Forums

Clape.ro :: Forums :: Calculatoare si Internet :: Editare audio
 
<< Previous thread | Next thread >>
Inregistrare OMB+Kontakt
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
angelitto
Mon May 26 2014, 08:42PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 1137
Poate sa ma indrume cineva cum pot inregistra ce cant cu OMB, VIA(prin) Kontakt? Folosesc ASIO4ALL ca driver audio.

Back to top
alinbz
Mon May 26 2014, 10:38PM

Registered Member #10218
Joined: Mon Jun 13 2011, 12:18PM
Posts: 548
Sunt puţine programe ce înregistrează pe Asio.pe care îl stiu eu este cubase.

Back to top
angelitto
Tue May 27 2014, 02:08PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 1137
Cu FL STudio nu merge? Il am instalat dar nu am reusit. Daca pornesc kontaktul din FL Studio, merge sa routez canalele, dar la optiuni nu are midi, deci nu pot baga OMB sa cant cu ritm. Daca pornesc Kotaktul normal, merge OMB, dar nu reusesc sa inregistrez cu FL. La inregistrare, la "audio IN", ASIO e gray, deci nu-l pot activa. Of... Cred ca pana la urma va trebui sa instalez Cubase. Poate ala va merge. Sa iau ultima versiune (7.5) sau trebuie din alea cu SX?

[ Edited Tue May 27 2014, 02:10PM ]


Back to top
Expresul
Tue May 27 2014, 02:31PM

Registered Member #12707
Joined: Tue Apr 09 2013, 08:06PM
Posts: 448
Kontaktul are in setari dar nu mai stiu unde pentru a te indruma.
trebuie sa cauti ț
eventual poate gasesti indrumari pe yutube

Back to top
angelitto
Tue May 27 2014, 02:38PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 1137
Pai asta ziceam. kontaktul standalone are la optiuni si setarea cu midi. Daca insa il pornesc ca plugin, in FL Studio, cand dau la optiuni, e la fel doar ca lipseste setarea cu Midi. Si daca lipseste setarea cu midi nu am cum sa bag OMB prin LoopBe in el.
Deci OMB+Kontakt e ok
Kontakt+FL Studio e ok.
OMB+Kontakt +FL Studio nu e ok. Aici e problema.

[ Edited Tue May 27 2014, 02:40PM ]


Back to top
alinbz
Tue May 27 2014, 02:55PM

Registered Member #10218
Joined: Mon Jun 13 2011, 12:18PM
Posts: 548
angelitto a scris ...

Pai asta ziceam. kontaktul standalone are la optiuni si setarea cu midi. Daca insa il pornesc ca plugin, in FL Studio, cand dau la optiuni, e la fel doar ca lipseste setarea cu Midi. Si daca lipseste setarea cu midi nu am cum sa bag OMB prin LoopBe in el.
Deci OMB+Kontakt e ok
Kontakt+FL Studio e ok.
OMB+Kontakt +FL Studio nu e ok. Aici e problema.
cu Asio sau fara? Eu trăgeam cu cool edit pro dar fără Asio.


Back to top
angelitto
Tue May 27 2014, 03:12PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 1137
Doar cu ASIO. La mine nu merge fara ASIO. Pot sa aleg doar WASAPI(shared), dar daca il aleg, nu mi se aude in boxe nimic si am si latenta 20ms. Cu ASIO am numa 7ms. Daca puteam folosi kontakt fara ASIO era totul OK. Dar nu pot. SI ASIO asta imi da batai de cap.

L.E. merge wasapi acum. Am dat disable la "digital hd output" (ca pe el mergea wasapi) si acum merge pe "speakers" normal, numa ca am latency 20ms. In fine, daca nu se poate sa inregistrez cu ASIO, ma las pagubas.

[ Edited Tue May 27 2014, 06:59PM ]


Back to top
Expresul
Wed May 28 2014, 10:10AM

Registered Member #12707
Joined: Tue Apr 09 2013, 08:06PM
Posts: 448
Cred ca poti doar conectat la alt calculator prin microfon si folosesti Audacity program pentru inregistrare.
Se poate fara omb. in fl.studio ritmul il pui in fl.studio fisier midi face aceias chestie ca omb.

Back to top
angelitto
Wed May 28 2014, 03:15PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 1137
Cu FL studio si midi mi se pare complicat. Si in plus vreau sa schimb eu gamele cu mana stanga, nu sa cant dupa negativ midi.
Pana la urma am reusit sa ma inregistrez cu Adobe Audition (sigur merge si cu FL) dar prin wasapi. E un pic enervanta latenta de 20ms dar tot e mai bine decat nimic. Mai sap poate reusesc si cu ASIO.

Back to top
alexistu
Mon Aug 18 2014, 09:16PM

Registered Member #14434
Joined: Mon Aug 18 2014, 08:55PM
Posts: 8
eu am facut rec cu "advanced audio recorder", poti incerca e un program bunicel...

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] os korg pa 600 boot surpriza Posted by ionursan on 06 Aug : 07:27
imi cere un cod dupa instalare


[download] Set Anichei Pa3x 2019 pentru Pizmete Posted by nicoleta01 on 27 Jul : 16:01
sa traiesti si la mai multe


[Content] request download Posted by cipikao on 20 Jul : 12:08
Buna, admin. O reevaluare a activitatii mele pe site, se poate?


[Content] request download Posted by cipikao on 17 Jul : 12:50
Buna ziua. Sunt membru nou si ca urmare a modestei mele contributii pe acest site,pana in momentul de fata, as dori sa stiu daca pot beneficia de download.Multumesc, o dupa-amiaza [more ...]


[download] Set palade Yamaha s670 Posted by 72john on 15 Jul : 13:33
Setul contine 13 voci:Tambal T5 , Bas korg, Braci 2017, Supita Burduf, TobaREAL PC,PA4X DRUM PC, Roto FP, Tobe Kit 1, HOUSE DRUM, Fluier, Ocarina, CONTRA ORASTIE si Acordeon MPA3X [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap