Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
Korg pa900 decompresare
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
angelitto
Tue Jan 23 2018, 08:19PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 1017
Daca le-ai testat acolo in RECORD, e normal sa se auda asa. Dar daca se aud tot asa dupa ce iesi din ”record”, atunci nu e normal.

[ Edited Tue Jan 23 2018, 08:20PM ]


Back to top
cipri
Wed Nov 28 2018, 06:34PM

Registered Member #10828
Joined: Sun Feb 19 2012, 09:40PM
Posts: 131
Salutare ,cum se poate decompresa un ton ca sa poata fi incarcat in pa 300 ? , operatiunea se face in clapa sau trebuie un program? Multumesc anticipat .

[ Edited Wed Nov 28 2018, 06:35PM ]


Back to top
miki67
Wed Nov 28 2018, 10:16PM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Posts: 418
cipri a scris ...

Salutare ,cum se poate decompresa un ton ca sa poata fi incarcat in pa 300 ? , operatiunea se face in clapa sau trebuie un program? Multumesc anticipat .


se poate si in clapa,dar este mai anevoioasa treaba.
daca vrei,pune setul pe sait si ti-l decompresez eu cu korg pa manager v3.2
daca esti interesat,scrie pe topicul ,,Ajut cu korg pa manager v3.2,,

[ Edited Wed Nov 28 2018, 10:21PM ]


Back to top
cipri
Thu Nov 29 2018, 07:07PM

Registered Member #10828
Joined: Sun Feb 19 2012, 09:40PM
Posts: 131
Multumesc miki67, de fapt este vorba de un ton hohner in format kmp luat de aici de la tonuri korg , care nu se incarca nu gasesc nimic in el si am inteles ca trebuie decompresat.

Back to top
TDkorg
Thu Nov 29 2018, 09:59PM

Registered Member #17220
Joined: Fri Jul 13 2018, 04:11PM
Posts: 35
Asa se aude cand esti in sampler.Selectand un sampler se aude pe toata claviatura aceeasi nota.Daca intri in multisampler,acolo ar trebui sa sune normal,fiecare wav fiind alocat la clapa respectiva.Eu pentru decompresare selectez fiecare wav,dau la redenumire,ii sterg spatiile libere de la final si dupa il salvez peste cel vechi.

Back to top
miki67
Thu Nov 29 2018, 11:24PM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Posts: 418
cipri a scris ...

Multumesc miki67, de fapt este vorba de un ton hohner in format kmp luat de aici de la tonuri korg , care nu se incarca nu gasesc nimic in el si am inteles ca trebuie decompresat.


Scuze,am citit in graba.daca este vorba doar de un ton,nu necesita mult timp,dar pa300 nu stiu daca decompresează.daca nu se poate in pa300,prin procedura explicata de angelitto,atunci,pune tonul pe sait si.l decompresez eu.sau spune din ce set este tonul acela de hohner.


Back to top
cipri
Fri Nov 30 2018, 08:53AM

Registered Member #10828
Joined: Sun Feb 19 2012, 09:40PM
Posts: 131
Multumesc mult miki67 tonul este la sectiunea downloads tonuri korg,
hohner eu cand incerc sa-l incarc in clapa dau media , stick , open , open , si nu mai apare decat fisier gol, nici butonul load nu se activeaza ca sa-l pot incarca. Macar cand ai timp sa arunci o privire acolo sa ma lamuresti cum sa procedez. Sa traiesti sanatos miki67 alaturi de cei dragi.

Back to top
miki67
Fri Nov 30 2018, 12:49PM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Posts: 418
cipri a scris ...

Multumesc mult miki67 tonul este la sectiunea downloads tonuri korg,
hohner eu cand incerc sa-l incarc in clapa dau media , stick , open , open , si nu mai apare decat fisier gol, nici butonul load nu se activeaza ca sa-l pot incarca. Macar cand ai timp sa arunci o privire acolo sa ma lamuresti cum sa procedez. Sa traiesti sanatos miki67 alaturi de cei dragi.


Salut! deci prin faptul ca este un singur ton,deci nu un set,imi vine un dubiu.nu cumva este un kmp? in cazul acela trebuie incarcat asa: Sound-Record-Import si deschizi folderul unde ai acel ton.ar trebui sa-ti apara un fisier cu extensia Kmp. dupa ce l-ai incarcat il salvezi.iesi din sound record,mergi pe un ton de acordeon sau o pozitie libera sound si acolo in oscilatoare alegi samplerul acela de hohner.treaba este ca nu stiu daca pa300 are posibilitatile acestea.cel mai bine pune link-ul cu tonul de la download si te rezolv eu.il fac in pcg.


Back to top
TDkorg
Fri Nov 30 2018, 01:01PM

Registered Member #17220
Joined: Fri Jul 13 2018, 04:11PM
Posts: 35
Am si eu pa300 si merge cum ai zis tu.

Back to top
miki67
Fri Nov 30 2018, 01:13PM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Posts: 418
TDkorg a scris ...

Am si eu pa300 si merge cum ai zis tu.


ok.mersi TDkorg! pai atunci Cipri incearca asa cum am scris in mesajul anterior,sau pune link cu tonul.

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set korg pa900 Adrian86 Posted by Adrian86 on 19 Feb : 07:38
Cauta in performance si vezi k sunt facute acolo ritmurile sunt alocate cu performance


[download] Set korg pa900 Adrian86 Posted by dan_68 on 18 Feb : 21:08
ritmurile sant toate in favorite cam ce folosim noi aici in zona dar trebuie alocate instrumentele pe tracuri la care lipsesc...pe care le gasiti in usere....munca....asta este.


[download] Set korg pa900 Adrian86 Posted by dan_68 on 18 Feb : 21:01
un set pentru Gorj si zone invecinate....e de munca la el dar cine doreste si are timp i-l poate aranja...are cam de toate pentru ce se canta la noi....tg-jiu...


[download] Set Pa4x manual Raul Stefoni Banat Expres Posted by Grisa on 18 Feb : 20:03
Mersi,sanatate.


[download] Set korg pa900 Adrian86 Posted by Grisa on 18 Feb : 20:03
Mersi,succes.





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap