Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Discutii, dezbateri despre clape
 
<< Previous thread | Next thread >>
Yamaha Genos vs Roland EA7-Comparatie!
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
DorelC
Fri Dec 01 2017, 12:33PM
Dorel Cosarcari

Registered Member #15598
Joined: Sat Jan 02 2016, 01:58PM
Location / Localitate:: Toplita
Posts: 188
Devylxxx a scris ...

LINK: Click aici !

La comentarii , aveti comentariul celui de la Dynamix, eu zic ca e foarte interesant ce zice omul!
*
Dynamix Audio It is very difficult to compare because of the price difference. You can buy almost 4 E-A7 for one Genos.
But, other than your budget, it all depends of what you need.

Genos is very well prepared, all factory sounds and styles are good, it has great keyboard and good display, so if you plan on using your new keyboard with only factory stuff then Genos is the right choise.

E-A7 is very affordable, but that is only thing that is cheap here, be sure. It has nice and fast keyboard although not as good as Genos, and besides the fact that it is a matter of personal preference. It has nice styles and sounds, some of them better than Genos, some of them not, but it is not as uniformed as Genos, you can find some sounds louder than others and that kind of things, it is simply not as refined as Yamaha.
It does not have fancy touch screen display, and multiple outputs.
If you plan on using custom made material, sampled instruments and drum kits made by professionals, and custom made styles, or make your own material, styles and sounds, E-A7 is much more powerful than Genos, it can do things that Yamaha can only dream of. For example, you can not transpose bass guitar for one octave lower or higher on Genos, but on E-A7 you can do that and many other things, like velocity for given channel, or just drum family, for example only for snare you can change velocity, volume, panorama, Send FX, parametric EQ, and many many more.

So the conclusion is that those two very different priced keyboards are very comparable if you use Genos out of the box because it does not give many options for sound mixing and producing, and if you use Roland's powerful editing and sampling, then both will sound great with really minor differences.
My personal opinion, and for my way of work, I would always choose E-A7. It is not as refined as Genos, but it is much more powerful and operational, faster for live playing, and it is much more affordable.

Daca zic eu ceva se gasesc imediat multi carcotasi.. De aceea nici nu ma mai obosesc sa mai pun demo. Sa nu uitam ca la folclor inca suntem la inceput! Pe cand Yamaha sau Korg au deja traditie de multi ani! E usor sa gasesti materiale sau seturi intregi facute de baieti talentati! De la inceput si pana acum eu zic ca am progresat destul de mult, la cantari pe sistemul de amplificare clapa suna cu vana, curat aerisit! De ce as da eu o caruta de bani ca la folclor sa nu sune cu nimic mai deosebit? Si indraznesc sa afirm ca nici la usoara! Cei cu EA7 nu am reusit inca sa adunam materiale originale wav! Clapa asta lucreaza direct cu wav si asta e un avantaj mare! Avem tonuri convertite de pa la alte clape.. eu zic ca prin compresie au mai pierdut din calitati! Cu timpul vom mai auzi si vom mai vedea.. La banii muzicantului roman Genos are un pret nejustificat de mare! Nu ca nu mi-ar place cum suna, departe de mine gandul asta, totusi e o marca de prestigiu! Dar cu aceleasi tonuri, aceleasi styleuri nu va suna cu nimic mai bine decat predecesoarele ei! Trebuie un Andronescu si la Yamaha sa adauge tonuri noi, sa faca niste styleuri ca la mama lor!Nu zic ca la Roland nu ar trebui la fel!
Back to top
victorr
Fri Dec 01 2017, 01:26PM
Registered Member #9068
Joined: Tue Mar 16 2010, 10:05PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 838
Andronescu are o experienta indelungata, din ce a cantat cu trupa cu instrumente live, inainte sa apara clapele astea moderne. Dar problema e ca mai si minte mult.
Asta e tambalul care zicea el ca s-a semplat la cel mai tare studio din Bucuresti: LINK: Click aici !

Vi se pare voua ca suna a tambal semplat la cel mai tare studio? Sau e acelasi lucru cu ce foloseam noi cu multi ani in urma, din Precisionsound Moldova Cimbalom si ProjectSam Truestrike II?

Back to top
CrysMM
Fri Dec 01 2017, 01:29PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 331
La seturile facute pe Yamaha mereu a lipsit diversitatea, instrumnetele putine, si alea care sunt vai mama lor. Suna bine tobele pe Yamaha, dar daca vrei un acordeon bun, un tambal ..... n-ai ma refer la seturile autohtone, in rest la usoara, in special internationala, este mai mult decat suficient.
Back to top
victorr
Fri Dec 01 2017, 01:40PM
Registered Member #9068
Joined: Tue Mar 16 2010, 10:05PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 838
CrysMM, daca puteau toti sa faca un acordeon din wav, sa il converteasca dintr-un ton de Korg sau de pe o librarie de Kontakt sau altceva, nu mai era piata de desfacere pentru creatorii si plagiatorii de seturi.

Nu e o mare smecherie sa faci un ton, doar convertesti si scoti wave, apoi il editezi, scurtezi daca e nevoie, creezi loop si ai tonul.
Back to top
CrysMM
Fri Dec 01 2017, 02:06PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 331
Am incercat si eu sa fac un ton. Am gasit ceva wav. Daca ai wav-urile care trebuie, nu este foarte lung drumul pana la ton, dar greu sa gasesti free wav-urile care trebuie. M-am chinuit sa fac un ton de acordeon si a iesit cam tot cum aveam unul, banuiesc ca era fcut din aceleasi wav. Eu banuiesc ca unele tonuri care circula pe Yamaha sunt convertite de la Korg, dar nu sunt fidele 100%. Ori sa pierdut ceva, ori Yamaha nu le poate reda la fel.
Back to top
victorr
Fri Dec 01 2017, 02:24PM
Registered Member #9068
Joined: Tue Mar 16 2010, 10:05PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 838
Da, CrysMM, unele tonuri de la Korg au niste zgomote la release, sau niste pocnituri. S-ar putea sa fie pocniturile si la programele de conversie care nu sunt originale. Aia cu Korg sper ca nu cantau cu pocniturile alea
Back to top
padys78
Fri Dec 01 2017, 06:16PM

Registered Member #200
Joined: Fri Jun 27 2008, 01:23PM
Location / Localitate:: Tecuci
Posts: 182
În primul rând țineți cont de următorul aspect: samplerele KORG sunt mono cu următoarele specificații: 16bit la 48KHz pe când la Yamaha sunt 16 Bit la 41 KHz deci clar că pt a le putea folosi se face resampling si de aici și calitatea un pic mai slabă și probabil și dereglarea punctelor de loop de aici și acele pocnete.
PS: La mulți ani România și românilor de pretutindeni!

[ Edited Fri Dec 01 2017, 06:17PM ]

Back to top
ionut extreme
Fri Dec 01 2017, 06:30PM
Registered Member #16
Joined: Fri May 23 2008, 12:43AM
Location / Localitate:: Mizil
Posts: 148
E o comparatie gen : calu" vs. magaru"....in final magaru" e castigator.. ( toata lumea stie punctele forte..si minus de la Yamaha,,,si Da ( ramane de vazut pana cand ) isi permit sa abandoneze proiecte nefinalizate netinand cont de utilizatori si de banii investiti in anumite produse care au costat o "caruta de bani")...intr-adevar.." ce se aude pe Youtube" e cam rusinos pentru o clapa de 4500 de euro...dar nu cred ca un synth..arranger..ar trebui evaluat dupa capacitatea unor
a sau altora asa zisi "'demonstratori" care au un interes material in promovarea sau vanzarea acelui produs...pana acum , vis a vis de cum suna " made in romania' e antireclama !

[ Edited Fri Dec 01 2017, 06:51PM ]

Back to top
mariuspantera
Fri Dec 01 2017, 07:20PM

Registered Member #8221
Joined: Tue Oct 13 2009, 03:44PM
Location / Localitate:: Bacau
Posts: 327
Exact asta a spus un prieten, ca firma Yamaha ar trebui sa le puna interdictie pe viata "demonstratorilor" romani (cel putin unuia) de a mai utiliza clape Yamaha!
Back to top
ionut extreme
Fri Dec 01 2017, 09:41PM
Registered Member #16
Joined: Fri May 23 2008, 12:43AM
Location / Localitate:: Mizil
Posts: 148
mariuspantera a scris ...

Exact asta a spus un prieten, ca firma Yamaha ar trebui sa le puna interdictie pe viata "demonstratorilor" romani (cel putin unuia) de a mai utiliza clape Yamaha!

Detentie Usoara , sau Populara , da fara mp3 "P.S. ; Korg Z1 Vs Yamaha VL7...cineva tentat de subiectul asta ?

[ Edited Sat Dec 02 2017, 12:18AM ]

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



cdinu » 21 Jan : 21:37
salut colegi .
cum se calculeaza impendenta ?

angelitto » 21 Jan : 19:20
@paty23, am aprobat doar unul. Celalalt set e deja pe site.

paty23 » 21 Jan : 17:09
ok, multumesc !

CrysMM » 21 Jan : 15:04
@paty23 - astepti sa fie aprobate de Admin.

joker » 21 Jan : 14:59
Salutare la toată lumea! Vreau sa creez un style ( ritm) de hora pe korg pa300 știu ca o sa spuneți de ce vrei sa faci dacă ai deja sau un style de manea pentru ca am ritmuri de manele pe orga dar vreau sa fac un ritm simplu cum se cânta pe vremuri dar ideea este ca nu știu sa bat basii adică linia melodica la bași dacă are cineva un link sa mă pot uita ca pe youtube nu am găsit nimic.Mulțumesc!

paty23 » 21 Jan : 14:47
am incarcat 2 seturi dar nu au aparut, stie cineva cat dureaza pana apar pe site ??

paty23 » 21 Jan : 14:45
sal





CrysMM » 21 Jan : 14:03
@george32 - poti totusi incerca cu un program de recuperare date. Un exemplu de program bunicel ar fi EaseUS Data Recovery.

ValiKorg » 21 Jan : 10:59
Buna ziua !

LAVIN » 20 Jan : 20:57
seara buna,

george32 » 20 Jan : 20:21
@CrysMM-mersi am crezut ca e vreun program de recuperare date de pe dischete demagnetizate.

CrysMM » 20 Jan : 19:57
@george32 - dischetele sunt magnetizate. Probabil tu ai o discheta demagnetizata. Daca nu o mai "vede" unitatea optica, nu prea mai ai ce sa ii faci.

cipri » 20 Jan : 19:41
Buna seara tuturor

barth53 » 20 Jan : 19:37
Seara buna tuturor!

yul » 20 Jan : 15:16
va salut baieti

paty23 » 20 Jan : 14:52
sal

sorin77sol » 20 Jan : 13:56
Buna ziua ! ...

ValiKorg » 20 Jan : 10:52
Salutare tuturor !

dangiuca » 20 Jan : 10:52
Buna ziua ...

george32 » 20 Jan : 10:12
stie cineva daca pot sa mai i-au continutul de pe o discheta magnetizata

cdinu » 20 Jan : 09:53
salut CrysMM.
CAND AM SA FIU IN POSESIA SUBWOOFER AM SA ITI DAU DETALII.
MULTUMESC .
ZI CALDUROASA !

cdinu » 20 Jan : 09:52
salut colegi

c_mid » 20 Jan : 09:47
Buna dimineata!

LAVIN » 20 Jan : 09:41
neata,

joker » 20 Jan : 09:25
Bună dimineața o zi frumoasa va doresc

cipri » 20 Jan : 08:20
Buna dimineata tuturor.

sorin77sol » 20 Jan : 00:38
Noapte buna ! ...

Grisa » 20 Jan : 00:00
Salutare la toti!

LAVIN » 19 Jan : 23:28
salutare,

angelitto » 19 Jan : 22:55
@lulu, nu mai incarca seturi care sunt deja pe site ca ne suparam.

miki67 » 19 Jan : 22:21
salutari la toti

Vio45 » 19 Jan : 22:04
Mulțumesc forte mult! Respect!

angelitto » 19 Jan : 22:02
Inca ceva. La kiturile de tobe procedeul e asa cum il stii tu. Stergi kitul din user si apoi cu optiunea aia. Dar la tonuri e asa cum ti-am explicat.

angelitto » 19 Jan : 22:00
@Vio45, nu are nimic dar daca stergi un ton din usere, nu se sterge si KMP'ul(multisamplerul) asignat la el cum se facea cu OS'ul v.1.2. Acum raman KMP'urile ”orfane” si nu dispar doar daca le stergi cum ti -am scris mai jos. Daca insa ai sterge un kmp si ar ramanea wavurile asignate la el, atunci ar merge sa stergi cu optiunea ”Delete Not assigned to any MultiSamle/Drumkit”. Dar nu e cazul la tine.

Vio45 » 19 Jan : 21:51
Angelitto totuși de ce are obținea Not assigned to any MultiSamle/Drumkit ?

Vio45 » 19 Jan : 21:29
Angelitto Am înțeles și mulțumesc foarte mult pentru raspuns.

angelitto » 19 Jan : 21:24
@Vio45. de ce ai mai instalat OS V.2 daca nu stii sa lucrezi cu el? Inainte era joaca de copii. Acum e mult mai greu. Trebuie sa procedezi ca la pa900/pa3x/pa4x, etc. In mare e cam asa: Selectezi tonul ce vrei sa-l stergi, intri in ”sound edit”, verifici la oscilatoare ce KMP'uri are asignate, apoi stergi tonul. Pe urma te duci in sound edit/record/menu/multisampler, selectezi KMP'urile respective si le dai delete. dar daca sunt asignate si la alte tonuri, acele tonuri nu au sa mai sune bine. De aia am zis ca te-ai complicat rau cu noul OS daca nu stii sa lucrezi cu el. Inainte clap stergea KMP'urile doar daca nu erau asignate la vreun ton. Acum le stergi indiferent ca is sau nu asignate. Intelegi? trebuie sa fii foarte atent sa nu faci o tocanita din set.

angelitto » 19 Jan : 21:18
@joker, daca ai cumparat de la ei clapa, sigur primesti si manualul.

Vio45 » 19 Jan : 21:17
Bună seara! Am o întrebare pentru cunoscătorii de korg pa! Am korg pa600 os sampler activ. Șterg niște instrumente din set, dar rămân acolo, chiar dacă dau sa steargă samplerele care nu sunt folosite?

joker » 19 Jan : 20:00
angelitto nu pot descarca link-ul si nici pe net nu gasesc dar am trimis email la mcmusic de unde am cumparat clapa sper sa primesc de la ei manualul

joker » 19 Jan : 19:03
Mulțumesc angelitto

angelitto » 19 Jan : 17:13
@joker, uite aici: LINK: Click aici !

sVipper » 19 Jan : 16:39
joker » 19 Jan : 14:38
salut la toata lumea! am o intrebare exista manual in limba romana pentru korg pa 300? nu am gasit nicaieri numai in engleza

CrysMM » 19 Jan : 12:52
@cdinu - in mod normal ar trebui sa respecti specificatia de 8 ohmi. Avand in vedere calitatea produsului care tinde catre entry level, posibil sa ai probleme prin nerespectarea rezistentei. Eu personal, am avut o boxa activa din asta no-name sau un nume mai ciudat, pe care am tras vreo 2 ani. Avea iesire pentru inca o boxa pasiva cu specificatia de 8 ohmi. Am mers cu boxa pe 4 fara probleme timp de 2 ani. Ce zice acolo de 8 ohmi este pentru sub, nu am gasit nimic despre iesiri. Vezi in manualul lui daca scrie ceva de cele 2 iesiri.

marukorg » 19 Jan : 12:34
Salutare

cdinu » 19 Jan : 12:33
Salut CrysMM.
Saptamana viitoare il primesc

Vonyx/skytec swa18.
Are 2 iesiri sateliti, am 2 boxe pasive de 250w, au 6 ohmi.
Sun are si 2 aamplificatoare 2/250 w.
Ms

Mihai13 » 19 Jan : 10:15
O zi buna!

valinico » 19 Jan : 09:34
Neata !

pyry » 19 Jan : 09:32
buna dimineata colegi

joker » 19 Jan : 09:08
buna dimineata baieti!

CrysMM » 19 Jan : 09:08
@cdinu - spune si tu modelul exact de sub. Are iesire pentru satelit pasiv? Daca are, respecta intocmai spefificatia iesirii.

cdinu » 19 Jan : 09:04
Salut colegi.
Am nevoie de informatii:
Subwoofer activ 8ohmi impendanta, pot sa folosesc satelit de 6 ohmi?
Multumesc .

lucianG1000 » 19 Jan : 08:26
salutare lume !

ionut74 » 19 Jan : 07:29
Buna dimineata

oki1 » 19 Jan : 07:16
Buna dimineata!

sorin77sol » 18 Jan : 22:32
Noapte buna ! ...

ZoltanKote » 18 Jan : 22:05
Angelito sambata am sa fiu liber . Am sa incarc 41 de midi sau partituri sper ca poi sa primesc si eu PERMISIUNEA LA DOWNLOAD mersi

angelitto » 18 Jan : 22:02
@ZoltanKote, nu cred ca e nimeni suparat pe tine, dar astea sunt regulile sitului. Si adminii se supun acelor reguli. Activitatea unui user care cere acces trebuie sa fie consistenta pe toate ariile dar mai ales pe aria de upload. Altfel toti ar avea acces, nu crezi? La exemplul dat de tine, la o verificare rapida am constatat ca tu ai 1 upload, iar el are peste 40. Din cate observ ai avut ”vip” cu 20 descarcari pe zi. Si mai mult de o luna. Puteai face activitate la upload daca voiai. Nu stiu ce te-a retinut. Pe celelalte arii stai destul de ok, dar nu e de ajuns. Totusi nu e timpul pierdut. Te poti pune pe treaba

ZoltanKote » 18 Jan : 21:37
@ Admin . Crezi ca e asa mare diferenta dintre eu si el? LINK: Click aici ! Plus ca eu am cotizat la site ul acesta

barbu alin » 18 Jan : 21:33
va salut

admin » 18 Jan : 21:30
@ZoltanKote, nu stiu care dintre admini ti-a raspuns, in mod cert nu eu. Insa decizia luata de acel admin pare a fi corecta, este suficient sa dai un click aici: LINK: Click aici ! si vezi... citesti frumos, ca dintr-o carte de istorie.

ZoltanKote » 18 Jan : 20:39
Salutare Admin . Ma rog pentru cine a verificat daca suntem acceptati pentru Download . E foarte interesant desi EU stiu sigur cineva caee suparat nu vrea sa ma accepte pe aici nu vreau sa inru in detalii . Am tot urmarit cine primeste accept cine nu . Interesant e ca eu : Care am si platit de cateva ori plus activitate putin mai mare decat respectivul si el a primit 2 downloaduri si mie cica Activitate Insuficienta . Deci pana la urma care sunt Criteriile ? E mai important sa vorbim a prostu si fara rost sau putin si cu cap ?

cosys112 » 18 Jan : 19:37
Salut !

cipri » 18 Jan : 19:19
Buna seara tuturor

cdinu » 18 Jan : 19:02
SALUT COLEGI .
caut doi colegi 6ase,6ase,si angelito cum ii gasesc ?

joker » 18 Jan : 18:00
buna seara prieteni!!

valinico » 18 Jan : 17:55
Salutari prieteni!

costygrek » 18 Jan : 13:53
Salutari clape.ro!

blink » 18 Jan : 12:49
salut

MarianGeorgian » 18 Jan : 11:56
Salutare tuturor

lideru » 18 Jan : 10:47
Buna dimi

Teo16 » 18 Jan : 10:02
Buna dimineta !

SYLE » 18 Jan : 08:50
AM PRIMITO SI NU AMI PLACE CUM SUNA

SYLE » 18 Jan : 08:49
BUNA DIMINEATA TUTUROR
.AM O ANTREBARE . STIE CINEVA CUM POT SA RESETEZ UN ROLAND EXR 5 ?

lideru » 17 Jan : 21:29
Rogabriel eu cred ca sa intamplat ceva cand l ai downloadat si e incomplet

rogabriel » 17 Jan : 21:19
e buna pentru un incepator lin e chiar buna cu toate ca e mac grea

unaidiu » 17 Jan : 20:50
Buna seara !!!

cdinu » 17 Jan : 20:10
angelito nu merge , cum sa iti trimi poza

cdinu » 17 Jan : 20:07
multumesc angelito !!!

george32 » 17 Jan : 19:11
Buna seara baieti

lin » 17 Jan : 18:24
Salutare națiune... Asa o întrebare. Ce imi puteți spune despre korg i3. Cîte ritmuri se poate salvat pe clapa, cum vocile suna? Se vinde cu 150 eur, face sa o cumpar, pentru un începător?

CrysMM » 17 Jan : 17:50
Incearca sa folosesti programul asta inainte de instalare. Curata eventuale reziduri de driver.

LINK: Click aici !

CrysMM » 17 Jan : 17:46
Tocmai ce am testat driverul de pe site-ul oficial pe Xp SP3, nu primesc nici o eroare. Problema este de la tine. Probbail ai vreo versiune aiurea de Windows. Pe net circula tot felul de versiuni modificate. Cauta o versiune curata cu update la zi si SP3.

rogabriel » 17 Jan : 17:32
crys am instalat win nou nout cu toate driverele incluse

CrysMM » 17 Jan : 17:29
@rogabriel - ori nu sa tras cum trebuie, ori ai probleme cu sistemul de operare, virusi, etc. Mergi cu laptopul la la un specialist si cere sa ti se instaleze pe curat Windows Xp SP3 32 biti cu toate update-urile la zi + drivere pentru toate componentele.

cipri » 17 Jan : 17:26
Buna seara tuturor.

rogabriel » 17 Jan : 15:35
imi spune ca este corupt driverul si nu se instaleaza cum ar trebuie

lideru » 17 Jan : 14:22
Da asa cum spunea si colegu scrie ce fel de eroare iti apare apoi vedem!!

CrysMM » 17 Jan : 14:20
@rogabriel - vad ca nu ne intelegem. Scrie aici exact ce eroare da, ce scrie acolo. In felul asta iti pot spune cam care ar fi problema. Erori pe PC pot fi sute de mii.

sorin77sol » 17 Jan : 14:18
Buna ziua ! ...

rogabriel » 17 Jan : 14:03
nu stiu cum sa rezolv problema

rogabriel » 17 Jan : 14:02
chestyia e ca am downloadat driverul sid e pe sit-ul roland si tot eroare imi da

rogabriel » 17 Jan : 14:01
si nu merge imi da eroare de instalare

rogabriel » 17 Jan : 14:01
am specificat am pe un laptop windous xp pe 32 de biti

rogabriel » 17 Jan : 14:00
nu cred ca e voie lideru dar nici mail nu stiu daca se poate da asteptam raspuns de la admin poate ne lasa sa rezolvam problema

lideru » 17 Jan : 13:14
Rogabriel cum ti sa mai spus driverul respectiv e pt win xp ei tu daca ai win 7 etc nu ruleaza dar ex si win 7 are optiunea sa rulezi programul in mod xp!!!

lideru » 17 Jan : 13:10
Rogabriel cu un program am putea sa intram pe laptopul tau (team wiewer)si am incerca sa rezolvam problema !!(ar fi necesar nr tau de tel dar nu stiu daca e voie sa l postezi aici)!!!!

CrysMM » 17 Jan : 12:53
@rogabriel - ce eroare mai exact. Trebuie sa dai detalii.

joker » 17 Jan : 11:50
Salutare prieteni va doresc o zi minunata




Comentarii noi


[download] Set Korg Pa3x 128mb ram - Studio Romania 2018 Posted by george_pa50 on 21 Jan : 21:58
paty23 cati bani ai dat pe set?


[download] set korg pa3x paty23 Posted by jenica35 on 21 Jan : 19:36
pty_23.set


[download] Set Korg Pa3x 128mb ram - Studio Romania 2018 Posted by StanciuC on 21 Jan : 15:23
FII MULTUMIT SI NU MAI VORBI AIUREA


[download] Set Korg Pa3x 128mb ram - Studio Romania 2018 Posted by paty23 on 21 Jan : 01:59
UN 10 PT GEST DAR E UN SET CARE NU A MERITAT BANII


[download] Set Korg Pa3x 128mb ram - Studio Romania 2018 Posted by lucianG1000 on 20 Jan : 19:40
sincer, pe mine nu m-a dat pe spate cam deloc...e slăbuț rău, chiar sărăcuț.din tot setul nu știu dacă am oprit 2 sau 3 ritmuri.stau și mă gândesc că unii chiar dau bani pe setul a [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap