Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
NEW OS V3 KORG PA4X
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
angelitto
Fri May 24 2019, 06:08PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 1051
Noul OS V3, inca are buguri. Cu 2.2 nu am auzit sa se opreasca clapa. Doar cu v3. E posibil sa se restarteze din cauza semplerelor dar e posibil si sa nu fie asa, ci sa fi e doar un bug de la V3. Sunt multi din alte tari care nu au treaba cu folclorul sau cu seturile noastre si li se restarteaza pa4x. Unora li s-a intamplat chiar pe scena. Totusi nu te obliga nimeni sa bagi V3. Stai cu 2.2 pana se repara bugurile. Per ansamblu, eu zic ca se merita trecerea la pa4x. Mai ales ca si preturile sunt accesibile.

Back to top
Catalin73
Fri May 24 2019, 06:51PM

Registered Member #17207
Joined: Mon Jul 02 2018, 10:13PM
Posts: 67
*CINE ȘTIE SĂ IL INSTALEZE CINE NU...(Daniel Andronescu a spus de nenumarate ori si a si facut un video special cum se instaleaza corect Os ul in clapa...).De aceea li se blocheaza clapa(si din seturile pline cu erori)!
Nu vreau sa supar pe nimeni dar nu va mai riscati cu clapele astea ca nu mai sunt rezistente tanc ca pe vremuri,faci o greseala s a dus 2500 euro(de repararat se repara dar nu o sa mai fie ca din fabrica).
Sanatate si numai bine va doresc!

[ Edited Fri May 24 2019, 06:59PM ]


Back to top
Seva
Fri May 24 2019, 07:48PM
Registered Member #11086
Joined: Tue Jun 12 2012, 11:43AM
Posts: 72
angelitto a scris ...

Noul OS V3, inca are buguri. Cu 2.2 nu am auzit sa se opreasca clapa. Doar cu v3. E posibil sa se restarteze din cauza semplerelor dar e posibil si sa nu fie asa, ci sa fi e doar un bug de la V3. Sunt multi din alte tari care nu au treaba cu folclorul sau cu seturile noastre si li se restarteaza pa4x. Unora li s-a intamplat chiar pe scena. Totusi nu te obliga nimeni sa bagi V3. Stai cu 2.2 pana se repara bugurile. Per ansamblu, eu zic ca se merita trecerea la pa4x. Mai ales ca si preturile sunt accesibile.

Da , de problemele astea ziceam si eu , deci sa tragem concluzia ca e de la OS ...

Back to top
angelitto
Fri May 24 2019, 10:04PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 1051
Bineinteles ca e de la OS. Numai ca nu se stie exact daca e un bug ca orice bug, sau pur si simplu acest OS e mai sensibil la samplerele de proasta calitate. Vom vedea ce se va intampla in viitoarele update'uri. Eu sper totusi ca aceasta problema se va remedia.

Back to top
Catalin73
Mon May 27 2019, 06:27PM

Registered Member #17207
Joined: Mon Jul 02 2018, 10:13PM
Posts: 67
Eu nu am nici o problema cu aceasta versiune(l am instalat asa cum a zis Dm.Ad).La ceilalti nu imi dau seama cum au probleme cu aceasta versiune!

Back to top
Kmcoio
Mon May 27 2019, 09:37PM

Registered Member #8319
Joined: Mon Nov 02 2009, 06:43PM
Posts: 700
Nici eu nu am nicio problema cu OS-ul. Am setul VB, curatat de erori, cu unele adaugiri, si merge ceas, mai ales de cand au corectat bugurile cu alocarea gresita a samplerelor cu tonuri interne.

Back to top
huzumsorin
Sat Jun 01 2019, 07:48AM

Registered Member #8800
Joined: Thu Jan 21 2010, 08:27AM
Posts: 417
Kmcoio a scris ...

Nici eu nu am nicio problema cu OS-ul. Am setul VB, curatat de erori, cu unele adaugiri, si merge ceas, mai ales de cand au corectat bugurile cu alocarea gresita a samplerelor cu tonuri interne.

eu am primul set si am probleme cu fillurile..tu ce ai VB v2 2019?

Back to top
Kmcoio
Sun Jun 02 2019, 08:06AM

Registered Member #8319
Joined: Mon Nov 02 2009, 06:43PM
Posts: 700
Ce probleme ai cu fill-urile?

Back to top
huzumsorin
Mon Jun 03 2019, 04:04PM

Registered Member #8800
Joined: Thu Jan 21 2010, 08:27AM
Posts: 417
palpaie ledurile undeori cand apas ,le canta masura urmatoare chiar daca e setat bine(imediat,masura curenta) sau imi canta de 2 ori chiar daca nu ii cer asta...

Back to top
Kmcoio
Mon Jun 03 2019, 04:32PM

Registered Member #8319
Joined: Mon Nov 02 2009, 06:43PM
Posts: 700
Nu, am prima versiune și nu am nicio problema. Cum ai instalat sistemul de operare? Eu cred ca de acolo e problema. Ai versiunea 3.0.1?

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] MegaSet-CMihai13-5 Posted by Mihai13 on 14 Aug : 20:40
Salut Nelu,E clar ca ceva din sty-lul respectiv ti-a dat clapa peste cap si dupa nu a mai mers nimic.Am verificat fiecare bucatica din sty si afara de cateva inadvertente dintre CV [more ...]


[download] MegaSet-CMihai13-5 Posted by nelu_nelu on 14 Aug : 19:07
Salut Mihai prima data sa intamplat la stylul Gipsy JazzGR pe urma la toate


[download] MegaSet-CMihai13-5 Posted by Mihai13 on 14 Aug : 14:50
Salut Nelu,Nu am patita asa ceva, poti sa-mi spui exact ce style a facut asta.Daca ai posibilitatea mai descarca-l o data poate s-a intamplat ceva la dezarhivare incearca cu 7zip e [more ...]


[download] MegaSet-CMihai13-5 Posted by nelu_nelu on 14 Aug : 12:16
Am încărcat setul în pa 700 style, user 123 dk 1 și 2 fără nici un global se comporta rău de tot niște sunete ciudate pleacă staylu bine și la câteva secunde [more ...]


[download] set marian ALM -PA800 Posted by Mihai13 on 13 Aug : 21:22
Nu stiu care-i treaba este prima data cand intanlesc asa ceva.Dupa dezarhivare imi arata peste 50MB dar la incarcare nu imi incarca absolut nici un sampler, am incercat si sparat [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap