Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg

<< Previous thread | Next thread >>
Pa600, plusuri și minusuri
Go to page   <<      
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
This thread is now closed
Author Post
adryan81
Thu Jun 27 2013, 07:24PM
Registered Member #6917
Imi pare rau ca mai continui un pic discutia asta, dar trebuie sa dau niste explicatii domnului Cuslea.....
1. Nu tin partea nimanui, nici persoanelor enumerate mai sus, nici firmei Korg
2. Eu personal nu am auzit ca cineva dintre cei enumerati de tine sa fi spus ca pa600 este peste pa3x, daca ai dovada, atunci imi retrag toate cuvintele.... ca a spus Andronescu, ca pa600 suna ca un pa3x, e adevarat, dar tot el a spus ca pa3x are multe in plus, lucruri de care unii chiar au nevoie, de unde si diferenta de pret.
3. Daca tu ai ceva cu firma Korg sau cu Andronescu si cu ceilalti, eu iti propun sa eviti subiectele pe tema asta, sau sa propui administratiei site-ului sa interzica subiecte legate de Korg. Eu de exemplu, daca nu prezint niciun interes fata de firma Gem sa zicem, nici nu deschid thread-urile sa citesc prin ele. Prea iti permiti tu sa jignesti multa lume pe aici pe site doar pentru faptul ca detin korg, nu mai are voie omul sa isi cumpere o clapa korg, ca deja l-ai facut pupincuristul lui Andronescu.
Acestea fiind spuse, ma retrag din acest subiect si de pe acest site, imi cer scuze daca am deranjat pe cineva vreodata....imi pare rau dupa oamenii adevarati care sunt aici si m-au ajutat de multe ori......sa fiti sanatosi cu totii si sa va ajute Dumnezeu.

Back to top
petr_pa800
Thu Jun 27 2013, 07:39PM
Guest
SI EU ma retrag de pe acest site cu parere de rau ar trebui sa nu mai dati invitatii posesorilor de clape korg ,intru si eu o data la cateva luni si numai critici la adresa acestor minunate clape ,as enumera cel putin 50 de clapari alesi din toate zonele practic cei mai buni si o sa aveti surpriza sa vedeti ca toti folosesc korg de ce ?...SANATATE SI SA AVETI NUMAI BUCURI ,,,rog admn sa-mi stearga contul ...

Back to top
Minel
Thu Jun 27 2013, 07:51PM
Guest
petr_pa800,nu este nici o pierdere pentru acest site,devreme ce ai spus ca intrii odata la cateva luni...daca unul sau doi sau chiar 10 persoane intra in polemici,asta nu inseamna ca au si dreptate neaparat..fiecare are dreptul la o opinie,fie buna ,fie rea,dar asta in limita bunului simt....oricum...THREAD INCHIS!

Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF