma lovesc" in timpul instalarii...
http://i53.tinypic.com/23jfktu.png
P.S#2: Mentionez faptul ca in timpul instalarii cablu USB din laptop era conectat in keyboard... Am incercat prima data sa instalez driverul fara a face conexiunea intre laptop si keyboard, am vazut ca imi dadea exact eroarea de mai sus... am zis sa incerc si cu cablu USB conectat, sa vedem...insa totul e neschimbat, nu merge! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_sad.gif

[ Edited Mon Oct 24 2011, 05:21PM ]


Back to top
adym1992
Mon Oct 24 2011, 06:18PM
Registered Member #10478
Joined: Wed Oct 12 2011, 01:40PM
Posts: 23
INTREBARE: Baieti, oare nu trebuie facute ceva setari din meniul clapei inainte de a incepe instalarea driverului?

Back to top
DorelC
Mon Oct 24 2011, 07:17PM
Guest
Daca scrie no device connected inseamna ca Windows nu-ti vede clapa. Uita-te atent in manual si vezi cum se conecteaza la PC. Ori trebuie sa ai un buton pe ce sa apesi ori trebuie din meniul clapei sa ai ceva connect to pc. In mod normal cand conectezi cablul la clapa trebuie sa apara "New device connected"daca nu apare inseamna ca mai trb sa faci ceva la clapa. Eu nu cunosc aceasta clapa poate colegul Laurentiu (elgi) iti spune mai exact.

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[Content] Cereri pentru acces la descarcari fisiere de pe site Posted by Alvostru on 29 Sep : 15:51
Va rog frumos!


[download] Set Personal Korg Pa1000 - acery71 Posted by acery71 on 26 Sep : 12:21
Multumesc frumos . Se poate posta si mai mult dar sunt seturi care trebuie impartite in mai multe arhive si cateodata devine dificil sa le incarci din diferite motive , dar o sa in [more ...]


[download] Set-CMihai13-D5-Roland pt Korg Posted by Nelutu436 on 25 Sep : 15:01
Multumim ! ❤


[download] Set Personal Korg Pa1000 - acery71 Posted by Nelutu436 on 25 Sep : 14:58
Marius prietene , cui nu-i place sa nu foloseasca , apreciem munca tuturor de a aduce ceva personal in orice , fie el set sau style . Nu te supara asa sunt oamenii , nu ai cum sa m [more ...]


[download] Voci reale pian (Steinway,Yamaha e.t.c) Posted by apbgd on 21 Sep : 01:23
Este pt Pa3 cine crede ca il vrea, dar nu recomand, sunt tonuri f scurte de 1 secunda.





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap