Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland
 
<< Previous thread | Next thread >>
Problema g800
Go to page   <<      
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
crick611
Thu Oct 19 2017, 10:40PM

Registered Member #9015
Joined: Sun Mar 07 2010, 07:58AM
Posts: 273
Da, George, tot liniar este!
Oare sa ii mai fac o ultima incercare cu potentiometru rotativ, sau sa nu mai imi bat capul cu ea, si sa o dau? Parca totusi nu ma indur sa imi iau „la revedere” de la ea!

Back to top
bratgeorge
Fri Oct 20 2017, 11:00AM

Registered Member #15363
Joined: Mon Aug 17 2015, 05:22PM
Posts: 82
crick611 a scris ...

Da, George, tot liniar este!
Oare sa ii mai fac o ultima incercare cu potentiometru rotativ, sau sa nu mai imi bat capul cu ea, si sa o dau? Parca totusi nu ma indur sa imi iau „la revedere” de la ea!

Bagai rotativ , eu iam pus rotativ la un e96 si nu a mai avut probleme eu iam pus unul de 50k singura problema era ca nu se lasa volumul incet de tot.


Back to top
ym_dx21
Sun Oct 22 2017, 11:26AM

Registered Member #10570
Joined: Tue Nov 08 2011, 06:06PM
Posts: 274
dar poti sa ii pui rotativ de 10 K ...costa 5-10 lei si ai rezolvat problema...eu i-am schimbat toate touch-urile si butoanele rupte , toti condensatorii (si cei de pe placa de baza care sunt cu tantal ) si nu am avut probleme dupa aceea ...de curand am vandut-o pentru ca vreau o clapa cu sampler ...G 800 e depasit mult si pana la urma nu canti cu carcasa care e solida ci conteaza ce stie sa faca...

Back to top
bratgeorge
Sun Oct 29 2017, 11:49AM

Registered Member #15363
Joined: Mon Aug 17 2015, 05:22PM
Posts: 82
Va salut colegi am rezolvat problema la clapa cu baraiitul clapei si tonul de pian care nu mergea am gasit pe modulul xpgs un condesator smd lipsa si un tranzistor in dreptul integratului A era ars am pus alt condensator si am schimbat tranzistorul si merge perfect . Dar cred ca mai are o problema la placa de baza la frig se restarteaza daca o tin in camera la caldura merge fara nici o problema.

Back to top
reb3lutxxx
Wed Nov 22 2017, 11:55AM
Registered Member #13328
Joined: Thu Sep 05 2013, 10:58AM
Posts: 5
Problema e de la sursa faza cu restartat-ul pe cand aveam g800 aceeasi problema am avut'o
Poti lua sursa de g600 in caz ca nu gasesti de g800.
Si eu tot de g600 am luat si a functionat perfect.
Ar trebui sa mearga si cu cea de g1000.
Toate cele bune.

Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set YAMAHA PSR EW400 Posted by cipri on 22 Sep : 20:38
Multumesc.


[Content] Cereri pentru acces la descărcări fișiere de pe site Posted by Fulgerdan on 22 Sep : 00:29
Vreau și eu acces la un download va rog frumos


[download] set maramures si ardeal Posted by bghenadii on 21 Sep : 16:29
Pentru ce Korg e setul?


[download] SetCM-01.06.2018.SET Posted by dutu on 21 Sep : 15:13
Salut,o rugaminte,merge si pe pa3?


[download] Set AD&MC V2 Pa1000 Posted by CrysMM on 21 Sep : 14:11
Nu se poate copia nimic de pe micro sd, daca era asa simplu nu se mai complica cu criptarea.





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap