Korg (SET, user-program)

Set AD PA1000 Mosificat(reparat)

Author Mihai13
Description Set AD PA1000 Mosificat(reparat) 240MB
-Am redenumit toate multisamplerele conform cu tonul deservit
-Am eliminat toate <Empty> si <Not allowed> din multisamplere
-Si cel mai important am sters toate multisamplerele din tonuri care au fost bagate cu setare <-Inf> de dragul de a da eroare si tonurile necodate de cei de la Korg.
Acum nu mai este pericolul ca la folosirea unei chitari, spre exemplu, din set sa se incarce si samplerele de la tambal sau altceva.
Din pacate samplerele au ramas tot cu AD denumire la toate.
Sper sa va foloseasca
Filesize 164.89 MB
Date Monday 08 July 2019 - 17:33:16
Downloads 27
Download
Rating
Not rated 


Comments

acery71
08 Jul : 18:13
Reply to this
Multumim frumos Mihai ! Poti explica mai pe larg ceea ce a combinat Korg ? Multumesc frumos pentru munca depusa !
pustiulica
09 Jul : 11:46
Reply to this
Salut Mihai,

In primul rand multumesc mult pentru munca depusa!
Am o intrebare legata de setul de baza de la care ai pornit, este setul "I love you" sau alta varianta de set?
As mai avea o intrebare legata de "am sters toate multisamplerele din tonuri care au fost bagate cu setare <-Inf> de dragul de a da eroare si tonurile necodate de cei de la Korg", cine anume a bagat acele multisamplare, au fost direct in setul oferit?

O zi faina,
Marius
Mihai13
09 Jul : 23:27
Reply to this
Setul este cel original plus globalul de la Angelto
Multisamplerele au fost băgate de AD
Acum sunt în Portugalia în delegație revin
Kmcoio
15 Jul : 18:52
Reply to this
Eu v-am spus ca AD a dat seturile la misto si intentionat belite. Acordeoanele alea sunt sub orice critica si sunt sigur ca le-a facut intentionat asa.
pustiulica
17 Jul : 10:32
Reply to this
Chiar daca ar fi asa cum spui tu, anume ca seturile ar contine erori introduse cu intentie, tot sunt cele mai bune si mai complete seturi existente acum pe piata, cu sau fara pret. Constat, nu laud. Cu siguranta se poate mult mai bine, dar pana in acest moment nu am intalnit ceva mai bun.
Kmcoio
19 Jul : 10:46
Reply to this
Cu tot respectul, exista seturi mult mai bune, însă nu sunt pe piața. Totodată, acest individ și-a bătut joc de comunitate sub pretextul unei bună-voințe dezinteresate. Setul e alterat sa sune ca dracu, în special acordeoanele. Nu știu cum suna originalul, însă dacă bâzâie la fel ca asta, nu e de mirare ca nu l-a cumpărat nici dracu. Și încă ceva. Inclusiv acordeonul din setul lui Viorel, băgat în I love you asta, bâzâie, deși în setul original merge perfect. Acest lucru din nou ma duce cu gândul ca acest individ intenționat le-a făcut asa, sa își bata joc. După cum zice chiar el, sa ii dea Dumnezeu sănătate.
Mihai13
19 Jul : 17:04
Reply to this
Salut baieti,
Uite cum vad eu situatia, AD este un om normal, ce a ajuns asa cunoscut datorita priceperii pe partea de soft (butonare) a clapelor si la inceput datorita si altruismului. Apoi a vrut sa faca si bani din asta si nu prea a mai fost inghitit de toti. Cand a aparut setul asta scump chiar a suparat pe multi.
Setul a fost codat de Korg in limita celor 128MB dar atunci tot ce a fost luat la mana de la VB si NU ar fi fost la liber si pt a da eroare tonul AD a mai adaugat un oscilator cu setare <-inf> (prima chestie naspa)
A doua chestie naspa folosirea tonurilor deja muncite (taiate –primul tambal loop scurtat pana la darea la liber) de NU ca fiind personale.
A treia chestie redenumirea samplerelor si multisamplerelor cu AD; o mare porcarie dar asa ramanem in istorie.
Chiar si eu as putea face asta, am destula rabdare si pricepere acum dupa numai un an de Korg.
Va dau doua exemple Tambalul si Braciul, nu stiu cine este Tanase si Zenu dar fara ei eram praf acum. Altfel spus nu exista Tambal, VB sau SR sau MT sau AP sau alti vestiti in seturi.
Atunci cand s-au dat seturile la liber ar fi fost nebunie sa le aranjezi cum trebuie atata timp cat mergeau si asa.
Din disputa asta cu MCM toti am avut de castigat dar nu va mai grabiti sa aduceti osanale pe FB acum ca iar stricati oamenii.
Deasemenea cred ca AD nu a avut nici o intentie de bataie de joc, acordeoanele asa au iesit, asta aste, probabil baza proasta sau garaba de finalizare a dus la rezultatele nu tocmai bune.
Am gasit si in multisamplerul de la Viola Sppicato 2 acelas ton pe Fa si Sol cred, probabil tot din graba; sau un sty de la VB cu intro unde s-a uitat pe-acolo un ton de fluier aiurea.
Este o munca enorma sa aranjezi (nu sa faci) un set de dimensiunile de acum.
De apreciat deasemenea tutorialele le lucru cu clapa fara de care multi si-ar fi prins urechile in functii.
Deasemenea toata munca de creare a seturilor de-a lungul anilor si faptul ca, indiferent de forma in care a facut-o, le-a share-uit cu ceilalti este remarcabila.
Tot ce a facut nou pt styluri (vezi diminuatul pe doina loop si alte <nimicuri>) si tonuri a dus la faptul ca, una este sa pleci de la un set gen AD sau VB si sa mergi mai departe, alta este sa parcurgi zeci sau sute de setulete si sa-ti faci unul cum vrei tu.
Chiar si sa gasesti un ton bun pe un site strain sa-ti dai seama ca merita si sa-l aduci in atentia celorlalti nu e un lucru de nimic.
Eu inca mai caut un vals bun pt Korg, si cand am cerut un ajutor nu prea a sarit nimeni desi tot ce-mi iese a doua zi e pe site.
AD nu e nici geniu nici varza, e doar om cu bunele si cu relele lui iar pt noi oricum este un plus.
PS: Kmcoio, zi-mi si mie care e numele acordeonului ala VB ca sunt intr-o revizie de tonuri si nu vreau s-o aburesc.Mersi.


You must be logged in to make comments on this site - please log in, or if you are not registered click here to signup
! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Sarba Vasile Pandelescu Partea1 Posted by iurescus on 26 Jan : 21:31
mersi!


[download] Sarba3 Posted by iurescus on 26 Jan : 21:30
8mersi!


[download] Invata sa canti la clape Posted by johnny.b on 25 Jan : 11:48
Salut! Am eu CD--ul dar e impartit in track-uri format mp3. Stii cumva la ce sectiune e mai potrivit sa-l incarc? Si, nu stiu, se poate urca si formatul mp3 pe site? Nu am vazut ni [more ...]


[download] Set Korg PA1000 2019 - vasiudani (Platit full) Posted by GHEHA on 24 Jan : 23:52
Multumesc pentru gest!Sa ma scuzi dar ai dat bani in vint !Sunt de acord cu CrysMM nu costa mai mult .Incarcat in PA700, sunt niste lucrari ce se poate de folosit undeva in set per [more ...]


[download] Partutira Sarba Posted by iurescus on 23 Jan : 23:04
mersi! sirba fetelor

Facebook page

Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.roSiteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap