Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland
 
<< Previous thread | Next thread >>
Problema g800
Go to page   <<      
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
crick611
Thu Oct 19 2017, 10:40PM

Registered Member #9015
Joined: Sun Mar 07 2010, 07:58AM
Posts: 273
Da, George, tot liniar este!
Oare sa ii mai fac o ultima incercare cu potentiometru rotativ, sau sa nu mai imi bat capul cu ea, si sa o dau? Parca totusi nu ma indur sa imi iau „la revedere” de la ea!

Back to top
bratgeorge
Fri Oct 20 2017, 11:00AM

Registered Member #15363
Joined: Mon Aug 17 2015, 05:22PM
Posts: 89
crick611 a scris ...

Da, George, tot liniar este!
Oare sa ii mai fac o ultima incercare cu potentiometru rotativ, sau sa nu mai imi bat capul cu ea, si sa o dau? Parca totusi nu ma indur sa imi iau „la revedere” de la ea!

Bagai rotativ , eu iam pus rotativ la un e96 si nu a mai avut probleme eu iam pus unul de 50k singura problema era ca nu se lasa volumul incet de tot.


Back to top
ym_dx21
Sun Oct 22 2017, 11:26AM

Registered Member #10570
Joined: Tue Nov 08 2011, 06:06PM
Posts: 289
dar poti sa ii pui rotativ de 10 K ...costa 5-10 lei si ai rezolvat problema...eu i-am schimbat toate touch-urile si butoanele rupte , toti condensatorii (si cei de pe placa de baza care sunt cu tantal ) si nu am avut probleme dupa aceea ...de curand am vandut-o pentru ca vreau o clapa cu sampler ...G 800 e depasit mult si pana la urma nu canti cu carcasa care e solida ci conteaza ce stie sa faca...

Back to top
bratgeorge
Sun Oct 29 2017, 11:49AM

Registered Member #15363
Joined: Mon Aug 17 2015, 05:22PM
Posts: 89
Va salut colegi am rezolvat problema la clapa cu baraiitul clapei si tonul de pian care nu mergea am gasit pe modulul xpgs un condesator smd lipsa si un tranzistor in dreptul integratului A era ars am pus alt condensator si am schimbat tranzistorul si merge perfect . Dar cred ca mai are o problema la placa de baza la frig se restarteaza daca o tin in camera la caldura merge fara nici o problema.

Back to top
reb3lutxxx
Wed Nov 22 2017, 11:55AM
Registered Member #13328
Joined: Thu Sep 05 2013, 10:58AM
Posts: 5
Problema e de la sursa faza cu restartat-ul pe cand aveam g800 aceeasi problema am avut'o
Poti lua sursa de g600 in caz ca nu gasesti de g800.
Si eu tot de g600 am luat si a functionat perfect.
Ar trebui sa mearga si cu cea de g1000.
Toate cele bune.

Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] wavs samples - baharan Posted by Grisa on 21 Jan : 18:26
Mersi,succes.


[download] solo darbuka Posted by Grisa on 21 Jan : 18:22
Mersi mult,sanatate.


[download] SetCM-Full-Final Posted by Mihai13 on 21 Jan : 08:56
SalutFlorian, totul ete facut in clapa pe difuzoarele ei si putin pe casti la orele foarte tarzii.Nu este activat nimic la setarile de Limiter si master EQ, de asta Globalul nu est [more ...]


[download] SetCM-Full-Final Posted by florian71 on 20 Jan : 17:09
Mulțumiri pentru set, salutare pentru gest si aprecieri pentru rezultatul muncii tale!Pentru o mai bună acuratețe, având în vedere că am pa700 am si eu cateva intrebari/rugaminti:- [more ...]


[download] SetCM-Full-Final Posted by voitineanu on 19 Jan : 19:36
Multumesc mult!Nu am apucat sa probez setul,dar mai rar asa un Om....





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap