Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Roland VA-3 |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
misukorg |
|
||
![]() Registered Member #12784
salutare un prieten are un roland VA 3 dar nu stie cum se pune un style un ton sau un set, care este procedura si de la ce modele se pot încarcă stylurile va mulțumesc
[ Edited Wed, 28 Aug 2019, 04:25PM ] |
||
Back to top |
|
||
Luci199715 |
|
||
![]() Registered Member #17286
Incarca orice style de rolamd incepand de la g 600,g800...va 76, bk etc. Am cantat pe roland pana acum doua luni, iti apare un buton ,,Function Menu,, il apesi si o sa iti apara in partea stanga Floppy/Zip, intri acolo, selectezi floppy sau zip, selectezi style-ul respectiv si dai load, ca sa le salvezi in locatii e putin mai complicat, e cam aiurea si cu scrisul, e ca si la telefoanele vechi, pe aceeasi tasta ai cifra 1 si literele a,b,c trebuie sa iti explic pe camera
|
||
Back to top |
|
||
Luci199715 |
|
||
Daca vrei tonuri sa sune bine incearca asa Reed Organ + Soft Sax saxofonul cu o octava mai jos si jumate volumul Ocarina + Soft Acord, acordeonul jumate volumul ca si ocarina, suna super la manele Strings + Akordion 1 si la acordeon ii scazi cutoff ceva mai mult de un sfert, merge la doine pe manual Nylon Guitar + Steel Guitar + Acoustic Bass pe stanga, a doua chitara volumul sa fie la jumatr cat prima, suna bine la ascultari de banat Nylon Guitar + Viola+ Acoustic Bas viola la fel volumul jumate si o.poti folosi pe post de braci pentru manual |
||
Back to top |
|
||
Luci199715 |
|
||
Si mai trebuia sa zic prima data, inainte sa dai load la style, dai in stanga la style si alegi un loc unde sa fie salvat impreuna cu tonul, dupa, o sa vezi in partea dreapta upper si lower, acolo iti alegi tonurile si le combini, dupa asta intri iar la user program si dai write si ok, o sa iti ramana salvat style-ul cu tonul respectiv
|
||
Back to top |
|
||
Luci199715 |
|
||
Ca sa dai lower si upper o octava mai sus sau jos, sa faci split la.claviatura, in partea dreapta pe clapa iti apare other, acolo o sa iti apara
|
||
Back to top |
|
||
Luci199715 |
|
||
Daca poti trimite-mi niste poze din meniu sa iti zic cum sa schimbi tonurile dintr-un style si altele, daca vrei iti poti lua o unitate floppy externa, costa 50-60 de lei, eu am avut dar am dat-o odata cu clapa, se poate conecta la pc cu un cablu usb la.pc si iti bagi pe discheta cr style-uri vrei si iti faci set-ul tau
|
||
Back to top |
|
||
misukorg |
|
||
![]() Registered Member #12784
ok am înțeles o sa i spun mersi frumos ptr timpul acordat
|
||