Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
Problema Korg PA1000!!
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
djorestes
Sat Jan 19 2019, 03:55PM

Registered Member #847
Joined: Thu Aug 14 2008, 11:01PM
Posts: 52
Salutare colegi! Detin de noua un Korg PA1000, cumparata recent. Orga pare sa functioneze in parametrii normali insa deseori patesc ca dupa 30-60 de minute de cantat la ea, se blocheaza instant...in sensul ca se opreste style si apare un un bazait in boxe urmat de blocarea functiilor touchscreenului si nefunctionarea a niciunui buton(pot doar sa o opresc de la butonul ON-OFF) dar tot aceeasi chestie s-a intamplat dar de data asta fara sunet deloc. Mentionez ca lucrul asta mi s-a intamplat atat in mijlocul evenimentului(lucru foarte jenant) dar si acasa... prima data m-am gandit ca ar fi pe seama curentului dar folosesc stabilizator de tensiune. Am mai detinut un KorgPa50 si KorgPa600 dar niciodata nu am patit asa ceva. Incep tot mai mult sa ma indoiesc de calitatea acestor noi modele oferite de Korg desi pretul ar trebui sa ofere acest lucrul. Tot ce e posibil sa fie un defect din fabrica? A mai intampinat cineva aceasta problema?


Cu stima!

Back to top
CrysMM
Sat Jan 19 2019, 04:32PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 709
Ai tinut cont in ce style se blocheaza? Sa nu fie vreo problema din set.

Back to top
TDkorg
Sat Jan 19 2019, 04:35PM

Registered Member #17220
Joined: Fri Jul 13 2018, 04:11PM
Posts: 45
Poate setul este plin de erori si de aceea se blocheaza clapa.Si eu la pa300 am mai bagat seturi de pe net si am patit la fel.Verifica in sampler daca ai wavuri cu alb.Acum cu un set aranjat de mine,nu mai am problema asta.Noile modele sunt si mai pretentioase cu ce materiale bagi in ele.Inca mai au de rezolvat bug-uri prin update-ul sistemului de operare.Eroare nu e numai in sampler,poate fi si in style-uri,setari gresite.Incearca si alt set,poate nu mai face asa.Sper ca am putut sa te ajut.

Back to top
djorestes
Sat Jan 19 2019, 04:37PM

Registered Member #847
Joined: Thu Aug 14 2008, 11:01PM
Posts: 52
Am patit-o in mai multe styluri...pe care le folosesc cel mai des! Problema apare intamplator chiar daca deseori nu interactionez deloc cu clapa(nu apas niciun buton) decat folosesc claviatura.

Back to top
pyry
Sat Jan 19 2019, 05:07PM

Registered Member #16844
Joined: Tue Nov 14 2017, 04:41PM
Posts: 38
asa cum spunea si colegul mai us e problema la set trebe sa te apuci sa faci curat si eu am patit la pa 700

Back to top
TDkorg
Sat Jan 19 2019, 08:08PM

Registered Member #17220
Joined: Fri Jul 13 2018, 04:11PM
Posts: 45
Ca sa te poti bucura de o clapa de la korg,trebuie sa stii foarte multe lucruri despre ele.Ca sa nu ai probleme,trebuie fiecare lucru facut cu cap,o mica greseala si clapa se blocheaza.Stiu ca e mult de munca sa faci ceva pe gustul tau,dar daca vrei si mai multe materiale,in afara de cele de fabrica,trebuie ori sa cumperi un set bun ori sa iei unul gratis de pe net si sa il faci tu bun.Ia de pe site SetCM-full,ca merge in pa1000 si e fara erori. Sau... daca iti place al tau,curata-l de erori.

[ Edited Sat Jan 19 2019, 08:10PM ]


Back to top
angelitto
Sat Jan 19 2019, 09:04PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 1051
E de la samplere. Eu am patit la un kit de tobe din setul VB. Era ceva cu Istambul. Cand porneam un ritm cu kitul ala de tobe, incepea sa bazaie si trebuia sa dau rapid Shift+Stop ca sa-l opresc. Daca nu apesi Shift+Stop, se blocheaza clapa si trebuie restartata. La acel kit de tobe, samplerele erau salvate cu loop si impreuna cu releasul prea mare pe anumite elemente ale tobei, produceau acel bazait si la final blocaj. Am facut un test si am salvat toate samplerele (wavurile) acelui kit de tobe ,din nou, in pa1000, debifand loop'ul si problema a disparut, doar ca pe urma acel kit de tobe se auzea mai incet ca celelalte si intr-un final am renuntat si l-am sters de tot. Dar concluzia finala este ca acel bazait si blocarea apar din cauza samplerelor incorecte.

Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] set marian ALM -PA800 Posted by miki67 on 23 Aug : 13:29
folderul multisampler este gol,de aceea nu incarca samplerele


[download] MegaSet-CMihai13-5 Posted by florian71 on 20 Aug : 15:01
Toată stima!Foarte bun setul, e super muncit!Multe lucruri noi, cel putin pentru mine.L-am încărcat in pa700, merge foarte bine.Nu am incercat inca directul (sunt in curs de docume [more ...]


[download] MegaSet-CMihai13-5 Posted by Mihai13 on 14 Aug : 20:40
Salut Nelu,E clar ca ceva din sty-lul respectiv ti-a dat clapa peste cap si dupa nu a mai mers nimic.Am verificat fiecare bucatica din sty si afara de cateva inadvertente dintre CV [more ...]


[download] MegaSet-CMihai13-5 Posted by nelu_nelu on 14 Aug : 19:07
Salut Mihai prima data sa intamplat la stylul Gipsy JazzGR pe urma la toate


[download] MegaSet-CMihai13-5 Posted by Mihai13 on 14 Aug : 14:50
Salut Nelu,Nu am patita asa ceva, poti sa-mi spui exact ce style a facut asta.Daca ai posibilitatea mai descarca-l o data poate s-a intamplat ceva la dezarhivare incearca cu 7zip e [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap