Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland
 
<< Previous thread | Next thread >>
Roland G1000- Hard disk in locul Zip-ului intern!!!
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Devylxxx
Sat Jan 12 2013, 11:00AM

Registered Member #782
Joined: Tue Aug 12 2008, 12:48AM
Location / Localitate:: Viena
Posts: 138
Buna ziua colegi!!!
Am o intrebare in legatura cu roland G 1000... stiu ca zip-ul intern are conectica SCSI, as putea sa il schimb cu un hdd SCSI, fara a mai fi nevoie de alte modificari, adica alimentare separata Hdd etc?
Ma adresez in special colegului nostru *sarac lipit* care cunoaste foarte bine seria *G* si *E* de la Roland, insa si celorlalti colegi care au vrut sa faca acest schimb in clapa!
Nu am vrut sa fie un simplu PM dat unui coleg, ci un thread care poate fi de folos si altora! Multumesc anticipat pt eventualele raspunsuri! O zi buna!

Back to top
sarac.lipit
Sat Jan 12 2013, 02:02PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Location / Localitate:: Humuleşti
Posts: 2419
unele merg, altele nu
prin teste se rezolvă
în general cumpăram 10 ca să fie compatibile sau OK jumătate
tot sistemul te costă între 80 şi 110 euro...depinde de unde iei componentele... hdd, sursa pentru el...clapa nu are 12V, adaptoare, pamblici.

[ Edited Sat Jan 12 2013, 02:04PM ]

Back to top
Devylxxx
Sat Jan 12 2013, 02:31PM

Registered Member #782
Joined: Tue Aug 12 2008, 12:48AM
Location / Localitate:: Viena
Posts: 138
Multumesc frumos pentru raspuns! Eu am deja un hdd extern de 2 gb de la IomegaZip citit de clapa ca fiind de un gb, dar voiam sa inlocuiesc si zip,ul intern cu hdd pt ca zip-ul se strica mult mai repete iar disketele zip nu au viata lunga la rescrieri! Multumesc mult,deci am nevoie neaparata si de o sursa pentru alimentarea separata a hdd-ului!
Back to top
sarac.lipit
Sat Jan 12 2013, 07:12PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Location / Localitate:: Humuleşti
Posts: 2419
da,
ideal una de la 110-240v
dacă doreşti, mai am 1 kit complet pe stoc. Se găsesc din ce în ce mai greu HDD... şi nu ştii ce cumperi...aici este mai gravă situaţia....
cele vechi sunt mai ieftine... dar au şi un zgomot ascuţit supărător în casă
ideale sunt cele mai noi

[ Edited Sat Jan 12 2013, 07:20PM ]

Back to top
gaitur
Sun Sep 24 2017, 09:15PM

Registered Member #16724
Joined: Fri Sep 08 2017, 08:47PM
Location / Localitate:: Chisinau
Posts: 1
Colegi,referitor la intrebarea lui Devylxxx.
eu la fel am un G1000 si zipul a murit complet. dupa cum am inteles, trebuie un transformator de la 220 v, la 12 v si un hdd cu intrare SCSI ?
Back to top
sarac.lipit
Mon Sep 25 2017, 09:57PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Location / Localitate:: Humuleşti
Posts: 2419
Exact
Hdd scsi2 5o pini și alimentator hdd
Back to top
lucianG1000
Wed Sep 27 2017, 08:00PM

Registered Member #8217
Joined: Tue Oct 13 2009, 08:54AM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 56
Salut, din proprie experiență îți pot spune că merge pus un hdd scsi in locul zipp-ului.
Am avut un G1000 în care am montat un hdd scsi de 2gb pe care l-am alimentat cu un încărcător de laptop(12VCC)... totul băgat în interiorul clapei.
E o soluție mai bună decât zipp-ul, dar trebuie să fii cu băgare de seamă la șocurile datorate transportului.
Am pățit-o de 2 ori... se poate întâmpla să îți vadă hardul ca fiind neformatat. Și nu ai ce să faci decât să îi dai format, ceea ce înseamnă că pierzi tot ce aveai pe el.
Back to top
dughir
Tue Jan 02 2018, 05:14PM
Registered Member #11893
Joined: Sat Dec 08 2012, 01:13PM
Location / Localitate:: Timisoara
Posts: 221
La VA 76 se poate monta HDD sau Compact Flash in loc de zip?
Back to top
george32
Tue Jan 02 2018, 08:00PM

Registered Member #16792
Joined: Mon Oct 16 2017, 11:48AM
Location / Localitate:: tulcea
Posts: 23
Mai bine montezi un emulator usb,e ca-m scump dar se merita
Back to top
sarac.lipit
Wed Jan 03 2018, 02:34AM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Location / Localitate:: Humuleşti
Posts: 2419
Va76 nu suportã hdd sau alte unitãți de stocare în locul zipului.
În locul floppy, poți pune emulator atît și refaci userele sâ citească ritmurile de pe floppy
Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



Mihai13 » 17 Feb : 19:46
Salut <Admin>
Multumesc pentru <update> -ul privilegiilor pe clape.ro
Stima.

viorel15 » 17 Feb : 19:18
O seara frumoasa colegi ! Vreun set nou de tyros sa nu fie codat are careva ?

acery71 » 17 Feb : 19:07
O seara placuta sa aveti , prieteni !

valinico » 17 Feb : 18:53
Seara buna prieteni!

Sorin69 » 17 Feb : 18:51
A folosit cineva editorul de fr8x ? se pare ca cere conexiune cu acordeonul...prin usb sau cabluri midi...sint necesare drivere usb? vreau sa incerc dar sa vad ce au facut si altii,sa stiu ce am de facut...

george32 » 17 Feb : 17:53
Seara buna domnii lautari si muzicanti.

Ioanguitar » 17 Feb : 17:45
Buna seara!

Costy71 » 17 Feb : 17:42
Buna seara!!

Costy71 » 17 Feb : 10:46
Buna dimineata colegi!!

mark » 17 Feb : 09:53
Buna dimineata!

Roberto E80 » 17 Feb : 08:55
neata buna tuturor!

Costy71 » 16 Feb : 20:33
O seara frumoasa dragi colegi!

lin » 16 Feb : 16:11
Salutare tuturor si numai bine

adyk » 16 Feb : 13:57
O zi buna clape.ro

ionut1000 » 16 Feb : 12:40
buna ziua

Costy71 » 16 Feb : 11:40
Buna ziua

CrysMM » 16 Feb : 08:41
@viorel15 - seturile de T5 nu o sa le poti instala in S770, sunt mult prea mari ca dimensiune.

ionut1000 » 15 Feb : 21:36
nu ma prea stiu care PAmixer este bunisor

ionut1000 » 15 Feb : 21:34
buna seara as dori niste pareri pentru Yamaha EMX 5000 este bun pentru o formatie mica este un mixer pe care sa ma pot baza

ragli » 15 Feb : 19:55
Buna seara la toata lumea.

george32 » 15 Feb : 19:25
Salutare baieti

viorel15 » 15 Feb : 18:15
Dragi colegi...va rog frumos..numai codati seturile de tyros sa le putem avea si cei care folosim Psr s-970 s700 ! Multumesc !

viorel15 » 15 Feb : 18:14
Buna seara Costy71 !

Costy71 » 15 Feb : 18:12
Buna seara colegi !!

viorel15 » 15 Feb : 17:03
Salut CrysMM Am toate seturile lui iulik ! Oricum multumesc pentru ajutor...Bafta !

Ioanguitar » 15 Feb : 13:46
Bună ziua!

Costy71 » 15 Feb : 13:19
Buna ziua Colegi!

claudyucla » 15 Feb : 11:57
buna ziua

catalin184 » 15 Feb : 11:40
Buna ziua

pyry » 15 Feb : 09:57
salutare si o zi mininata

marukorg » 15 Feb : 09:40
Salutare

GabiSet » 15 Feb : 08:49
Salut colegi

CrysMM » 15 Feb : 08:25
@viorel15 - ti-am scris mai jos. Ai Colors of Romania pe care il poti lua gratuit de pe site-ul Yamaha, ai setul lui Iulik care este codat, deci doar pe bani, ti-a dat Mihai13 un link cu un set lucrat de el, mai este un set pentru S670 la download, care merge si pe 770, si cam atat. Setul lui Iulik suna mai bine decat multe seturi de pe Korg.

viorel15 » 14 Feb : 23:07
Salut colegi..o intrebare as mai avea si eu..! Oare nu exista vreun set de korg pa3x sau pa4x facut pentru yamaha dar sa sune bine nu pe jumatate ! Multumesc !

viorel15 » 14 Feb : 22:50
Mihai13 Mersi mult de tot !

Mihai13 » 14 Feb : 21:35
Salut Viorel 15

Incearca-l pe asta este a lui Vatamanu cu un alt tambal
LINK: Click aici !

unaidiu » 14 Feb : 21:08
Buna seara !!!

viorel15 » 14 Feb : 20:07
aaa si uitasem..sa fie format pff sal pot exporta pentru psr s770 ! Multumesc !

viorel t » 14 Feb : 19:52
seara buna colegi !

viorel15 » 14 Feb : 19:05
Salut colegi ! Niste seturi pentru Yamaha tyros sau PSR S dara sa nu fie codate stie careva ? Va multumesc !:)

lin » 14 Feb : 16:48
YAMAHA MM6 . Va rog cine a avut asa clapa sau stie ceva despre asa model să-mi spună...

Costy71 » 14 Feb : 14:53
CrysMM 32 bit

CrysMM » 14 Feb : 14:13
32 bit sau 64 bit?

Costy71 » 14 Feb : 13:00
CrysMm Windows xp profesional sp3 !

CrysMM » 14 Feb : 11:43
Ce Windows ai instalat? Dai click dreapta pe My computer - properties si scrie acolo ce ai.

LaurT4 » 14 Feb : 11:42
Salut

Costy71 » 14 Feb : 11:06
buna ziua din nou zice ca nu suporta windowa dar numi dau seama ca este xp sp3 profesional si draivarul este pt windows xp multumesc mult

CrysMM » 14 Feb : 11:00
@Costy71 - ce eroare mai exact, ce scrie in mesajul de eroare?

GabiSet » 14 Feb : 09:18
Rog adminii sa imi dea drumu la accesul download, multumesc!

Costy71 » 14 Feb : 08:16
Buna dimineata stie cineva de ce intimpin aceasta problema cind instalez pe pc usb midi draever instaleaza pina intrun anumit punct simi da eruare va multumesc!

Costy71 » 14 Feb : 07:57
buna dimineata multumesc frumos CrysMM!

CrysMM » 13 Feb : 21:12
@Costy71 - gasesti la download

Costy71 » 13 Feb : 19:01
Buna seara unde pot gasi si eu un set de style pt yamaha psr e 453 va multumesc si va doresc o seara frumoasa!!

toma73 » 13 Feb : 18:54
salutare . rog admini sa imi dea si mie drumul la download. o seara placuta

lin » 13 Feb : 17:56
salutare. ce imi puteeti spune despre Yamaha mm6...

dragu mirel » 13 Feb : 17:26
salutare tuturor!

CrysMM » 13 Feb : 12:35
@viorel15 - gasesti la download un set pentru S670 care merge si pentru S770, mai este un set facut de MIhai13 tot la download. Colors of Romania setul oficial si setul lui Iulik de la Tulcea care este numai cu plata, este codat, altceva nu mai exista pentru S770.

viorel15 » 13 Feb : 11:39
buna dimineata dragi prieteni ! Un set Bun de tyros pentru S770 poate cineva sa ma ajute ? Va multumesc !

pyry » 13 Feb : 10:42
buna ziua prieteniii

Costy71 » 13 Feb : 08:58
Mai am o rugaminte daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste style de folclor pt psr e 453 va multumesc!

Costy71 » 13 Feb : 08:53
Buna dimineata stie cineva cum ot conecta un psr e 453 sint incepator vreau sa instalez pe calculator draever usb midi dar imi da eruare daca poate cineva sa ma ajute ca nu reusesc va multumesc!

Ioanguitar » 13 Feb : 08:21
Bună dimineața!

paty23 » 13 Feb : 01:20
stie cineva cind va apare korg pa 5 ??

paty23 » 13 Feb : 01:19
salutare

viorel15 » 13 Feb : 00:33
ciprianS21 Multumesc mult pentru sfat !

CiprianS21 » 12 Feb : 22:51
viorel15: Raspunsul este si in regulile site-ului! Sa astepti updatarea contului. De obicei in 24h o sa ai acces la download.

gigiflo » 12 Feb : 21:38
Ok, Marius! Orice informatie e binevenita. Multumesc! Cu respect!

Mcmiki » 12 Feb : 16:53
Salutari tuturor !!

Roberto E80 » 12 Feb : 16:24
salutare tuturor!

benone » 12 Feb : 12:36
Ziua buna tuturor

pustiulica » 12 Feb : 11:33
@Gigi, am vazut ca nu mai esti interesat, totusi iti raspund: din inteleg ca diferenta este ca i10FX permite inregistrare mutitrack, iar ZED 10 FX permite doar inregistrarea sunetului de pe Master, cu sau fara efecte.

pustiulica » 12 Feb : 11:27
@dextar_x, adresa de e-mail nu este permisa pe Chat! Te rog sa citesti si sa respecti Regulamentul! LINK: Click aici !

dextar_x » 12 Feb : 10:35
***[blocked by admin]***

Ioanguitar » 12 Feb : 07:19
Buna dimineata!

gigiflo » 12 Feb : 07:19
Scuze, Marius! Era i10 simplu...Nu sunt interesat...

gigiflo » 12 Feb : 07:17
Buna dimineata!
Marius, poti sa -mi spui ceva legat de A&H Zed i10FX, comparativ cu Zed 10FX? L-am gasit la o promotie la 1000 lei...

ionut74 » 12 Feb : 06:50
Buna dimineata

marius9 » 11 Feb : 18:28
@TETIS - Desi are USB (to Host), nu suporta style-uri si tonuri. Poate fi utilizata ca si clapa Midi cu un program gen Kontakt, pe calculator, si acolo se pot experimenta tonuri de o calitate superioara. Trebuie instalat driver-ul Asio4all pentur a nu avea latenta si restul tine de instalarea programului Kontakt (se gaseste pe google) si tonuri care sunt din belsug la download... Succes!

TETIS » 11 Feb : 16:05
ma puteti ajuta cu ceva? am o orga schubert care are intrare de cablu usb .cum as putea sa bag pe ea niste ritmuri sau sunete de clape...sunt incepator

TETIS » 11 Feb : 16:03
salut tuturor,o duminica placuta

GabiSet » 11 Feb : 10:54
Salut tuturor, o duminica placuta

Cosma » 11 Feb : 10:26
Sal all

balamucfm » 11 Feb : 09:41
buna dimineata

cipri » 11 Feb : 09:14
Buna dimineata si o Duminica placuta tuturor.

cdinu » 11 Feb : 08:43
salut colegi .

joker » 11 Feb : 08:41
Bună dimineața! Am scris acum câteva zile despre niște tonuri.
Salutare! ma poate ajuta cineva cu niste tonuri ? am vazut un clip aici LINK: Click aici ! Din ce sunt formate? Multumesc

george32 » 10 Feb : 20:17
@angellito-multumesc

tavy1979 » 10 Feb : 19:00
Merci @lucianG1000.

cdinu » 10 Feb : 18:56
salut colegi

lucianG1000 » 10 Feb : 18:10
@tavy1979... salut vezi aici LINK: Click aici !
e un pachet de tonuri urcat de mine în care e și fleita

tavy1979 » 10 Feb : 17:10
Ma poate ajuta cineva cu tonul Fleita Juzisound pentru KORG pa600? Am gasit ceva pe site dar da erare la incarcare in orga si nu merg toate clapele.

angelitto » 10 Feb : 16:55
@george32, uite aici:
LINK: Click aici !

tavy1979 » 10 Feb : 16:04
Salutare colegi!

80.istvan » 10 Feb : 14:00
buna tuturor.

GabiSet » 10 Feb : 11:04
George32 da se poate

george32 » 10 Feb : 10:50
Salutare ,am o intrebare pt cunoscatori ,pot sa i-au de la un ritm intro si fill si sa-l pun la alt ritm

cipri » 10 Feb : 09:52
Salutare tuturor.

GabiSet » 09 Feb : 22:38
Emirah e putin de munca, alegi stilul dorit dai record, apoi meniu, style track control apoi alegi intro, dai pe trakul unde e basu si apesi pe - (octava) apoi pe v1, apesi pe bass si apoi pe + (tot pe butonul de la octava) .. Daca. Am gresit undeva imi cer scuze

Athos-Korg » 09 Feb : 21:14
Salutare prieteni, stie cineva cumva exista setul lui viorel adaptat pentru pa700?

cdinu » 09 Feb : 20:33
salut colegi !




Comentarii noi


[download] SET Yamaha Tyros 2 @ Tudorica de la Valcea Posted by viorel15 on 17 Feb : 21:08
Salutare domnu tudorica ! Pentru psr S770 S970 nu aveti setul ? Multumesc !


[Content] Buna ziua stie cineva dc nu pot dowloda nu am descarcat nici o data simi spune cam epuizat va multumesc mult! Posted by Costy71 on 17 Feb : 15:06
Buna ziua stie cineva dc nu pot dowloda nu am descarcat nici o data simi spune cam epuizat va multumesc mult!


[download] Set Korg Pa3x 128mb ram - Studio Romania 2018 Posted by mark on 17 Feb : 14:39
Poate cineva sa-l faca si pentru korg pa 600.


[download] Set Korg Pa4X - GabiSet Posted by daddy on 17 Feb : 14:15
Lipsesc tonuri din set


[download] set pa700 lucian Posted by acery71 on 17 Feb : 12:05
Salut ! Ai aici linkul meu !LINK: Click aici !Bafta multa !





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap