Forums

Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Legislatie, Economie si Politica
 
<< Previous thread | Next thread >>
Duminica mergem la vot! :)
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
sarac.lipit
Wed May 21 2014, 02:24PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Location / Localitate:: Humuleşti
Posts: 2409
absolut normal...într/un stat din mijlocul deşertului... unde şi apa este adusă.
dar într/o ţară ce are gaze, petrol, aur, metale rare pentru care au murit bunicii voştri!!!!... tre-să fii cel puţin cretin să le mai dai ceva celor ce/ţi vînd cel mai scump... motorina ta ţie! Şi nu impozite de 3 parale... ci 180 milioane vechi pe an... la ce facem noi. Greşesc undeva?

[ Edited Wed May 21 2014, 02:28PM ]

Back to top
NxSound
Wed May 21 2014, 02:25PM

Registered Member #2689
Joined: Wed Oct 29 2008, 04:22PM
Location / Localitate:: Braila
Posts: 807
admin a scris ...

@NxSound: Sunt prea mari impozitele? DA, e adevărat. Însă LA FEL, sunt prea mari şi pentru salariaţii din România, şi pentru firmele din România.

Câte nunţi ai într-un an ? Să zicem că ai 20 de nunţi. Punem minimul de câştig, 200 de euro pe bucata.
20 nunţi x 200 euro = 4.000 euro

Ai plătit 4.000 de euro impozit pe an ? Îţi cere cumva statul 4.000 de euro impozit pe an (sau mai mult) ? Ori, tu ai spus că ipozitele sunt mai mari decât veniturile ...
sefu mai scade din aia 4000 transportul scule stricate ( made china) + impozit = muncesti degeaba ( sclav ) la care am ajuns la aceiasi concluzie ( de unde vor astia bani daca venit = aia a ciobanului) HAI FRATILOR SA NE FACEM TOTI MANELISTI cantam la smecheri facem bani sa dam la stat ( dejeaba) am draci mai bn nu mai comentez.

Back to top
NxSound
Wed May 21 2014, 02:27PM

Registered Member #2689
Joined: Wed Oct 29 2008, 04:22PM
Location / Localitate:: Braila
Posts: 807
aplicati mancavasi gura voastra si la dat bani legile nu numai la luat . Ma duc la vecina sa ma calmez. O ZI BUNA MINUNATA la toti Colegii CU RESPECT !!!.
Back to top
admin
Wed May 21 2014, 02:33PM


Registered Member #1
Joined: Wed May 21 2008, 07:43PM
Location / Localitate:: On a tree, Watching you
Posts: 1749
În momentul în care o anumită activitate nu mai este profitabilă, atunci închizi şandramaua şi te apuci de altceva ... Astea-s regulile economiei de piaţă.
La fel este la orice firmă, la fel este la orice persoană fizică autorizată (instalator, agent de vânzări, etc). Nici o firmă nu-şi permite să ţină deschisă o afacere care nu-i produce bani, indiferent de cât de mult suflet a pus proprietarul în respectiva afacere şi indiferent de cât de talentat ar fi proprietarul afacerii.

La fel este şi în cazul oamenilor talentaţi precum Jordan Belfort - dacă piaţa nu mai cere "produsul" lui ori nu mai poate face bani din asta în pofida talentului său, atunci îşi schimbă domeniul de activitate ...

În statele comuniste, cel mai probabil altfel stă situaţia - cum de altfel a fost şi pe la noi, înainte de 1989. Iar libera circulaţie este un drept garantat prin Constituţia României ...



[ Edited Wed May 21 2014, 02:35PM ]

Back to top
pustiulica
Wed May 21 2014, 02:35PM
Marius Butan


Registered Member #11427
Joined: Fri Sep 28 2012, 01:47PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 1322
NxSound a scris ...

Eu pun o singura intrebare : Daca IMPOZITUL (impozitele) sunt muuult mai mari ca venitul ( care venit nu stiu) mai e loc si de impozit? vreau sa fim realisti si sa o terminam cu logica .


Impozitul se calculeaza din venit, deci nu are cum sa fie mai mare ca venitul!
Poate te referi la profit, sau... veniturile se pot compara cu cheltuielile... economia/contabilitatea nu-i chiar asa de simpla.
Back to top
sarac.lipit
Wed May 21 2014, 02:36PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Location / Localitate:: Humuleşti
Posts: 2409
Admin,
hăăăhă aici chiar ai dat-o ...cum se zice. Am rîs cum trebe!
care piaţă? ce economie??
în ţigănia noastră luptăm pentru supravieţuire... ce activităţi economice visăm? hîîhîîhî marea majoritate se zbat între 5 şi 15 nunţi!
hai cu impozitu pă ei!

[ Edited Wed May 21 2014, 02:42PM ]

Back to top
pustiulica
Wed May 21 2014, 02:43PM
Marius Butan


Registered Member #11427
Joined: Fri Sep 28 2012, 01:47PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 1322
sarac.lipit a scris ...

hăăăhă aici chiar ai dat-o ...cum se zice. Am rîs cum trebe!
care piaţă? în ţigănia noastră luptăm pentru supravieţuire... ce activităţi economice visăm? hîîhîîhî marea majoritate se zbat între 5 şi 15 nunţi!
hai cu impozitu pă ei!


Daca vom amesteca in continuare lucrurile nu vom ajunge la vreo concluzie.
Amestecam normalitatea taxarii veniturilor intr-o tara democrata, capitalista cu faptul ca aceasta tara este condusa de niste viermi. Una-i una si alta-i cealalta. Daca ai o activitate (nunta) remunerata, normal este sa platesti impozit.
Ca sa ajungi la acea nunta, nu mai mergi cu caruta ca in 1907 ci cu masina, pe sosea, care sosea reprezinta infrastructura, care infrastructura este construita din impozite si taxe.
Faptul ca pentru dezvoltarea/intretinerea infrastructurii Romaniei s-au cheltuit (sau furat) bani pentru a acoperi toata tara de autostrazi este adevarat, DAR este o alta discutie!

Mi se pare ca vorbim despre lucruri diferite, dar intretinem aceasta "discutie" de parca ne-am contrazice...

PS: Solutia nu este sa nu mai platim impozite, nici sa platim mai putin ca ar fura ei mai putin (pentru ca se imprumuta pe carca noastra si tot fura - daca este adevarat ce ai scris mai sus, nu am timp sa caut informatii sa verific), solutia ar fi sa-i schimbam pe cei care ne conduc, dar cu cine? Aici este raspunsul, cu cine? Daca stiti raspunsul la obiect, ne-ati lumina pe toti

[ Edited Wed May 21 2014, 02:47PM ]

Back to top
admin
Wed May 21 2014, 02:46PM


Registered Member #1
Joined: Wed May 21 2008, 07:43PM
Location / Localitate:: On a tree, Watching you
Posts: 1749
sarac.lipit a scris ...

Admin,
hăăăhă aici chiar ai dat-o ...cum se zice. Am rîs cum trebe!
care piaţă? ce economie??
în ţigănia noastră luptăm pentru supravieţuire... ce activităţi economice visăm? hîîhîîhî marea majoritate se zbat între 5 şi 15 nunţi!
hai cu impozitu pă ei!

Well ... aici intervine dureroasa întrebare: ce ştii să faci? Mai ştii ceva, în afară de muzică?
Pentru că, deşi de multe ori nu ne convine, aşa funcţionează piaţa ... care uneori este mai "îngăduitoare", alteori este mai "dură".

La fel funcţionează şi în muzică ... În majoritatea situaţiilor, banii câştigaţi de lăutari vin tot de pe spatele salariaţilor români ... da, ăia cu 200 de euro/lună. Iar dacă ei n-au bani, atunci este logic că nici lăutarii n-au bani, pentru că nu-şi mai permit să plătească lăutari.
Pentru că la Corduneanu, la Fraţii Cămătaru ori la Gigi Becali ... cântă doar Salam, Guta şi Adi Minune.

Aritmetica e simplă - câte "cântări" sunt într-un an şi la câte trupe se împart aceste "cântări" !? Ori, numărul "cântărilor" a scăzut, trupele s-au triplat, dacă nu cumva s-au chiar înzecit.

[ Edited Wed May 21 2014, 02:53PM ]

Back to top
sarac.lipit
Wed May 21 2014, 02:49PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Location / Localitate:: Humuleşti
Posts: 2409
Marius, mă crezi că m/am săturat în 25 de ani de minciuni?
tot ce spui tu ...este deja plătit din accize, taxe, draci-laci.
A impozita un tîmpit cu salar de 155 ioro într/un loc unde celelalte servicii sunt la preţ de 1000 ... repet, tre-să fii cel puţin trepanat să/i mai plăteşti pe imbecilii ce te conduc.... şi care oricum te fură.
fac şi eu ca admin
este economie de piaţă?
îhî!!
n/am nevoie de serviciile lor, nu le dau parale! să/şi schimbe jobul.

[ Edited Wed May 21 2014, 02:54PM ]

Back to top
ciury
Wed May 21 2014, 02:54PM
Registered Member #5922
Joined: Mon Feb 09 2009, 03:10PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 701
NxSound a scris ...

Eu pun o singura intrebare : Daca IMPOZITUL (impozitele) sunt muuult mai mari ca venitul ( care venit nu stiu) mai e loc si de impozit? vreau sa fim realisti si sa o terminam cu logica .


impozitul se calculeaza in functie de venit....asa e si la noi si peste tot in lume...asa ca impozitul nu poate depasi venitul oricum ai da-o pentru ca este cota parte din venit.....

[ Edited Wed May 21 2014, 02:55PM ]

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



blink » 23 Jan : 13:00
in curand am sa fac upload la cateva styluri pentru casio in format AC7

dangiuca » 23 Jan : 12:13
Buna ziua .

valinico » 23 Jan : 11:56
Salut!

sorin77sol » 23 Jan : 11:09
Buna ! ....

Marianitu » 23 Jan : 10:41
Buna dimineata . Imi poate spune cineva care este procedura daca am uitat sa specific username-ul cand am facut donatia ,iar donatia am facuto dupa alt email decat cel cu care sunt inregistrat pe acest site

george32 » 23 Jan : 09:52
Salutare

pyry » 23 Jan : 09:29
'neata la toate lumea si o zi mununata

lucianG1000 » 23 Jan : 09:14
Salutare !

cipri » 23 Jan : 08:51
Buna dimineata

cdinu » 23 Jan : 08:29
Buna dimineata.
Multumesc CrysMm.

Crystyan38 » 23 Jan : 00:52
Buna seara

monelut75 » 22 Jan : 22:54
buna seara la toata lumea!!

seby_69 » 22 Jan : 22:26
buna seara stimati colegi!

s_cristi » 22 Jan : 21:57
Schimba registrations din pedala, dar e posibil ca back sa fie un midi, nu style.

Grisa » 22 Jan : 21:40
Buna seara la toti!

barth53 » 22 Jan : 21:23
Buna seara tuturor!

sorin77sol » 22 Jan : 21:05
Buna seara ! ...

CrysMM » 22 Jan : 20:20
@cdinu - din cate stiu eu, doar prin PayPal se pot face donatii si adresa de mail de la PayPal sa fie aceeasi cu cea de aici. Sunt cateva seturi de PSR9000, nu stiu ce sa-ti spun despre ele, nu detin aceasta clapa.

cdinu » 22 Jan : 19:03
SALUT CrysMM.
da are echo , poti sa ma ajuti cum sa procedez daca nu am card , ridic banii din casierie firmei.
sa donez 10 euro si sa dowload ptr psr 9000 .
orga are 17 ram , te rog sa imi recomanzi si ce set pot sa dowload.
multumesc.

Marianitu » 22 Jan : 18:36
Buna seara ! Aveti idee cat poate dura pana sa pot downloada ceva am facut donatia in urma cu 10 min !?

Claudiu97 » 22 Jan : 18:20
Buna seara!

SasaBoss43 » 22 Jan : 17:45
Am o intrebare dar ca sa intri la colegiul "Stefan Neaga" ce acordeon trebue sa-mi eu?

SasaBoss43 » 22 Jan : 17:33
Nu pot sa descarc numic! Ma poate cineva ajuta?

SasaBoss43 » 22 Jan : 17:32
Buna seara !

cipi p » 22 Jan : 17:31
buna seara colegi

Grisa » 22 Jan : 17:29
Salutare colegi!

marukorg » 22 Jan : 17:21
Salutare tuturor

CrysMM » 22 Jan : 16:25
@milumil - S970 le citeste direct

CrysMM » 22 Jan : 16:23
@milumil - pe PC cu playerul vanBasco.

pustiulica » 22 Jan : 16:23
@milumil, fisierel cu extensie kar sunt fisiere pe care le citesc softurile de karaoke. Ti le citeste si clapa daca schimbi extensia in .mid , doar ca pentru a se auzi bine trebuie sa asignezi instrumentele potrivite pe fiecare track.

CrysMM » 22 Jan : 16:22
@cdinu - este ok prin rca, ai luat semnal. Banuiesc ca este scula mai low end pentru karaoke cu efecte echo, ma speriasi cu reverb pe statie.

pyry » 22 Jan : 16:06
buna ziua colegii

milumil » 22 Jan : 15:08
buna la toata lumea si o mica intrebare pentru cei ce ma pot ajuta cum pot deschide fisiere terminatia KAR multumesc mult

claudyucla » 22 Jan : 15:05
buna ziua

EMIRAH » 22 Jan : 14:35
Ziua buna tuturor colegiilor !:-h

cdinu » 22 Jan : 13:30
Statia are 2 ieșiri ptr 2 boxe , și altă ieșire tip RCA .

cdinu » 22 Jan : 13:29
Salut.
Sa am reverb in statie și am scos prin RCA (out) din statie, ptr boxe sunt clapete roșu și negru.
Este bine cum am procedat?
Am luat doar semnalul ? Sau și putere?
Ms.

CrysMM » 22 Jan : 11:53
@cdinu - Ai reverb pe statie? Sper ca nu ai scos semnalul din statie in mixer prin ieserea pentru boxe. Iesirile pentru boxe din putere activa se scot strict in boxe pasive, nu se folosesc pentru a scoate semnal.

cdinu » 22 Jan : 11:24
Am inteles.
Un alt subiect :
Am folosit cateva ore : prin statia de amplificare am folosit microfon, conecatata in mixer, cu iesire in boxa activa.
Am procedat corect?
Aqm folosit statia ca reverb ptr microfon.
Ms.
CrysMM

CrysMM » 22 Jan : 10:04
@cdinu - Aceeasi cu amplificatorul. Ai 8 ohmi pe canal la amplificator, folosesti boxe de 8 ohmi. Daca scrie ca amplificatorul are 4 - 8 ohmi, atunci el functioneaza si cu boxe de 4 si cu boxe de 8. Diferenta este ca atunci cand folosesti 4 ohmi ai o putere, iar pe 8 ohmi vei avea o putere mai mica. Ai grija la putere. Este bine sa ai ceva rezerva, daca ai de ex. boxe de 400W, un amplificator mai mic sau egal nu prea te ajuta, sa ai rezerva la acesta.

Derader » 22 Jan : 07:10
Salut, are cineva idee cum pot proceda cu un pa900?nu vrea sa mai porneasca apare doar scrisul korg si atat...

cdinu » 22 Jan : 06:03
buna dimineata CrysMM.
am citit anunturi de vanzari cu specificatii ; amplificator impendanta 4-8 ohmi.
ce impendanta trebuie sa aiba boxele ?
ms.

CrysMM » 22 Jan : 01:42
Yamaha S770 a ajuns la 3500 lei, S970 la 6500 si S670 la 2450 (S670 a mai fost la acest pret). Vorbesc de preturi la produse noi, in magazin.

CrysMM » 22 Jan : 00:52
@cdinu - ce vrei mai exact sa calculezi? Explica ce vrei sa faci practic.

cosys112 » 21 Jan : 23:13
salut

cdinu » 21 Jan : 21:37
salut colegi .
cum se calculeaza impendenta ?

angelitto » 21 Jan : 19:20
@paty23, am aprobat doar unul. Celalalt set e deja pe site.

paty23 » 21 Jan : 17:09
ok, multumesc !

CrysMM » 21 Jan : 15:04
@paty23 - astepti sa fie aprobate de Admin.

joker » 21 Jan : 14:59
Salutare la toată lumea! Vreau sa creez un style ( ritm) de hora pe korg pa300 știu ca o sa spuneți de ce vrei sa faci dacă ai deja sau un style de manea pentru ca am ritmuri de manele pe orga dar vreau sa fac un ritm simplu cum se cânta pe vremuri dar ideea este ca nu știu sa bat basii adică linia melodica la bași dacă are cineva un link sa mă pot uita ca pe youtube nu am găsit nimic.Mulțumesc!

paty23 » 21 Jan : 14:47
am incarcat 2 seturi dar nu au aparut, stie cineva cat dureaza pana apar pe site ??

paty23 » 21 Jan : 14:45
sal





CrysMM » 21 Jan : 14:03
@george32 - poti totusi incerca cu un program de recuperare date. Un exemplu de program bunicel ar fi EaseUS Data Recovery.

ValiKorg » 21 Jan : 10:59
Buna ziua !

LAVIN » 20 Jan : 20:57
seara buna,

george32 » 20 Jan : 20:21
@CrysMM-mersi am crezut ca e vreun program de recuperare date de pe dischete demagnetizate.

CrysMM » 20 Jan : 19:57
@george32 - dischetele sunt magnetizate. Probabil tu ai o discheta demagnetizata. Daca nu o mai "vede" unitatea optica, nu prea mai ai ce sa ii faci.

cipri » 20 Jan : 19:41
Buna seara tuturor

barth53 » 20 Jan : 19:37
Seara buna tuturor!

yul » 20 Jan : 15:16
va salut baieti

paty23 » 20 Jan : 14:52
sal

sorin77sol » 20 Jan : 13:56
Buna ziua ! ...

ValiKorg » 20 Jan : 10:52
Salutare tuturor !

dangiuca » 20 Jan : 10:52
Buna ziua ...

george32 » 20 Jan : 10:12
stie cineva daca pot sa mai i-au continutul de pe o discheta magnetizata

cdinu » 20 Jan : 09:53
salut CrysMM.
CAND AM SA FIU IN POSESIA SUBWOOFER AM SA ITI DAU DETALII.
MULTUMESC .
ZI CALDUROASA !

cdinu » 20 Jan : 09:52
salut colegi

c_mid » 20 Jan : 09:47
Buna dimineata!

LAVIN » 20 Jan : 09:41
neata,

joker » 20 Jan : 09:25
Bună dimineața o zi frumoasa va doresc

cipri » 20 Jan : 08:20
Buna dimineata tuturor.

sorin77sol » 20 Jan : 00:38
Noapte buna ! ...

Grisa » 20 Jan : 00:00
Salutare la toti!

LAVIN » 19 Jan : 23:28
salutare,

angelitto » 19 Jan : 22:55
@lulu, nu mai incarca seturi care sunt deja pe site ca ne suparam.

miki67 » 19 Jan : 22:21
salutari la toti

Vio45 » 19 Jan : 22:04
Mulțumesc forte mult! Respect!

angelitto » 19 Jan : 22:02
Inca ceva. La kiturile de tobe procedeul e asa cum il stii tu. Stergi kitul din user si apoi cu optiunea aia. Dar la tonuri e asa cum ti-am explicat.

angelitto » 19 Jan : 22:00
@Vio45, nu are nimic dar daca stergi un ton din usere, nu se sterge si KMP'ul(multisamplerul) asignat la el cum se facea cu OS'ul v.1.2. Acum raman KMP'urile ”orfane” si nu dispar doar daca le stergi cum ti -am scris mai jos. Daca insa ai sterge un kmp si ar ramanea wavurile asignate la el, atunci ar merge sa stergi cu optiunea ”Delete Not assigned to any MultiSamle/Drumkit”. Dar nu e cazul la tine.

Vio45 » 19 Jan : 21:51
Angelitto totuși de ce are obținea Not assigned to any MultiSamle/Drumkit ?

Vio45 » 19 Jan : 21:29
Angelitto Am înțeles și mulțumesc foarte mult pentru raspuns.

angelitto » 19 Jan : 21:24
@Vio45. de ce ai mai instalat OS V.2 daca nu stii sa lucrezi cu el? Inainte era joaca de copii. Acum e mult mai greu. Trebuie sa procedezi ca la pa900/pa3x/pa4x, etc. In mare e cam asa: Selectezi tonul ce vrei sa-l stergi, intri in ”sound edit”, verifici la oscilatoare ce KMP'uri are asignate, apoi stergi tonul. Pe urma te duci in sound edit/record/menu/multisampler, selectezi KMP'urile respective si le dai delete. dar daca sunt asignate si la alte tonuri, acele tonuri nu au sa mai sune bine. De aia am zis ca te-ai complicat rau cu noul OS daca nu stii sa lucrezi cu el. Inainte clap stergea KMP'urile doar daca nu erau asignate la vreun ton. Acum le stergi indiferent ca is sau nu asignate. Intelegi? trebuie sa fii foarte atent sa nu faci o tocanita din set.

angelitto » 19 Jan : 21:18
@joker, daca ai cumparat de la ei clapa, sigur primesti si manualul.

Vio45 » 19 Jan : 21:17
Bună seara! Am o întrebare pentru cunoscătorii de korg pa! Am korg pa600 os sampler activ. Șterg niște instrumente din set, dar rămân acolo, chiar dacă dau sa steargă samplerele care nu sunt folosite?

joker » 19 Jan : 20:00
angelitto nu pot descarca link-ul si nici pe net nu gasesc dar am trimis email la mcmusic de unde am cumparat clapa sper sa primesc de la ei manualul

joker » 19 Jan : 19:03
Mulțumesc angelitto

angelitto » 19 Jan : 17:13
@joker, uite aici: LINK: Click aici !

sVipper » 19 Jan : 16:39
joker » 19 Jan : 14:38
salut la toata lumea! am o intrebare exista manual in limba romana pentru korg pa 300? nu am gasit nicaieri numai in engleza

CrysMM » 19 Jan : 12:52
@cdinu - in mod normal ar trebui sa respecti specificatia de 8 ohmi. Avand in vedere calitatea produsului care tinde catre entry level, posibil sa ai probleme prin nerespectarea rezistentei. Eu personal, am avut o boxa activa din asta no-name sau un nume mai ciudat, pe care am tras vreo 2 ani. Avea iesire pentru inca o boxa pasiva cu specificatia de 8 ohmi. Am mers cu boxa pe 4 fara probleme timp de 2 ani. Ce zice acolo de 8 ohmi este pentru sub, nu am gasit nimic despre iesiri. Vezi in manualul lui daca scrie ceva de cele 2 iesiri.

marukorg » 19 Jan : 12:34
Salutare

cdinu » 19 Jan : 12:33
Salut CrysMM.
Saptamana viitoare il primesc

Vonyx/skytec swa18.
Are 2 iesiri sateliti, am 2 boxe pasive de 250w, au 6 ohmi.
Sun are si 2 aamplificatoare 2/250 w.
Ms

Mihai13 » 19 Jan : 10:15
O zi buna!

valinico » 19 Jan : 09:34
Neata !

pyry » 19 Jan : 09:32
buna dimineata colegi

joker » 19 Jan : 09:08
buna dimineata baieti!

CrysMM » 19 Jan : 09:08
@cdinu - spune si tu modelul exact de sub. Are iesire pentru satelit pasiv? Daca are, respecta intocmai spefificatia iesirii.

cdinu » 19 Jan : 09:04
Salut colegi.
Am nevoie de informatii:
Subwoofer activ 8ohmi impendanta, pot sa folosesc satelit de 6 ohmi?
Multumesc .

lucianG1000 » 19 Jan : 08:26
salutare lume !

ionut74 » 19 Jan : 07:29
Buna dimineata




Comentarii noi


[download] set korg pa3x paty23 Posted by fantastic on 22 Jan : 19:53
un set foarte vechi !


[download] Tyros 2 style Romania Posted by Grisa on 22 Jan : 19:32
Mersi de upload,sanatate si numai bine.


[download] Trombon KMP Posted by Grisa on 22 Jan : 19:10
Mersi de upload,sanatate.


[download] Tonuri Acordeon Posted by Grisa on 22 Jan : 19:08
Mersi de acordeoane,numai bine.


[download] Set Korg Pa 800 - Claudiu97 Posted by Claudiu97 on 22 Jan : 18:48
Nu imi bat joc de munca nimanui. Doar incerc sa ajut!O seara buna!





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap