Forums

Clape.ro :: Forums :: Calculatoare si Internet :: Software
 
<< Previous thread | Next thread >>
Driver USB Roland EXR E2
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
cipyanoo
Mon Feb 27 2012, 07:13PM

Registered Member #10460
Joined: Sun Oct 09 2011, 10:58AM
Posts: 131
salutare! va rog din suflet sa imi spuneti si mie unde as pute gasi driver usb ptr roland exr e2? as putea sa o folosesc ptr style works prin mufa aia ca de imprimanta ,sau trebuie neaparat sa imi iau cabluri midi?va multumesc anticipat!!!

[ Edited Mon Feb 27 2012, 10:27PM ]


Back to top
ADY E2
Mon Feb 27 2012, 08:10PM

Registered Member #65
Joined: Tue Jun 03 2008, 07:10PM
Posts: 247
Sal..1 da poti folosi clapa pe acea mufa ca de imprimanta ...nu iti trebuie neaparat cabluri midi.


[ Edited Mon Feb 27 2012, 08:35PM ]


Back to top
cipyanoo
Mon Feb 27 2012, 08:24PM

Registered Member #10460
Joined: Sun Oct 09 2011, 10:58AM
Posts: 131
multumesc pentru raspuns!astept sa imi raspunzi la mess!!sanatate si numai bine!!!

Back to top
sarac.lipit
Mon Feb 27 2012, 08:56PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2435
cel mai bine lucrează prin USB. ai găsit driveru'?


Back to top
cipyanoo
Mon Feb 27 2012, 09:16PM

Registered Member #10460
Joined: Sun Oct 09 2011, 10:58AM
Posts: 131
da!mi la dat ADY E2!!mai am o intrebare la user program pot sa salvez doar tonuri ,fara ritmuri? si daca se poate va rog sa imi spuneti si mie cum? va multumesc ptr amabilitate!!

Back to top
adyclapa
Mon Feb 27 2012, 09:22PM

Registered Member #10093
Joined: Tue Mar 15 2011, 04:47PM
Posts: 89
intra pe mess wee sa te intreb ceva.care e mai buna exr 2 sau gw8?????


[ Edited Mon Feb 27 2012, 09:23PM ]


Back to top
cipyanoo
Tue Feb 28 2012, 10:00PM

Registered Member #10460
Joined: Sun Oct 09 2011, 10:58AM
Posts: 131
imi poate spune cineva cum fac sa sune corect tambalul pe exr e2.adica sa nu bata mai jos de do-ul central.am gasit destule ritmuri ,dar toate au aceeasi bataie.se poate edita cumva in style works sau trebuie batut ritmul de la zero?multumesc f mult

Back to top
cipyanoo
Thu Mar 01 2012, 07:31PM

Registered Member #10460
Joined: Sun Oct 09 2011, 10:58AM
Posts: 131
salutare! am un ritm care l-am editat in style works,dar nu pot sa il salvez,ca apoi sa il bag in clapa.am incercat cu alte ritmuri si merge,doar acesta imi face figuri.nu imi da niciun fel de eroare,dar cand dau sa il salvez, nu se intampla nimik.multumesc anticipat!!

[ Edited Thu Mar 01 2012, 07:32PM ]


Back to top
cipyanoo
Mon Mar 05 2012, 06:14PM

Registered Member #10460
Joined: Sun Oct 09 2011, 10:58AM
Posts: 131
buna seara!poate sa imi spuna si mie cineva,cum pot sa introduc intr-un ritm o variatiune ,de la alt ritm cu style works?se poate?ca nu pot sa salvez nicicum ritmul ala si ma gandeam ca as putea sa sa introduc variatiunile in alt ritm si sa il salvez !

[ Edited Mon Mar 05 2012, 06:17PM ]


Back to top
sarac.lipit
Tue Mar 06 2012, 09:08AM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2435
ai ''Export''
le trimiţi pă cele interesante într-un folder, încarci ritmu nou şi faci ''Import'' cu cele puse de-oparte. Le mai bibileşti la velocităţi şi instrumente ... şi-i gata amestecătura..
În general la ritmurile buboase... SW se blochează. Dacă nu-ţi salvează tot ritmul, ai ceva scame prin el cu exclussive(asta tot de la importuri... i se trage... )

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] set korg seria pa Posted by miki67 on 21 Jun : 19:23
De acord cu Minel.daca se mai si numeste ,,Bun,, atunci no coment


[download] RAKIC KRONOS 1/7 Posted by acery71 on 21 Jun : 01:54
Salut Alex ! Momentan nu dispun de set , nu promit nimic ,dar daca reusesc sa fac rost de el o sa il incarc pe site !O seara placuta la dumneavoastra !


[download] Viorel barlad pa3x din pa4x Posted by alex-lx on 21 Jun : 00:04
miki67,te-asi ruga sa faci acelasi lucru pentru detinatorii de pa2x? stiu ca e posibil cu korgpamanager 3.2... doar daca gasesti ceva timp. mersi


[download] RAKIC KRONOS 1/7 Posted by alex-lx on 21 Jun : 00:00
salut acery71,nu ai vrea sa uploadez aici pe site setul RAKIC KRONOS pentru kronos? mersi


[download] RAKIC KRONOS 1/7 Posted by acery71 on 20 Jun : 21:46
Salutare ! Am uitat sa scriu in descriere , este totul foarte complet si detaliat , dar trebuie sa descarcati toate fisierele pentru ca au legatura intre ele si sa dezarhivati impr [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap