Salutare!Am un Roland G70,din fabrica este versiunea2,cand am cumparato de la persoana respectiva a instalat versiunea 3.Acum eu vreau sa intru in utility si sa dau resetare din fabrica.Intrebarea mea este:Atunci cand dau resetare se sterge ultimul OS si revine iar la versiunea 2?se sterge si userele din internal cat si Music Asistent?Va rog ajutatima.va multumesc
Din cate stiu eu trebuie sa-ti faci back-up, se sterg toate datele din user. Ma indoiesc ca va reveni la V2, in caz ca se intampla, cea ce nu prea cred, se poate reinstala.