Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland
 
<< Previous thread | Next thread >>
New Roland E-A7
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
DorelC
Sun Feb 26 2017, 03:34PM
Dorel Cosarcari

Registered Member #15598
Joined: Sat Jan 02 2016, 01:58PM
Location / Localitate:: Toplita
Posts: 213
florian71 a scris ...

Waw! Super. Multumesc de informatie si multa sanatate!
LE: E unul din motivele pentru care tonurile suna asa de bine in Roland, parerea mea.

Da asa este dar deocamdata suntem in cautari de tonuri native format wav. Nu care au fost compresate-transformate pentru alte scule si inapoi wav. Este ca si cum un mp3 il faci inapoi wav dar calitatea ramane a mp3-ului! Fisierul nu o sa mai aiba insusirile care le-a avut wav-ul! Al doilea motiv studiat de mine este ca atunci cand am salvat un set mi-a dat extensia .SVD! Uitandu-ma pe net am vazut ca acest format il foloseste Roland Fantom (clapa de scena sau studio)! Sunt convins ca placa de sunet si tehnologia sunt luate de acolo. Plus tonurile interne nu e nici o indoiala sunt excelente.. nu vreau sa fac comparatii sa starnesc polemici. Deocamdata este cea mai buna alegere ca raport calitate-pret! Ca editare, sunet trece cu mult peste modele de top mult mai scumpe! Multa sanatate si tie!

[ Edited Sun Feb 26 2017, 03:35PM ]

Back to top
calin78
Sun Feb 26 2017, 05:49PM

Registered Member #9996
Joined: Mon Nov 15 2010, 07:59PM
Location / Localitate:: Cabesti
Posts: 434
Dle DorelC...in noul sistem nu au introdus si midi recorder? Înregistrare mici pe 16 track-uri ?
Back to top
andrei821
Sun Feb 26 2017, 07:32PM
Registered Member #16399
Joined: Sun Feb 26 2017, 04:31PM
Location / Localitate:: Craiova
Posts: 3
Salut , ma puteti ajuta si pe mine cu aceasta clapa
Am luat un set pentru ea si baiatul de la care am luat acel set mi-a zis ca trebuie o ordine pentru tonurile STL ca style-urile sa se auda asa cum trebuie iar setul acela nu este asa de bun pentru ceea ce imi trebuie mie si as vrea sa il pun pe cel vechi dar nu mai stiu ordinea de tonuri STL la setul cel vechi
Back to top
costygrek
Sun Feb 26 2017, 08:35PM

Registered Member #9293
Joined: Mon May 03 2010, 10:41AM
Location / Localitate:: iasi
Posts: 306
andrei821 daca ai facut bakup de la setul tau cel vechi il poti incarca in clapa si iti va asigna tonurile cum le-ai avut inainte
Ce trebuie sa faci e sa il pui pe stik nu inainte de a salva pe pc setul anterior adica cel din clapa. apoi stergi doar folderul bakup, pui din nou bakupul vechi si apesi restore din menu , apoi utiliti, si restore . Sanatate!
Back to top
andrei821
Sun Feb 26 2017, 09:41PM
Registered Member #16399
Joined: Sun Feb 26 2017, 04:31PM
Location / Localitate:: Craiova
Posts: 3
Setul cel vechi mai este salvat in pc dar ordinea este alta si cred ca daca o sa pun setul pe stick si o sa il bag in orga o sa dea aceasi ordine ca si pe calculator
Back to top
costygrek
Mon Feb 27 2017, 05:05AM

Registered Member #9293
Joined: Mon May 03 2010, 10:41AM
Location / Localitate:: iasi
Posts: 306
Încearcă nu ai ce pierde. Dacă faci cum ti-am scris mai sus ai sa reușești. Nu întotdeauna ordinea de pe calculator e aceeași cu cea din clapa. Pe calculator poate Îți arată în ordine alfabetica de la a la z. Pe clapa nu e aceeași ordine. Sănătate!
Back to top
DorelC
Mon Feb 27 2017, 10:36AM
Dorel Cosarcari

Registered Member #15598
Joined: Sat Jan 02 2016, 01:58PM
Location / Localitate:: Toplita
Posts: 213
calin78 a scris ...

Dle DorelC...in noul sistem nu au introdus si midi recorder? Înregistrare mici pe 16 track-uri ?

D-le Calin, nu are seqvencer numai audio recorder. Cu tehnologia de azi e foarte usor daca vrei un midi file sa conectezi laptopul si cu un soft sa captezi ceea ce canti in format midi! Si daca chiar vrei, poti sa faci si in style composer! Imi amintesc mai demult cu G600, G800 faceam negative sau song in style. E un avantaj deoarece inregistrezi fiecare parte a melodiei in alta sectiune si poti lasa un main sau doua si pentru acompaniament! Plus ca suna bine in orice tonalitate! Pe mine sincer chestia cu seqvencerul nu ma deranjeaza deloc! Sunt infinit mai multe alte avantaje la clapa asta!

Back to top
andrei821
Mon Feb 27 2017, 06:42PM
Registered Member #16399
Joined: Sun Feb 26 2017, 04:31PM
Location / Localitate:: Craiova
Posts: 3
D-le Dorel imi mai puteti lasa ordinea tonurilor stl orga a fost luata de la gheorgheni si a fost setul bagat direct in clapa si nu mai stiu exact ordinea
Back to top
calin78
Mon Feb 27 2017, 09:09PM

Registered Member #9996
Joined: Mon Nov 15 2010, 07:59PM
Location / Localitate:: Cabesti
Posts: 434
DorelC a scris ...

calin78 a scris ...

Dle DorelC...in noul sistem nu au introdus si midi recorder? Înregistrare mici pe 16 track-uri ?

D-le Calin, nu are seqvencer numai audio recorder. Cu tehnologia de azi e foarte usor daca vrei un midi file sa conectezi laptopul si cu un soft sa captezi ceea ce canti in format midi! Si daca chiar vrei, poti sa faci si in style composer! Imi amintesc mai demult cu G600, G800 faceam negative sau song in style. E un avantaj deoarece inregistrezi fiecare parte a melodiei in alta sectiune si poti lasa un main sau doua si pentru acompaniament! Plus ca suna bine in orice tonalitate! Pe mine sincer chestia cu seqvencerul nu ma deranjeaza deloc! Sunt infinit mai multe alte avantaje la clapa asta!


Se poate încărca in vreun soft, mapa de tonuri din EA7 ?
Back to top
sarac.lipit
Tue Feb 28 2017, 07:38AM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Location / Localitate:: Humuleşti
Posts: 2419
folosind sampling, este inutilă
la tonurile internale se poate rescrie în cakewalk...sau există pe undeva....
Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



acery71 » 19 Feb : 21:21
Seara buna fratilor !

geckodaxx » 19 Feb : 20:13
Seara buna

mihaichiru78 » 19 Feb : 20:09
Buna seara

Ioanguitar » 19 Feb : 18:01
Buna seara!

marukorg » 19 Feb : 13:48
Salut..O săptămână cât mai frumoasă va doresc

daniellaur » 19 Feb : 12:41
ok domnilor multumesc cam in cat timp admini verifica activitatea membrilor?

CrysMM » 19 Feb : 12:31
@daniellaur - astepti sa fie aprobate de Admin.

daniellaur » 19 Feb : 11:06
am incarcat mai multe seturi pentru korg si yamaha si nu le vad pe site ce se intampla va rog

daniellaur » 19 Feb : 11:05
salut

Mihai13 » 19 Feb : 09:25
Buna dimineatata,
Sa aveti o saptamana buna!

Costy71 » 19 Feb : 07:35
Buna dimineata colegi!!

cdinu » 19 Feb : 06:58
Buna dimineata.
Am psr 9000,
Are functia sa salvez un ton din alt set ?
Daca are cum procedez ?
Ms.

nedelcu92 » 19 Feb : 00:06
Nu poti incarca stylurile pentru romania?

nedelcu92 » 18 Feb : 23:57
Buna seara, am o curiozitate din cat am citit pe net la achizitionarea unui PA 300, trebuie neaparat sa o iei din romania, daca e internationala nu se poate face update la soft? Multumesc frumos!

Alex1100 » 18 Feb : 23:03
dan_68 ms mult ma ajutat ,o sa iau pa 300 atunci

dan_68 » 18 Feb : 21:33
LINK: Click aici ! citeste si aici.

dan_68 » 18 Feb : 21:19
ALEX...nu am avut nici una dintre aceste modele desi korg am folosit de cand au aparut (ma rog alte serii)....pa 300 am inteles ca are memorie de 32 mb ,deci in aceasta memorie poti baga ce doresti tu numai sa te incadrezi in limita memoriei care o ai.. adica poti introduce tonurile care le vrei tu.

Alex1100 » 18 Feb : 21:00
Ma poate ajuta cineva ?

Alex1100 » 18 Feb : 19:59
In fond as vrea sa stiu care e mai ok la care ar ar merita sa o iau dintre cele 2

Alex1100 » 18 Feb : 19:57
Oare e adevarat ?

Alex1100 » 18 Feb : 19:57
Buna am nevoie de ajutor as vrea sa aleg intre pa 1 pro si pa 300 care e mai buna ,am auzit ca in pa 300 nu se pot introduce tonuri ,manual banat vioara zeta etc

nedelcu92 » 18 Feb : 19:12
Buna seara tuturor!!!

valinico » 18 Feb : 18:32
Salutari...cu sec!

daniellaur » 18 Feb : 17:38
salut dragilor am o problema cu o clapa veche yamaha psr 630 nu mai stiu cum incarc tor setu de pe disketa?

Costy71 » 18 Feb : 17:15
Buna seara!!

pyry » 18 Feb : 17:04
buna seara prieteni...hai sa ne mai bucuram de cea mai ramas din wecheendu acesta

Costy71 » 18 Feb : 13:01
salutari va doresc o duminica placuta!

GabiSet » 18 Feb : 11:19
Salut tuturor, o duminica placuta va doresc.

GabiSet » 18 Feb : 11:18
Salut colegi

Costy71 » 18 Feb : 10:44
Buna dimineata colegi

cdinu » 18 Feb : 10:43
buna dimineata colegi !

Mihai13 » 17 Feb : 19:46
Salut <Admin>
Multumesc pentru <update> -ul privilegiilor pe clape.ro
Stima.

viorel15 » 17 Feb : 19:18
O seara frumoasa colegi ! Vreun set nou de tyros sa nu fie codat are careva ?

acery71 » 17 Feb : 19:07
O seara placuta sa aveti , prieteni !

valinico » 17 Feb : 18:53
Seara buna prieteni!

Sorin69 » 17 Feb : 18:51
A folosit cineva editorul de fr8x ? se pare ca cere conexiune cu acordeonul...prin usb sau cabluri midi...sint necesare drivere usb? vreau sa incerc dar sa vad ce au facut si altii,sa stiu ce am de facut...

george32 » 17 Feb : 17:53
Seara buna domnii lautari si muzicanti.

Ioanguitar » 17 Feb : 17:45
Buna seara!

Costy71 » 17 Feb : 17:42
Buna seara!!

Costy71 » 17 Feb : 10:46
Buna dimineata colegi!!

mark » 17 Feb : 09:53
Buna dimineata!

Roberto E80 » 17 Feb : 08:55
neata buna tuturor!

Costy71 » 16 Feb : 20:33
O seara frumoasa dragi colegi!

lin » 16 Feb : 16:11
Salutare tuturor si numai bine

adyk » 16 Feb : 13:57
O zi buna clape.ro

ionut1000 » 16 Feb : 12:40
buna ziua

Costy71 » 16 Feb : 11:40
Buna ziua

CrysMM » 16 Feb : 08:41
@viorel15 - seturile de T5 nu o sa le poti instala in S770, sunt mult prea mari ca dimensiune.

ionut1000 » 15 Feb : 21:36
nu ma prea stiu care PAmixer este bunisor

ionut1000 » 15 Feb : 21:34
buna seara as dori niste pareri pentru Yamaha EMX 5000 este bun pentru o formatie mica este un mixer pe care sa ma pot baza

ragli » 15 Feb : 19:55
Buna seara la toata lumea.

george32 » 15 Feb : 19:25
Salutare baieti

viorel15 » 15 Feb : 18:15
Dragi colegi...va rog frumos..numai codati seturile de tyros sa le putem avea si cei care folosim Psr s-970 s700 ! Multumesc !

viorel15 » 15 Feb : 18:14
Buna seara Costy71 !

Costy71 » 15 Feb : 18:12
Buna seara colegi !!

viorel15 » 15 Feb : 17:03
Salut CrysMM Am toate seturile lui iulik ! Oricum multumesc pentru ajutor...Bafta !

Ioanguitar » 15 Feb : 13:46
Bună ziua!

Costy71 » 15 Feb : 13:19
Buna ziua Colegi!

claudyucla » 15 Feb : 11:57
buna ziua

catalin184 » 15 Feb : 11:40
Buna ziua

pyry » 15 Feb : 09:57
salutare si o zi mininata

marukorg » 15 Feb : 09:40
Salutare

GabiSet » 15 Feb : 08:49
Salut colegi

CrysMM » 15 Feb : 08:25
@viorel15 - ti-am scris mai jos. Ai Colors of Romania pe care il poti lua gratuit de pe site-ul Yamaha, ai setul lui Iulik care este codat, deci doar pe bani, ti-a dat Mihai13 un link cu un set lucrat de el, mai este un set pentru S670 la download, care merge si pe 770, si cam atat. Setul lui Iulik suna mai bine decat multe seturi de pe Korg.

viorel15 » 14 Feb : 23:07
Salut colegi..o intrebare as mai avea si eu..! Oare nu exista vreun set de korg pa3x sau pa4x facut pentru yamaha dar sa sune bine nu pe jumatate ! Multumesc !

viorel15 » 14 Feb : 22:50
Mihai13 Mersi mult de tot !

Mihai13 » 14 Feb : 21:35
Salut Viorel 15

Incearca-l pe asta este a lui Vatamanu cu un alt tambal
LINK: Click aici !

unaidiu » 14 Feb : 21:08
Buna seara !!!

viorel15 » 14 Feb : 20:07
aaa si uitasem..sa fie format pff sal pot exporta pentru psr s770 ! Multumesc !

viorel t » 14 Feb : 19:52
seara buna colegi !

viorel15 » 14 Feb : 19:05
Salut colegi ! Niste seturi pentru Yamaha tyros sau PSR S dara sa nu fie codate stie careva ? Va multumesc !:)

lin » 14 Feb : 16:48
YAMAHA MM6 . Va rog cine a avut asa clapa sau stie ceva despre asa model să-mi spună...

Costy71 » 14 Feb : 14:53
CrysMM 32 bit

CrysMM » 14 Feb : 14:13
32 bit sau 64 bit?

Costy71 » 14 Feb : 13:00
CrysMm Windows xp profesional sp3 !

CrysMM » 14 Feb : 11:43
Ce Windows ai instalat? Dai click dreapta pe My computer - properties si scrie acolo ce ai.

LaurT4 » 14 Feb : 11:42
Salut

Costy71 » 14 Feb : 11:06
buna ziua din nou zice ca nu suporta windowa dar numi dau seama ca este xp sp3 profesional si draivarul este pt windows xp multumesc mult

CrysMM » 14 Feb : 11:00
@Costy71 - ce eroare mai exact, ce scrie in mesajul de eroare?

GabiSet » 14 Feb : 09:18
Rog adminii sa imi dea drumu la accesul download, multumesc!

Costy71 » 14 Feb : 08:16
Buna dimineata stie cineva de ce intimpin aceasta problema cind instalez pe pc usb midi draever instaleaza pina intrun anumit punct simi da eruare va multumesc!

Costy71 » 14 Feb : 07:57
buna dimineata multumesc frumos CrysMM!

CrysMM » 13 Feb : 21:12
@Costy71 - gasesti la download

Costy71 » 13 Feb : 19:01
Buna seara unde pot gasi si eu un set de style pt yamaha psr e 453 va multumesc si va doresc o seara frumoasa!!

toma73 » 13 Feb : 18:54
salutare . rog admini sa imi dea si mie drumul la download. o seara placuta

lin » 13 Feb : 17:56
salutare. ce imi puteeti spune despre Yamaha mm6...

dragu mirel » 13 Feb : 17:26
salutare tuturor!

CrysMM » 13 Feb : 12:35
@viorel15 - gasesti la download un set pentru S670 care merge si pentru S770, mai este un set facut de MIhai13 tot la download. Colors of Romania setul oficial si setul lui Iulik de la Tulcea care este numai cu plata, este codat, altceva nu mai exista pentru S770.

viorel15 » 13 Feb : 11:39
buna dimineata dragi prieteni ! Un set Bun de tyros pentru S770 poate cineva sa ma ajute ? Va multumesc !

pyry » 13 Feb : 10:42
buna ziua prieteniii

Costy71 » 13 Feb : 08:58
Mai am o rugaminte daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste style de folclor pt psr e 453 va multumesc!

Costy71 » 13 Feb : 08:53
Buna dimineata stie cineva cum ot conecta un psr e 453 sint incepator vreau sa instalez pe calculator draever usb midi dar imi da eruare daca poate cineva sa ma ajute ca nu reusesc va multumesc!

Ioanguitar » 13 Feb : 08:21
Bună dimineața!

paty23 » 13 Feb : 01:20
stie cineva cind va apare korg pa 5 ??

paty23 » 13 Feb : 01:19
salutare

viorel15 » 13 Feb : 00:33
ciprianS21 Multumesc mult pentru sfat !

CiprianS21 » 12 Feb : 22:51
viorel15: Raspunsul este si in regulile site-ului! Sa astepti updatarea contului. De obicei in 24h o sa ai acces la download.

gigiflo » 12 Feb : 21:38
Ok, Marius! Orice informatie e binevenita. Multumesc! Cu respect!

Mcmiki » 12 Feb : 16:53
Salutari tuturor !!

Roberto E80 » 12 Feb : 16:24
salutare tuturor!




Comentarii noi


[download] set pa700 lucian Posted by lucianG1000 on 19 Feb : 13:53
Salut, din păcate pentru modelul tău nu sunt compatibile seturile de PA700.


[Content] buna ziua Posted by daniellaur on 19 Feb : 12:39
Ma numesc nichifor daniel si as vrea sa descarc si eu am incarcat multe fisiere si inca incarc va rog analizati activitatea mea multumesc anticipat domnilor admini!!!!


[download] set pa700 lucian Posted by acery71 on 19 Feb : 11:01
Ca si colegul nostru Lucian , eu imi creez un set al meu .Mi-am ales o baza de plecare din 3/4 seturi de pe net si cu aceea baza imi fac rimurile !Problema este ca eu nu sunt lauta [more ...]


[download] set pa700 lucian Posted by acery71 on 19 Feb : 10:53
Nu este niciun set din zona tarii noastre , sunt toate seturi sarbesti ! O zi placuta in continuare !Ps : trebuie sa butonezi mult internetul , sa incarci si stergi din clapa foart [more ...]


[download] set pa700 lucian Posted by acery71 on 19 Feb : 10:48
Cu multa placere !





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap