Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Discutii, dezbateri despre clape
 
<< Previous thread | Next thread >>
Hdd Tyros 4 nu-l vede pc-ul
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
chibitz
Wed Nov 08 2017, 07:01PM

Registered Member #531
Joined: Tue Jul 29 2008, 05:31PM
Posts: 23
Salutare !! Am o problema cu hardul de la Tyros 4. Nu il vede pc-ul ca hard sau ca device extern prin portul USB TO HOST. Am scos si hardul separat l-am conectat la ub cablu usb-miniUSB si tot nu il vede. l-am si formatat din clapa si degeaba nici nu pot instala driverul USB in pc.
De functionat in clapa functioneaza am pe el ritmuri si tonuri.
Prin cablu midi functioneaza numai ca la programul Musicsoft Downloader se pierde conexiunea.
a intampinat cineva probleme de asa natura ? Multumesc frumos si bafta !

Back to top
tenny_psr9000
Fri Nov 10 2017, 04:11PM

Registered Member #741
Joined: Sat Aug 09 2008, 10:20PM
Posts: 38
salut,tii butonu`music finder apasat si pornesti clapa ai probat asa? sau ai bagat pur si simplu cablu si nu iti arata pc-ul nimic? nu am tyros 4 dar ma bag si eu in seama

Back to top
s_cristi
Fri Nov 10 2017, 04:33PM

Registered Member #1965
Joined: Fri Oct 03 2008, 03:37PM
Posts: 355
chibitz a scris ...

L-am si formatat din clapa si degeaba nici nu pot instala driverul USB in pc.
De functionat in clapa functioneaza am pe el ritmuri si tonuri.
Prin cablu midi functioneaza numai ca la programul Musicsoft


Informatiile se bat cap in cap: formatat din clapa + am pe el ritmuri si tonuri.

1 - Ai pus iar ritmuri si tonuri? (Cum?)

2 - ai formatat dar a esuat?

Back to top
chibitz
Fri Nov 10 2017, 09:34PM

Registered Member #531
Joined: Tue Jul 29 2008, 05:31PM
Posts: 23
s_cristi a scris ...

chibitz a scris ...

L-am si formatat din clapa si degeaba nici nu pot instala driverul USB in pc.
De functionat in clapa functioneaza am pe el ritmuri si tonuri.
Prin cablu midi functioneaza numai ca la programul Musicsoft


Informatiile se bat cap in cap: formatat din clapa + am pe el ritmuri si tonuri.

1 - Ai pus iar ritmuri si tonuri? (Cum?)

2 - ai formatat dar a esuat?

Am formatat hardul și am copiat setul pe hard acolo le am salvate. Deci hardul funcționează numai ca nu îl vede pc ca device ..


Back to top
chibitz
Fri Nov 10 2017, 09:36PM

Registered Member #531
Joined: Tue Jul 29 2008, 05:31PM
Posts: 23
tenny_psr9000 a scris ...

salut,tii butonu`music finder apasat si pornesti clapa ai probat asa? sau ai bagat pur si simplu cablu si nu iti arata pc-ul nimic? nu am tyros 4 dar ma bag si eu in seama

Cu butonul apăsat am făcut. Nu fac asta pentru prima dată.. am tyros ul de 5 ani.


Back to top
davidpa2x
Sat Nov 11 2017, 01:11PM

Registered Member #16669
Joined: Wed Aug 09 2017, 05:07PM
Posts: 12
Poate fii de la pc,te ai gandit la asta?

Back to top
chibitz
Sat Nov 11 2017, 08:05PM

Registered Member #531
Joined: Tue Jul 29 2008, 05:31PM
Posts: 23
davidpa2x a scris ...

Poate fii de la pc,te ai gandit la asta?

Am încercat azi și pe laptop tot asa



Back to top
chibitz
Sat Nov 11 2017, 08:23PM

Registered Member #531
Joined: Tue Jul 29 2008, 05:31PM
Posts: 23

Asa apare si ledul READ/ Write este stins

Back to top
CrysMM
Sat Nov 11 2017, 09:42PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 700
Incearca cu alt cablu USB.

Back to top
s_cristi
Mon Nov 13 2017, 01:17PM

Registered Member #1965
Joined: Fri Oct 03 2008, 03:37PM
Posts: 355
Aha, deci il folosesti cu usb-rack.
Eu zic sa il conectezi direct la calculator prin mufa sATA si asa poti sa rulezi diverse programe de diagnostic si testare.
Cel mai probabil ca problema sa fie de la adatptor/rack intermediar sau chiar cablul USB cum zice colegul @CrysMM

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set AD PA1000 Mosificat(reparat) Posted by Mihai13 on 19 Jul : 17:04
Salut baieti,Uite cum vad eu situatia, AD este un om normal, ce a ajuns asa cunoscut datorita priceperii pe partea de soft (butonare) a clapelor si la inceput datorita si altruismu [more ...]


[download] Set AD PA1000 Mosificat(reparat) Posted by Kmcoio on 19 Jul : 10:46
Cu tot respectul, exista seturi mult mai bune, însă nu sunt pe piața. Totodată, acest individ și-a bătut joc de comunitate sub pretextul unei bună-voințe dezinteresate. Setul e alt [more ...]


[download] Set AD PA1000 Mosificat(reparat) Posted by pustiulica on 17 Jul : 10:32
Chiar daca ar fi asa cum spui tu, anume ca seturile ar contine erori introduse cu intentie, tot sunt cele mai bune si mai complete seturi existente acum pe piata, cu sau fara pret. [more ...]


[download] Set AD PA1000 Mosificat(reparat) Posted by Kmcoio on 15 Jul : 18:52
Eu v-am spus ca AD a dat seturile la misto si intentionat belite. Acordeoanele alea sunt sub orice critica si sunt sigur ca le-a facut intentionat asa.


[download] Set AD PA1000 Mosificat(reparat) Posted by Mihai13 on 09 Jul : 23:27
Setul este cel original plus globalul de la AngeltoMultisamplerele au fost băgate de ADAcum sunt în Portugalia în delegație revin





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap