Yamaha (styles)

Style Ro din set fara samplere

Author CrysMM
Description Sunt dintr-un set romanesc pentru PSR-Sx70, va dati si singuri seama despre ce este vorba, setul care se vinde cu clapa la noi.

Atentie, ritmurile sunt cu sampler, deci nu or sa functioneze corect pana nu le adaugati samplere. Daca doriti info cu privire la ce samplere sunt alocate pe fiecare track la un anumit ritm, va rog sa intrebati in comentarii.
Filesize 1.06 MB
Date Wednesday 07 March 2018 - 15:27:56
Downloads 70
Download
Rating
 7.7 - 4 votes 


Comments

CrysMM
07 Mar : 18:31
Reply to this
Nu sunt ritmurile din Colors, sunt cele din setul vandut cu clapa de un magazin din Ro. Daca doriti detalii cu privire la instrumnetele folosite pe track-uri, nu ezitati sa ma intrebati aici.
sd.roman
08 Mar : 11:01
Reply to this
Daca se poate, si samplele din ac. set, de export-at sa le pot convert-a in TVN, multumesc.
ersad
08 Mar : 16:21
Reply to this
bună dimineață
Poți să-l încarci în psr s670?
dacă da, cum?
mulțumesc
CrysMM
09 Mar : 11:50
Reply to this
@sd.roman - Setul este codat, nu se pot extrage samplerele din el. Daca vrei la anumite ritmuri sa-ti spun exact ce au pe track-uri, posteaza aici numele ritmului. Vezi ca este setul de S670 urcat de Zoltan Kote, cu samplerele alea, cu cele din Colors le poti aranja pe astea foarte bine.

Edit: scuze, acum am vazut ca ai Tyros 2, nu merg seturile de seria Sx70 pe Tyros 2 si nici ritmurile. Trebuie sa le convertesti din format SSF2 in SSF1 cu programul "Style Format 2 Converter".

@ersad - sunt doar ritmurile, le pui direct pe memoria USB. Trebuie sa le aloci samplere, ritmurile sunt dintr-un set codat si nu am putut scoate si samplerele.
[ edited 09 Mar : 11:57 ]
gabyversa
10 Mar : 14:18
Reply to this
Asteas stylurile din unul din packurile lui IULIK. Seturile sunt encodate. Macar i ai cerut voie inainte sa le postezi?
Mihai13
10 Mar : 15:15
Reply to this
Sa fim seriosi Gabi, am tot respectul pt munca si rezultatele obtinute, de catre IK special in primul pack, dar sa nu facem din asta prea mare caz.
Sa nu uitam ca pack-ul cu pricina contine aproximativ 15 sty Vasi Onica, cateva de la Andronescu, chiar si de la Vatamanu iar despre restul eu nu stiu dar poate altii cunosc mai multe.
Fara sampler aproape toata munca este pusa deoparte, deci cere cineva voie la Yamaha cand modifica un style din clapa sa-l faca pt o piesa romaneasca, eu zic ca nu.
Stima tuturor!
sVipper
10 Mar : 21:25
Reply to this
@gabyversa dar Iulik si-a cerut voie sa faca Copy-Paste de la cei care au creat stylurile originale (Vasi, Costel, AD) ??
gabyversa
11 Mar : 04:12
Reply to this
nu stiu. de ce nu l intrebati pe el. eu sunt in satu mare ..el in tulcea
sd.roman
11 Mar : 04:53
Reply to this
CrysMM multumesc, cu Expansion Manager am vazut ce ordine au sample-le din set Folc... cu T2 am de rezolvat problema cu sample de Tambal (convert-ez prin dif. variante,nu prea suna ca original ), folosesc Tamb 1 Onica pana ce. (poate o sa fie cuiva de folos...- Ordinea instrumentelor din set T3,4 si 5, UVI il deschideti ca txt, numai ca ordinea sample-lor se incepe de la 00.., sempl 03 o sa fie 04)
CrysMM
11 Mar : 16:03
Reply to this
Nu trebuie sa-mi multumiti mie, eu doar le-am urcat, am vazut ca nu au fost urcate pe site pana acum, decat in mica masura, si fata de mine si aranjate. Sigur folosesc colegilor de forum care nu au setul. Daca reuseste cineva sa faca ceva cu ele si pe clape Yamaha mai vechi, ii recomand sa le impartaseasca.

Cu chestia asta cu cerutul voie, cu tipul de lup moralist, ii rog pe cei care au problema asta sa se abtina, sau mai bine, sa ma "parasca" ca poate in felul asta vine vreunul ma caute, si asa am primit amenintari pe forumul lor "sa nu mai vorbesc urat de Yamaha ca ne suparam", culmea fiind ca eu am o parere cat de cat buna vizavi de Yamaha, dar nu sunt dispus sa merg pana acolo incat sa-i ridic in slavi, in special datorita faptului ca am clapa Yamaha, am avut unele probleme cu ea si inca le am.




ersad
11 Mar : 19:16
Reply to this
Hi Mihai
Do you know how I can reproduce this style on my s670? Because I do not understand what he wrote CrysMM
Mihai13
11 Mar : 21:53
Reply to this
Hi Ersad,
All the styles are made with samplers, If you have similar samplers, in this case that pack from this site <Keyboard Romania>, is possible to assign new voices to these style but is to much work and almost impossible if you don't have the original for guidance.
So, try somehow and change that S670 at least to S770 and many things will be solved.
Regards
Mihai
cipri
07 Apr : 12:38
Reply to this
Multumesc CrysMM.

basilicay
18 Sep : 22:37
Reply to this
Mulțumesc mult CrysMM.As vrei sa stiu ce instrumente se folosesc La style N4 SarbaRO&IK.Multumesc
CrysMM
19 Sep : 09:30
Reply to this
O sa-ti scriu aici diseara.
basilicay
19 Sep : 17:13
Reply to this
Mulțumesc aștept
george32
03 Oct : 15:27
Reply to this
Salut CrysMM poți sa-mi spui te rog ce samplere foloseste la makidoneasca ca nu suna nimic cum trebuie eu am yamaha psr s670 și nu găsesc ritmul asta


You must be logged in to make comments on this site - please log in, or if you are not registered click here to signup
! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set nou Korg complet Alexandru Soare Posted by sidoniap on 11 Jun : 13:11
mare porcarie de set, s-a blocat clapa cu el !!!!!!!!!!!!!


[download] Tutoriale Voci Yamaha Posted by Mihai13 on 10 Jun : 13:24
Salut,Maine sper sa pun setul de manele cerut pt S-670Desigur se va putea incarca la toate pana la Genos 2.Cat despre Loop pe cat posibil eu evit sa-l folosesc.Desigur la anumite i [more ...]


[download] Set nou Korg complet Alexandru Soare Posted by enesg800 on 09 Jun : 21:47
Pentru ce clapa este ?


[download] Tutoriale Voci Yamaha Posted by unaidiu on 07 Jun : 15:35
Multumesc Mihai13 !!!Abia acum ma apuc sa invat din tutorialele astea cu '' Awave Studio '' .Nu stiu de ce dar imi place mult sa folosesc doar '' Extreme Sample Converter ''De cura [more ...]


[download] TutorialUVNtoPPFv2 Posted by unaidiu on 05 Jun : 14:00
Multumim Mihai13 !!!





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap