Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
Memorie RAM Korg Pa800 256MB software!
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
dan_68
Sat Dec 10 2016, 07:38AM

Registered Member #4847
Joined: Wed Jan 07 2009, 12:08PM
Posts: 318
modul de usb.....pentru hard trebuie si chitul de instalare si e ceva banuti...eu l-am luat cu 100 si ceva de euro plus bani de hard....modulul usb este oricum mai ieftin.

Back to top
dumitru17
Sat Dec 31 2016, 03:52AM
Registered Member #16230
Joined: Wed Dec 07 2016, 10:51PM
Posts: 14
dan_68 a scris ...

modul de usb.....pentru hard trebuie si chitul de instalare si e ceva banuti...eu l-am luat cu 100 si ceva de euro plus bani de hard....modulul usb este oricum mai ieftin.

Ai idee de unde as putea cumpara un modul usb ?

Back to top
dan_68
Sat Dec 31 2016, 01:48PM

Registered Member #4847
Joined: Wed Jan 07 2009, 12:08PM
Posts: 318
este un baiat la timisoara suna la nr asta 0767795038

Back to top
ProCessor
Wed Jan 04 2017, 08:15PM

Registered Member #11093
Joined: Sun Jun 17 2012, 03:22PM
Posts: 136
Sunt sigur ca puteti face singuri acel "modul"...
Nu mai aruncati banii aiurea!

Back to top
Paul_PRO
Sat Jan 21 2017, 11:26AM
Registered Member #13922
Joined: Thu Feb 06 2014, 06:08PM
Posts: 71
Si la Pa1x care are 32 rami se poate debloca aceasta restrictie de memorie? Ar fii posibila e extensie, macar 64 rami?

Back to top
80.istvan
Mon Feb 06 2017, 08:13PM

Registered Member #10776
Joined: Fri Jan 20 2012, 12:02PM
Posts: 156
ionutzleu a scris ...

@bebykorg
Se poate si fara acel modul care costa 150 lei. Eu am facut adaptarea la pa800-le meu cu doar 2,5 lei si nu am mai pus acel modul, iar usb-ul mi-l recunoaste ca HD. Daca mai sunt persoane interesate, le pot spune cum sa faca.



buna ionut.eu sant interesat de adaptarea ce ai realizat.imi explici si mie cum se face?arfi bine daca pui si poze eventual.


Back to top
padys78
Mon Feb 20 2017, 01:57PM

Registered Member #200
Joined: Fri Jun 27 2008, 01:23PM
Posts: 209
Salut.A incercat cineva sa inlocuiasca hard-ul standard cu unul SSD?

Back to top
angelitto
Mon Feb 20 2017, 02:41PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 965
Teoretic ar trebuie sa mearga cu un adaptor "IDE to SATA" (Banuiesc ca HDD'ul e pe IDE)

Back to top
padys78
Mon Feb 20 2017, 03:55PM

Registered Member #200
Joined: Fri Jun 27 2008, 01:23PM
Posts: 209
Asa este.Sincer cred ca singurul castig ar fi la fiabilitate/rezistenta la socuri ca la capitolul transfer date cred ca e cam acelasi lucru avand in vedere limitarile protocolului ATA.

[ Edited Mon Feb 20 2017, 03:58PM ]


Back to top
Puica
Wed Feb 22 2017, 09:48AM

Registered Member #15476
Joined: Fri Oct 23 2015, 02:38PM
Posts: 76
Sfatul meu e sa nu va puneți 256 de rami ...ca rămâneți fără orga ..mai bine las ți-o la 128 ...am un prieten care a pus ram de 256 ia merg vreo 5 minute după care sa stans dintr-o data ....a dus-o la servis și iau spus ca sa Ars procesorul 😔 ( nu forțați clapa !)

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] RAKIC KRONOS 1/7 Posted by acery71 on 21 Jun : 01:54
Salut Alex ! Momentan nu dispun de set , nu promit nimic ,dar daca reusesc sa fac rost de el o sa il incarc pe site !O seara placuta la dumneavoastra !


[download] Viorel barlad pa3x din pa4x Posted by alex-lx on 21 Jun : 00:04
miki67,te-asi ruga sa faci acelasi lucru pentru detinatorii de pa2x? stiu ca e posibil cu korgpamanager 3.2... doar daca gasesti ceva timp. mersi


[download] RAKIC KRONOS 1/7 Posted by alex-lx on 21 Jun : 00:00
salut acery71,nu ai vrea sa uploadez aici pe site setul RAKIC KRONOS pentru kronos? mersi


[download] RAKIC KRONOS 1/7 Posted by acery71 on 20 Jun : 21:46
Salutare ! Am uitat sa scriu in descriere , este totul foarte complet si detaliat , dar trebuie sa descarcati toate fisierele pentru ca au legatura intre ele si sa dezarhivati impr [more ...]


[download] Yamaha SFF2 converter Posted by Grisa on 20 Jun : 21:19
Mersi,succes.





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap