Forums

Clape.ro :: Forums :: Mic forum pentru incepatori ! :: Sfaturi, raspunsuri pentru incepatori
 
<< Previous thread | Next thread >>
Cum copiez stilurile de pe ZIP, pe calculator?
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
alexbentea
Mon Aug 19 2013, 08:43AM
Registered Member #13259
Joined: Mon Aug 19 2013, 08:35AM
Posts: 6
Salut, comunitate!
Am un Roland VA7 şi aş dori să copiez stilurile de pe o dischetă ZIP pe calculator.
Fac paşii de copiere de pe ZIP pe dischetă descrişi în manualul de utilizare al clapei, dar calculatorul nu vede nimic pe dischetă.
Mă puteţi ajuta vă rog?
Mulţumesc.

[ Edited Mon Aug 19 2013, 10:39AM ]


Back to top
sarac.lipit
Mon Aug 19 2013, 10:36AM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2444
mai cumperi o unitate ZIP şi o montezi în PC
ai una de rezervă pentru VA ... şi o ''vede'' PiCi'ul fără probleme

sau copii de pe ZIP'ul clapei pe o floppy, de pe care copii în PC

[ Edited Mon Aug 19 2013, 10:37AM ]


Back to top
ciury
Mon Aug 19 2013, 10:39AM
Registered Member #5922
Joined: Mon Feb 09 2009, 03:10PM
Posts: 710
eu nu am va7 nu stiu ce sistem de operare are si ce model de alocare a fisierelor are dar daca nu e compatibil cu FAT16 FAT 32 NTFS nu cred ca exista vre-o sansa sa fie vazuta de PC

[ Edited Mon Aug 19 2013, 10:39AM ]


Back to top
admin
Mon Aug 19 2013, 10:43AM


Registered Member #1
Joined: Wed May 21 2008, 07:43PM
Posts: 1783
Daca te ajuta cu ceva, ai aici ZIP-ul original de la Roland VA-7: LINK: Click aici !

Back to top
alexbentea
Mon Aug 19 2013, 12:05PM
Registered Member #13259
Joined: Mon Aug 19 2013, 08:35AM
Posts: 6
sarac lipit a scris ...

mai cumperi o unitate ZIP şi o montezi în PC
ai una de rezervă pentru VA ... şi o ''vede'' PiCi'ul fără probleme

sau copii de pe ZIP'ul clapei pe o floppy, de pe care copii în PC


am o unitate ZIP de rezervă dar pc-ul nu mi-o vede ../../images/emotes/yahoo/yahoo_angry.gif

buba e alta, eu copiez pe clapă conţinutul ZIP-ului pe floppy, clapa vede ce e pe floppy dar calculatorul nu. Aici aş avea nevoie de ajutor, dacă ştiţi vreo cale de a face vizibile fişierele de pe dischetă şi pe calculator

Back to top
alexbentea
Mon Aug 19 2013, 12:06PM
Registered Member #13259
Joined: Mon Aug 19 2013, 08:35AM
Posts: 6
admin a scris ...

Daca te ajuta cu ceva, ai aici ZIP-ul original de la Roland VA-7: LINK: Click aici !


mulţumesc, admin
e vorba despre o dischetă ZIP cu alte stiluri, nu discheta originală a clapei

Back to top
Roberto E80
Mon Aug 19 2013, 12:09PM


Registered Member #25
Joined: Sat May 24 2008, 07:38PM
Posts: 780
inseamna ca problema este de la unitatea zip din calculator!...alte dischete zip vede?

Back to top
admin
Mon Aug 19 2013, 12:13PM


Registered Member #1
Joined: Wed May 21 2008, 07:43PM
Posts: 1783
Teoretic, PC-ul ar trebui sa vada fara probleme fisierele de pe discheta. Eu de exemplu am Windows 7 Ultimate / 64biti si folosesc o unitate externa pe USB, pentru discheta - asta deoarece PC-urile noi nu mai sunt echipate cu unitate de discheta (mai exact, pe placile de baza noi, nu mai poti pune unitate internat de discheta floppy).

Back to top
alexbentea
Mon Aug 19 2013, 01:38PM
Registered Member #13259
Joined: Mon Aug 19 2013, 08:35AM
Posts: 6
Roberto E 80 a scris ...

inseamna ca problema este de la unitatea zip din calculator!...alte dischete zip vede?


calculatorul meu (care are şi unitate floppy) nu vede UNITATEA DE DISC ZIP pe care o ataşez la el, aşa că nu pot citi nicio dischetă ZIP pe calculator

Back to top
admin
Mon Aug 19 2013, 02:18PM


Registered Member #1
Joined: Wed May 21 2008, 07:43PM
Posts: 1783
Acum am inteles ... Inainte, nu te-ai exprimat tu bine. Pentru unitate ZIP, ai nevoie de: Windows XP (sau 98) si drivere. Eu am un PC vechi (Pentium 2) pe care-l folosesc numai pentru asa ceva, respectiv copieri/editari dischete ZIP.

Am o unitate ZIP externa (asta: LINK: Click aici ! ), pe port paralel (implicit PC-ul are port paralel pe placa de baza).

Am incercat (pe calculatorul meu de lucru - cu i7 3770K) si cu un adaptor parallel port, pe PCI: LINK: Click aici ! , dar nu merge. Nu exista drivere Iomega decat pentru Windows 98 sau Windows XP.

[ Edited Mon Aug 19 2013, 02:23PM ]


Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] set marian ALM -PA800 Posted by miki67 on 23 Aug : 13:29
folderul multisampler este gol,de aceea nu incarca samplerele


[download] MegaSet-CMihai13-5 Posted by florian71 on 20 Aug : 15:01
Toată stima!Foarte bun setul, e super muncit!Multe lucruri noi, cel putin pentru mine.L-am încărcat in pa700, merge foarte bine.Nu am incercat inca directul (sunt in curs de docume [more ...]


[download] MegaSet-CMihai13-5 Posted by Mihai13 on 14 Aug : 20:40
Salut Nelu,E clar ca ceva din sty-lul respectiv ti-a dat clapa peste cap si dupa nu a mai mers nimic.Am verificat fiecare bucatica din sty si afara de cateva inadvertente dintre CV [more ...]


[download] MegaSet-CMihai13-5 Posted by nelu_nelu on 14 Aug : 19:07
Salut Mihai prima data sa intamplat la stylul Gipsy JazzGR pe urma la toate


[download] MegaSet-CMihai13-5 Posted by Mihai13 on 14 Aug : 14:50
Salut Nelu,Nu am patita asa ceva, poti sa-mi spui exact ce style a facut asta.Daca ai posibilitatea mai descarca-l o data poate s-a intamplat ceva la dezarhivare incearca cu 7zip e [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap