FREE Software

StylePlayer pentru STY

Author hvi
Description Un player bun pt Stiluei in format .STY
Filesize 2.2 MB
Date Tuesday 29 April 2014 - 11:56:17
Downloads 101
Download
Rating
 5.6 - 3 votes 


Comments

Ernest
30 Dec : 23:02
Reply to this
Nu cred ca merita sa fie descarcata aceasta "minune". Poate ca eu sunt nepriceput, dar cand incercam sa "instalez" (dand click pe unde scria .exe) nu numai ca nu sa instalat nimic, dar la un moment dat si antivirusul ma blocat in "demersurile" facute ...
In concluzie, (si nu doresc sa jignesc pe "Author hvi") dar sugeres sa nu descarcati ...
De altfel pare sa fie (daca ar merge) pentru ritmuri Yamaha. Si spun asta, pentru ca din titlul postarii nu se intelege pentru ce anume ar servi.

[ edited 05 Jan : 23:23 ]
miki67
31 Dec : 00:24
Reply to this
Salut Ernest!

am verificat si se instaleaza fara probleme.cred ca ar puteaa folosi celora cu clape vechi .cu styluri-le de la clapele recente nu functioneaza,probabil ca sunt STL si nu STY.
oricum,software vechi...foloseste style works.pana la pa3x (inclusiv) e ok.
Nu stiu ce sa zic..inca se mai foloseste xp?!?
eu as renunta la xp,bineinteles daca hardware-ul pc imi permite.daca ai nevoie de ajutor in a face un upgrade la pc,deschide un thread,sau verifica mai intai cu butonul search,daca mai exista un thread pe tema aceasta.fa o descriere detaliata a calculatorului tau(fix sau laptop,marca,modelul si specificatii hardware)


[ edited 31 Dec : 07:24 ]
Ernest
31 Dec : 00:37
Reply to this
Salut Miki,
Tot cei posibil. Atunci probabil la mine este "buba". Am un PC cu XP instalat de vreo 10 ani ...
Si (probabil tot din acest motiv) nici KAT2000 nu merge cum trebuie ... (doar midi play merge, dar ritmurile Korg nici cu KAT2000 nu pot asculta).
Iar despre "a renunta la XP" doar atat vreau sa spun, ca nu doresc sa renunt. ... Sunt mult prea nepriceput in domeniul PC-urilor, iar acest calculator (ce am acum) este cumparat din Ungaria, si softul (original) de XP este instalat tot in Ungaria, si evident totul (limbajul) este in ungureste. Daca as instala acum un soft nou de Windows 10 (de exemplu), maine as arunca la gunoi PC-ul.
(de altfel fiul meu a terminat la informatica, si instaleaza windows-uri fara probleme, dar nici el nu poate sa-mi instaleze un windows mai nou de XP in lb. maghiara. Evident in lipsa de softul respectiv).
As fi dorit sa-ti scriu toate astea intr-un mesaj privat, dar cum am mai spus, nu ma pricep mai deloc la informatica, si nu am gasit unde anume as putea face asta. Poate aici poti sa ma ajuti cu un sfat. Si anume: Cum pot sa scriu unui membru de pe forum un mesaj privat???


[ edited 05 Jan : 23:40 ]


You must be logged in to make comments on this site - please log in, or if you are not registered click here to signup
! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Acordeon Solo- Ratislav Blagojevic (Serbia 1998) Posted by iurescus on 07 Jun : 17:43
mersi!


[download] Carte acordeon prof. Octavian Coca Posted by iurescus on 07 Jun : 17:35
mersi!


[download] Free Set Korg Pa 700 Posted by Mihai13 on 06 Jun : 20:24
Are inca defecte ca si celelalt set.Manele la greu.Am gasit totusi si lucruri noi lucrate.Un pad mi-a restartat clapa.Cele bune!


[download] Free Set Korg Pa 700 Posted by acery71 on 06 Jun : 19:57
Salut Mihai . Da este setul lui Ungureanu Nicolae . Este bun setul , dar tot sau plans ca este prea automatizat ..... Oricum , eu cred ca seturile cu intro sunt foarte bune pentru [more ...]


[download] Free Set Korg Pa 700 Posted by Mihai13 on 06 Jun : 15:53
Salut Acery,Este cel a lui Nicolae Ungureanu?Eu am o parere foarte buna despre el, sunt curios cum suna.Il pun in seara asta.Din alte postari stiu ca se pricepe si la semplere si n [more ...]

Facebook page

Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.roSiteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap