Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
(Gume) Contacte claviatura roland |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
bratgeorge |
|
||
![]() ![]() Registered Member #15363
Va salut dragi colegi , si la multi ani pe noul an , am achizitionat aseara un roland e96 fara contactele de cauciuc de la claviatura stiu ca se potrivesc si de la alte modele cum ar fi ; g600 g800 etc , am tot cautat pe internet si ce gasesc sunt foarte scumpe ajungând si la 80 de lei gumele pentru o , octava , postez aici in speranta ca poate gasesc la cineva din grupul de aici contactele pentru 5 octave. Este o clapa veche intr-adevar dar cred ca este destul de buna si in prezent tinand cont de vechime încă functioneaza si as vrea sa o readuc la viata , nu sa stea sa se umple de praf prin vro debara .
|
||
Back to top |
|
||
miki67 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #8203
bratgeorge a scris ... Va salut dragi colegi , si la multi ani pe noul an , am achizitionat aseara un roland e96 fara contactele de cauciuc de la claviatura stiu ca se potrivesc si de la alte modele cum ar fi ; g600 g800 etc , am tot cautat pe internet si ce gasesc sunt foarte scumpe ajungând si la 80 de lei gumele pentru o , octava , postez aici in speranta ca poate gasesc la cineva din grupul de aici contactele pentru 5 octave. Este o clapa veche intr-adevar dar cred ca este destul de buna si in prezent tinand cont de vechime încă functioneaza si as vrea sa o readuc la viata , nu sa stea sa se umple de praf prin vro debara . Salut! incearca la turcul asta LINK: Click aici! |
||
Back to top |
|
||
Kmcoio |
|
||
![]() ![]() Registered Member #8319
Pe aliexpress te-ai uitat?
|
||
Back to top |
|
||
bratgeorge |
|
||
![]() ![]() Registered Member #15363
Kmcoio a scris ... Pe aliexpress te-ai uitat? Nu am card ca sa pot comanda de pe ali sau ebay , multumesc oricum pentru raspuns. |
||
Back to top |
|
||
bebykorg |
|
||
![]() ![]() Registered Member #533
incearca aici... LINK: Click aici! |
||
Back to top |
|
||
dan78ro |
|
||
![]() Registered Member #17582
Pe Ali sunt la aprox 100 lei toate 5...(poți ruga pe cineva cu card). Pe OLX am văzut cu 60 bucata(octava) |
||
Back to top |
|
||
giaicu |
|
||
![]() Registered Member #9770
Salut. Am cumparat eu de pe LINK: Click aici!
|
||
Back to top |
|
||