Forum

Siteul muzicantilor :: Forum :: Administrativ / Tehnic :: Anunturi administrative

<< Previous thread | Next thread >>
Donatii. Cei care doresc sa faca donatii pentru sustinerea portalului Clape.ro
Go to page       >>  
Moderators: admin, ValiS, Ionutz_pa, DorelC, cminor, Sergiu Prodan, Roland07
Author Post
admin
Fri Mar 27 2009, 09:47AM
admin

Registered Member #1
Am deschis acest thread, pentru a veni cu cateva explicatii referitoare la posibilitatea de a face donatii pentru sustinerea portalului Clape.ro

Au fost cheltuielile de inceput cu siteul (in jur de vreo 12.500.000 lei vechi), si in continuare exista cheltuieli legate de intretinere si promovare (chiar azi am mai platit inca 3.800.000 lei...) [LATER EDIT: + inca 200 de euro]. Siteul are in prezent, cu tot cu baze de date, vreo 40 de giga !!!! Datorita cheltuielilor curente legate de inretinerea siteului, dar si ca urmare a sondajului de opinie pe care l-a facut colega noastra de site AnaLuchian, am introdus functia care va da posibilitatea sa faceti donatii ...

Nimeni NU ESTE OBLIGAT sa faca vreo donatie. Numai cine doreste si are posibilitati financiare pentru a "pune umarul" la caruta care se numeste "Clape.ro".
Deocamdata toate cheltuielile sunt suportate de mine, si din cate am observat, criza economica nu vrea sa ma ocoleasca nici pe mine, prin urmare ar fi de mare ajutor sprijinul celor care au posibilitatea financiara sa o faca ...

Puteti dona cat vreti voi, suma pe care doriti sa o donati o stabiliti voi, orice suma este binevenita. Indiferent cat de putini vor fi, tot vor insemna un mic ajutor pentru acoperirea cheltuielilor. Daca donatiile sunt consistente (ceea ce sincer ma indoiesc ) ma gandesc si la o mica retributie pentru adminii care-si dedica o mare parte din timp, pe acest site, sau macar la ceva mici atentii ...

Va multumim pentru intelegere si pentru suport.

In partea stanga a siteului, sub meniul siteului o sa vedeti un buton portocaliu pe care scrie "Donate" :

Apasati pe acel buton, si veti fi redirectionat pe pagina unde puteti face donatia. In imaginea de mai jos aveti si explicatii despre cum trebuie sa completati formularul. Este foarte foarte simplu .

Dati clik pe imaginea de mai jos pentru a mari imaginea:

Donatia se poate face prin credit card sau prin PayPal. Pentru asta trebuie sa aveti un cont pe PayPal.com sau sa aveti o carte de credit cu care se pot face plati online.

Tipurile de card acceptate sunt urmatoarele:

- Master Card / Eurocard
- VISA/Delta/Electron
- American Express
- Switch/Maestro
- Solo

Eventuale nelamuriri puteti sa le postati in acest thread, daca nu va descurcati sau nu intelegeti ce si cum trebuie sa faceti ...

LATER EDIT:

Se pot face donatii si in urmatorul cont (in LEI):

Cod IBAN

RO 68 INGB 0000999900893445

Donatiile in acest cont, se pot face de la orice banca.

[ Edited Thu Feb 04 2010, 05:04AM ]
Back to top
luchiana
Fri Mar 27 2009, 11:33AM

Registered Member #2199
domnu' admin ...nu merge butonu'.....

Back to top
admin
Fri Mar 27 2009, 11:40AM
admin

Registered Member #1
Acuma merge si butonul de pe forum ...
--------------------------
Am vazut discutii referitoare la faptul ca multi au conturi in LEI, nu in euro. Si eu am contul in lei, insa pot sa platesc si in euro. Scrii suma acolo in euro, si i-ti transforma automat suma specificata de tine, din LEI in EURO.

[ Edited Sat Mar 28 2009, 07:53AM ]
Back to top
luchiana
Fri Mar 27 2009, 11:46AM

Registered Member #2199
ma ierti ...gresisem...las ca-i bun ca m-am facut eu de ras...si de-acu lumea o sa stie....:)

Back to top
admin
Fri Mar 27 2009, 11:50AM
admin

Registered Member #1
Deci, cum am spus si in threadul de mai sus: Suma este convertita automat din LEI in EURO, la cursul BNR. Se pot face donatii si daca aveti contul in LEI ...
Back to top
Calin A7
Fri Mar 27 2009, 12:09PM

Registered Member #7351
E interesanta ideea asta cu donatiile dar nu va tine....experienta o demonstraza..A mai existat un site asemanator (se numea iulios.gr sau ceva de genul) a mers perfect pana s-au introdus donatiile. Din acel moment au fost privilegiati membrii care fac donatii si in scurt timp s-a terminat cu el.
In alta ordine de ideei nu toti membri au posibilitatea (desi poate si-ar dori) sa faca plati electronice. As mentiona faptul ca mai exista un site care se adreseaza tot claparilor(nu ii dau nume) unde totul e gratuit. Se va intampla urmatorul fenomen: o mare parte din membri acestui site vor renunta la serviciile site-ului si vor ramane doar cativa care vor cotiza, iar rezultatul va fi unul sub asteptari(se va face schimb de “experientza” intre cativa membri ceea ce se poate face si pe un yahoo group). Intradevar site-ul costa ceva bani dar asta trebuia luat in considerare de admini in momentul in care l-au infiintat. Dc oare nu s-au introdus donatii de la inceput? Nu se stia ca site-ul costa? Daca vi s-a parut acid comentariul meu a fost doar o parere. Bafta

Back to top
admin
Fri Mar 27 2009, 12:17PM
admin

Registered Member #1
Scrie clar, ingrosat, in primul thread: Donatiile NU SUNT OBLIGATORII. Prin urmare supozitiile tale sunt nefondate. In alta ordine de idei, sunt o gramada de siteuri de "afara" care au aceasta optiune de donatii, si unde nici macar nu se pune problema unor astfel de discutii, oare de ce ?. Membrii sunt liberi sa faca ce vor, insa impelmentarea posibilitati de a face donatii nu schimba si nu va schimba cu absolut nimic statutul actual al membrilor, din nici un punct de vedere.

[ Edited Fri Mar 27 2009, 12:18PM ]
Back to top
luchiana
Fri Mar 27 2009, 12:20PM

Registered Member #2199
faza aiurea apare daca cei ce doneaza...au tratament preferential pe site... Eu de ex... imi pot permite sa rup un 5 euro ...dar nu mi-ar conveni sa am tratament preferential fata de un alt membru care poate nu are...... nu mi-ar conveni nici sa se mareasca accesul la dnld. celui ce cotizeaza.....din moment ce e optionala chestiunea

Back to top
admin
Fri Mar 27 2009, 12:24PM
admin

Registered Member #1
Cine nu stie sa faca diferenta intre Donatie si Vanzare/Cumparare sa ridice 2 degete.
Back to top
luchiana
Fri Mar 27 2009, 12:30PM

Registered Member #2199
nu trebuie sa te superi....asa e romanu ...suspicios, stii si tu...faza e ca nu poti pune o optiune si ptr Maestro? ....ca eu asa am...si nu merge

Back to top
admin
Fri Mar 27 2009, 12:37PM
admin

Registered Member #1
Acum merge si Maestro ...

Anyway, comentariul oricum a fost "acid" (ca sa-l citez pe "muzica" din threadul de mai sus). Nu se poate face comparatie intre siteul lui Ioulis si acesta, deoarece pe acel site aveai acces numai pe baza de donatie, ori aici nu este asa. Aici, oricine are invitatie poate deveni membru pe site, iar invitatiile le puteti face oricare dintre voi, membrii. Iar accesul la downloads se obtine in urma activitatii pe site ...

[ Edited Thu Feb 04 2010, 04:56AM ]
Back to top
Danu2008
Fri Mar 27 2009, 12:39PM

Registered Member #4743
Intradevar, cunosc si eu treaba asta cu cheltuielile, dar sunt sigur ca nu toti o vor intelege, unul care va dona nu va fi deacord sa ramina egal cu altul care doar din cind in cind pune cite o piesa pe site, iar daca vei majora raitingul sau vei pune ceva privilegii acelor ce doneaza poti perde restul membrilor, e o chestie practic fara esire, si banii sunt bineveniti, taman cum spuneai si tu cu criza aceasta financiara, da si parerea altora conteaza, eu simt, vor fi multe dezbateri pe tema asta, asa ca tinete
Back to top
luchiana
Fri Mar 27 2009, 12:42PM

Registered Member #2199
eu as cotiza, admin chiar si daca ai pune un nr de cont (ti-am zis, nu ma imbogateste, nici nu saracesc)comentariile or sa fie cat e lumea si...na...e dreptu' fiecaruia....imi pare rau de faza cu maestro-ul meu..
... poate imi dai un IBAN....pe mail

[ Edited Fri Mar 27 2009, 12:53PM ]

Back to top
ADY E2
Fri Mar 27 2009, 03:03PM

Registered Member #65
Eu nu sunt in potriva donatiilor chiar am sa fac aceasta donatie nu este vb de 5 sau 100 de euro numai ca este o problema...BANU ESTE OCHIUL DRACULUI....si unde isi baga necuratul coada se alege praf si pulbere.....cu parere de rau spun asta...

Stima Si Respect
Back to top
seby_69
Fri Mar 27 2009, 04:23PM
Registered Member #1388
s-a punctat bine mai sus si cu un nr de cont!! e mai simplu si pt cei ce nu au carduri credit!! mi se pare o idee buna nu poate plati numai unul singur pt o chestie de care se folosesc toti si cu care dragi colegi, completati niste lipsuri si nu in ultimul rind faceti bani!!!!

sebi
Back to top
Greieras
Sat Mar 28 2009, 04:14AM
Guest
As fi de acord, dar sa nu apara nicaieri lista cu numele si sumele donate. Totul sa fie confidential, atata timp cat e donatie.
Back to top
adi55ht
Sat Mar 28 2009, 04:17AM
adi55ht
Registered Member #57
bine ma, romanu se trage pe c** si pentru o tigara ca doar asa-i romanu'. Romanu' ma mai bine manca c**** decat sa dea o para chioara. Asa vreau toti, toate pe gratis.
Back to top
DjGery
Sat Mar 28 2009, 04:46AM
Registered Member #10
Sunt de acord cu donatia pentru ca nu am posibilitate sa fac midiuri sau mp3. Pun doar ce primesc, sau gasesc pe net. Pentru hobby-ul meu, placerea de a cinta, consider ca merita sa si investesc din cind in cind un 5 sau 10 euro. La citi membrii sunt (5008 in momentul asta) ar ajunge si 1€ pe luna. Ce mai e 1€ in ziua de azi !!!

[ Edited Thu Feb 04 2010, 04:58AM ]

Iubitor de muzica !!!
Back to top
Sergiu Prodan
Sat Mar 28 2009, 07:24AM

Registered Member #525
salutare admin ! pune te rog un nr de cont sa-mi fie si mie la indemana ! si apropo ca sa nu fie discrepante i-ti sugerez ceva : sa faci in asa fel incat toti cei care doresc sa mai aiba acces pe acest site sa doneze in fiecare data de 1 a lunii cate un euro , sa nu-mi spuna nimeni ca nu are cineva un euro pe luna de care se poate lipsi ! si daca o sa pierzi din membri o sa pierzi maxim 2000 cu marja de eroare maxima si raman 3000 de membri donatori a 1 euro fiecare asta inseamna 3000 de euro in fiecare luna si esti si tu si membrii multumiti ! este doar o parere si o sugestie ! hai noroc si la mai bine PACE SI COLABORARE !

sergiu prodan pace si colaborare !

Back to top
admin
Sat Mar 28 2009, 07:47AM
admin

Registered Member #1
Cod IBAN

RO 068 INGB 0000999900893445 RON

Donatiile nu vor deveni obligatorii, tocamai pentru ca sunt donatii. Eventual poate ca vom scoate cateva servicii noi, care vor fi "de vanzare", de exemplu, orice mebru care doreste, sa poate sa-si "comande" o pagina pe site unde sa-si prezinte formatia, poze cu membrii trupei, sa poata sa-si uploadeze demo-uri, etc ...

[ Edited Sat Mar 28 2009, 07:59AM ]
Back to top

Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: RDF