Korg (SET, user-program)

AceryFD by Mihai13

Author Mihai13
Description Aceste este setul lui Acery reparat dar fara Local si factory
LINK: Click aici !
Puteti incarca doar SOUND daca nu-l vreti cum este facut dar sa nu luati MULTISAMPLER si PCM din alta parte ca acolo sunt ce sa reparat.
Cei cu PA700 pot lua doar Globalul de la Acery.
Este reparat cu PA1000
Ma rog ... intelegeti voi.
Sa va foloseasca fara blocaje.
Filesize 64.87 MB
Date Tuesday 02 October 2018 - 12:06:56
Downloads 23
Download
Rating
 10.0 - 2 votes 


Comments

acery71
03 Oct : 08:20
Reply to this
Multumim frumos Mihai !O sa il reincarc eu in clapa si dupa o sa il repostez cu factory cu tot !O zi buna in continuare !
[ edited 03 Oct : 08:21 ]
Mihai13
03 Oct : 19:42
Reply to this
Cu mare placere Acery, Nu sunt sigur dar daca am dreptate am o sugestie.
Mi s-a parut ca cumva ai depus destul de multa munca si ai usurat seturile de tobe (poate si tonurile) de mai multe samplere (probabil neesentiale) daca da e foarte bine pt cei cu PA700.
Nici eu nu vad de ce as folosi<Lasati femeile sa faca ce vor> sau <Buna seara, buna seara>
Iata ce cred, ai putea redenumi tonul sau setul sau tonul respectiv cu un S (de la scurtat) la coada sau orice altceva pt diferentiere.
De multe ori caut un ton defect in alte seturi unde l-as putea gasi nealterat si faptul ca marea majoritate a colegilor nu redenumesc tonurile ajuta mult.
De asta ma lasa rece orice ton AD toate samplerele se numesc AD chiar daca doar a trecut prin ele, tote multisamplerele se numesc AD de nu sti pt ce ton sunt folosite etc.
Am de gand sa ordonez putin samplerele (tonurile) de prin seturi sa nu mai alergam bezmetici dupa cele 10 tambale, 3-4 taragoate si asa mai departe cand dorim sa facem ceva.
Inca o data cele bune!
miki67
03 Oct : 22:36
Reply to this
Mihai13
sunt acolo si <Lasati femeile sa faca ce vor> si <Buna seara, buna seara>.oricum,ocupa un spatiu foarte mic,117kb iar celalalt fiind R-L 420KB.Mai ar fi o gramada de tipul asta,dar unii le folosesc pe paduri,asa ca atmosfera:) Nedumerirea mea ar fi:am observat multe wavuri prin tobe si percutii care suna la fel dar sunt sub alte denumiri si fac parte din alte samplere.cred ca acolo ar trebui sa lucram.poate gresesc.am sa analizez chestia asta.
pana atunci va doresc toate cele bune!
acery71
15 Oct : 08:52
Reply to this
Salutare ! Asa este.,am incercat sa elimin cat mai mult posibil tot ceea ce era cu erori , incomplet sau dublura, dar nu cred ca am reusit % . Insa o sa incerc sa schimb putin modul de lucru .Astazi am observat ca mai mult de jumatate din seturile ce circula pe net , au semplere de provenienta AD , iar 70%din aceasta jumatate sunt semplere care au compatibilitate % cu altele din clape sau sunt putin modificate . In acest mod individuind ,aceasta compatibilitate se poate economisi memorie foarte multa ! Dar cum nimeni nu lucreaza , toti copiaza este dificil sa ai un lucru pe masura (set) . O zi placuta in continuare!


You must be logged in to make comments on this site - please log in, or if you are not registered click here to signup
! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set-CM-Complet03.SET Posted by acery71 on 20 Mar : 12:23
Salut ! L-am redescarcat si intr-adevar acum corespunde descrierii tale , arhiva total cu pcm are 159 mb ! Cred ca a fost eroare probabil la descarcare ! Multumesc frumos pentru in [more ...]


[download] Set-CM-Complet03.SET Posted by Mihai13 on 20 Mar : 08:58
M-ai facut sa-l descarc si eu darGlobalul are ceva - neinteresant pt majoritatea am mers fara setari suplimentare audio pt a se auzii la fel pe 700; 1000 si 4xSOUND are tot ce treb [more ...]


[download] Set-CM-Complet03.SET Posted by acery71 on 20 Mar : 08:27
Salut Mihai ! Am descarcat acest set si spre uimirea mea dupa dezarhivare , toate folderele sunt goale in afara de folderul PCM care arata o marime de 140 mb ! Ce ar putea fi , dup [more ...]


[download] seturi korg pa300 Posted by acery71 on 19 Mar : 20:43
Cu placere .


[download] Kenan pa300 set Posted by acery71 on 19 Mar : 20:42
Cu placere .

Facebook page

Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.roSiteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap