Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
problema setari styluri
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
cantlaclapa
Wed Apr 08 2020, 06:41PM

Registered Member #10487
Joined: Thu Oct 13 2011, 08:22AM
Posts: 893
salutare
am o problema pe care stiu sa o rezolv la korg pa 700
va rog sa=mi dati o idee
lucrez la styluri , asignez tonurile pe fiecare track . fac toate setarile sa sune cum vreau dupa care cobor meniul si dau save curent style , dupa ce schimb stylul respectiv si pe urma revin la el nu mai ia setarile ce le-am facut . nici tonurile asignate pe track-uri nici setarile de nici un fel ,
sa fie undeva in general controls problema? ceva lacate deschise sau inchise pe undeva? precizez ca folosesc globalul din sistemul de operare original fara modificari
multumesc pt ajutor

[ Edited Wed Apr 08 2020, 06:41PM ]


Back to top
Radu_mamii
Thu Apr 09 2020, 12:18PM

Registered Member #16732
Joined: Fri Sep 15 2017, 01:13AM
Posts: 39
La anumite style-uri am pățit la fel, atât la pa 300, pa 1000....soluția era StyleEdit. Dar o altă problemă era, dacă editam de 4-5 ori același style cu StyleEdit, pierdeam toate modificările făcute , la fel și sts-urile....sau doar sts-urile. Nu-mi dau seama de ce, o fi un bug în OS, vreun Corona, sau 5G 😁😂... StyleEditează-l...E singura soluție deocamdată...👍

Back to top
florian71
Thu Apr 09 2020, 03:09PM

Registered Member #15381
Joined: Wed Sep 02 2015, 10:16AM
Posts: 251
Daca e vorba de stylurile din local trebuie debifat "Factory" din global

Back to top
angelitto
Thu Apr 09 2020, 04:18PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 1129
E un bug cunoscut la pa700 si pa1000, incepand de la OS 1.3(pa1000) si 1.4(pa700). E posibil sa fie acest bug si la OS 1.5 dar nu am testat. Insa pe pa1000 dupa ce am patit exact acelasi lucru cu 1.3(imi schimba si volumele la trackurile de la style), am trecut la 1.2 si de atunci nu am mai avut probleme. Dar din pacate la pa700 nu cred ca se mai poate trece la 1.2 sau 1.3 caci noile clape vin cu OS in format UPD si acest os cred ca a aparut doar de la 1.4 in sus, deci nu se mai poate face nimic doar daca remediaza Korg bugul la un nou update.
Cu alte cuvinte, acest bug a aparut de cand s-au impartit OS'urile in UPD si PKG si doar un OS mai vechi e fara acest bug.

Back to top
cantlaclapa
Thu Apr 09 2020, 06:32PM

Registered Member #10487
Joined: Thu Oct 13 2011, 08:22AM
Posts: 893
eu am OS 1.5
dar un OS mai vechi oare nu gasesc sa=l instalez?


Back to top
angelitto
Thu Apr 09 2020, 06:40PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 1129
Nu cred ca se poate. Clapa sigur are UPD si OS'urile vechi (fara acest bug) sunt in format PKG si clapa nu le mai accepta ;(
Si in plus de asta, pe site la Korg nu mai e decat 1.5.
Nu stiu de ce au scos celelalte versiuni.

P.S. Avem si aici pe site pentru pa700, os 1.3. dar cum am zis, nu cred ca il va accepta clapa.
LINK: Click aici !

[ Edited Thu Apr 09 2020, 06:43PM ]


Back to top
cantlaclapa
Thu Apr 09 2020, 07:24PM

Registered Member #10487
Joined: Thu Oct 13 2011, 08:22AM
Posts: 893
angelitto a scris ...

Nu cred ca se poate. Clapa sigur are UPD si OS'urile vechi (fara acest bug) sunt in format PKG si clapa nu le mai accepta ;(
Si in plus de asta, pe site la Korg nu mai e decat 1.5.
Nu stiu de ce au scos celelalte versiuni.

P.S. Avem si aici pe site pentru pa700, os 1.3. dar cum am zis, nu cred ca il va accepta clapa.
LINK: Click aici !


multam fain pt link
o sa incerc sa-l instalez
daca reusesc revin cu raspunsul

Back to top
cantlaclapa
Thu Apr 09 2020, 07:46PM

Registered Member #10487
Joined: Thu Oct 13 2011, 08:22AM
Posts: 893
caz rezolvat cu OS instalat din link-ul lui angelito
multumesc frumos inca odata

Back to top
angelitto
Sat Apr 11 2020, 11:21PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 1129
E bine daca a mers instalarea. Inseamna ca orga e pe sistem pkg.

Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Tonuri Yamaha Format PPF Posted by Muzic13 on 25 May : 12:57
multumesc


[download] Set Korg Bili Posted by viorel t on 25 May : 10:59
1,2mb ?


[download] Ritmuri pentru Roland GW 7 Posted by dani.daw25 on 23 May : 23:21
Am o big problema


[download] CantoraIL Posted by igorlup91 on 23 May : 00:14
Salut am sal convertez si o sa-l pun si pkg


[download] Metoda de acordeon in limba romana Posted by iurescus on 22 May : 23:53
mersi!





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap