Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
Sfat Korg pa manager important
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Bhujerba
Sat Apr 11 2020, 03:15AM
Registered Member #13050
Joined: Tue Jul 02 2013, 06:13AM
Posts: 64
Recent am achiziționat Korg pa managerul si as vrea sa va dau un sfat celor care îl vor achiziționa pe viitor. In primul rând softul îl descărcări gratuit apoi după ce îl achiziționat va vine cheița de activare. Atenție pe ce calculator îl veți instala. Daca schimbați placa de baza a calculatorului, adio licența. Asta va explica in mailul care va vine după ce îl plătiți, si nu pe site cum ar fi normal. In rest este super util, un minus ar fi ca daca as vrea sa mut samplerele in alta locație, nu păstrează si referință către style, dar poate asta imi sta doar mie pe creier. Sa aveți o zi frumoasa

Back to top
miki67
Sat Apr 11 2020, 10:22AM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Posts: 487
Bhujerba a scris ...

Recent am achiziționat Korg pa managerul si as vrea sa va dau un sfat celor care îl vor achiziționa pe viitor. In primul rând softul îl descărcări gratuit apoi după ce îl achiziționat va vine cheița de activare. Atenție pe ce calculator îl veți instala. Daca schimbați placa de baza a calculatorului, adio licența. Asta va explica in mailul care va vine după ce îl plătiți, si nu pe site cum ar fi normal. In rest este super util, un minus ar fi ca daca as vrea sa mut samplerele in alta locație, nu păstrează si referință către style, dar poate asta imi sta doar mie pe creier. Sa aveți o zi frumoasa


Salut,te rog sa citesti mai bine pe saitul oficial Korg Pa Manager.com la sectiunea FAQ.Acolo scrie clar : <I have a New PC. Do I need to pay for a New Licence?
Your Existing Activation Code, can be Transferred to your New PC for Free, only Twice.

Any additional requests will be subject to a £15 GBP transfer fee.>
Asta inseamna ca poti transfera licenta pe alt pc gratis de doua ori(bineinteles,renuntand la licenta din primul pc).de la a treia oara trebuie platit 15 £.
Sanatate!


[ Edited Sat Apr 11 2020, 10:23AM ]


Back to top
angelitto
Sat Apr 11 2020, 11:44PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 1129
Foarte buna explicatia lui Mihai.
Poti schimba gratis de 2 ori licenta.

Referitor la a doua problema, daca schimbi tonurile, fara sa le redenumesti, e simplu sa le realoci la styluri. Daca insa le redenumesti e mult mai complicat.
Procedeul e acesta:
Deschizi in modul Style Manager, incarci setul actual, cel cu tonurile mutate, apoi in dreapta la IMPORT/MERGE, incarci un set mai vechi in care tonurile nu erau mutate. Apoi copiezi toate stylurile din setul vechi in setul actual (din dreapta in stanga). Copiezi userele pe rand. Merge repede. Si nu uita sa bifezi cele 3 casute din dreapta. In acest mod iti copie stylurile din setul backup in setul actual si iti realoca tonurile corect la toate stylurile.
Sper ca ai prins ideea. Bafta!

Back to top
florian71
Sun Apr 12 2020, 03:05PM

Registered Member #15381
Joined: Wed Sep 02 2015, 10:16AM
Posts: 251
Ce ziceti? Ne putem cupla sa luam 3 licente. Iesim mai ieftin. Sunt convins ca adminii vor intelege si nu ma vor urechea prea tare. Zona Bucuresti

[ Edited Sun Apr 12 2020, 03:06PM ]


Back to top
miki67
Sun Apr 12 2020, 03:35PM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Posts: 487
florian71 a scris ...

Ce ziceti? Ne putem cupla sa luam 3 licente. Iesim mai ieftin. Sunt convins ca adminii vor intelege si nu ma vor urechea prea tare. Zona Bucuresti


Salutari la toti si la multi ani de Florii!
Eu zic sa mai asteptati sa iasa versiunea V4


Back to top
miki67
Sun Apr 12 2020, 04:09PM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Posts: 487
angelitto a scris ...

Foarte buna explicatia lui Mihai.
Poti schimba gratis de 2 ori licenta.

Referitor la a doua problema, daca schimbi tonurile, fara sa le redenumesti, e simplu sa le realoci la styluri. Daca insa le redenumesti e mult mai complicat.
Procedeul e acesta:
Deschizi in modul Style Manager, incarci setul actual, cel cu tonurile mutate, apoi in dreapta la IMPORT/MERGE, incarci un set mai vechi in care tonurile nu erau mutate. Apoi copiezi toate stylurile din setul vechi in setul actual (din dreapta in stanga). Copiezi userele pe rand. Merge repede. Si nu uita sa bifezi cele 3 casute din dreapta. In acest mod iti copie stylurile din setul backup in setul actual si iti realoca tonurile corect la toate stylurile.
Sper ca ai prins ideea. Bafta!


Salut Angelitto,
eu am inteles diferit (cred) nemultumirea colegului <Bhujerba>
El spune ca : <un minus ar fi ca daca as vrea sa mut samplerele in alta locație, nu păstrează si referință către style> ci nu invers,adica daca ar muta style in alta locatie, tonurile nu ar pastra referinta catre style.poate a vrut sa spuna exact ce ai explicat foarte bine tu Nelutu.
Este absolut normal ca daca in set nou,unde am mutat locatia tonurilor, cu Korg pa manager(asta este valabil si pe clapa), sectiunea STYLES,sa nu ia tonurile din noua locatie(de unde eu am mutat tonurile in alta locatie),pentru ca,daca eu i-am ,,spus,,ca de exemplu,tonul de pe track Acc1 se afla in locatia User 1 Pag1 loc.3,apoi eu l-am mutat,el o sa-l caute tot acolo de unde a fost salvat setul.Explicatia care ai dat-o tu Angelitto,este corecta,dar este valabila atunci cand vrei sa faci un nou set si in automatic atunci cand faci import Styles ia si tonurile aferente acelui style,fix pe locatiile corespunzatoare acelui style.sper sa va fi inteles corect pe amandoi.Eu zic sa nu ne precipitam cu concluzii si sfaturi eronate(ma refer la colegul <Bhujerba>)inainte de a citi,a ne informa bine din sursele oficiale.nu este o critica, ci doar un sfat colegial.am grest toti,mai mult sau mai putin,dar din greselile si sfaturile celor care au gresit, invatam mai usor...
Sanatate multa si luati toate masurile de precautie impotriva acestui virus care ne-a schimbat modul de viata(celor care pana in prezent am fost ,,ocoliti,, de acest rau),Dumnezeu sa ne ocroteasca pe toti!
PS.aici in Brescia unde traiesc cu familia este dezastru,asa cum multi dintre voi ati vazut la televizor.Bergamo,oras vecin,o alta localitate in isolament...zona rosie.foarte multi morti si contagiati.vecini de-ai mei care erau in deplina putere si sanatate...au decedat din cauza acestui virus.

[ Edited Sun Apr 12 2020, 04:19PM ]


Back to top
angelitto
Sun Apr 12 2020, 06:59PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 1129
Salut Mihai.
Poate ne lamureste @Bhujerba, ce a vrut sa zica mai exact, dar eu cred ca a vrut sa zica tonuri, nu samplere. In fine, daca un anumit ton este mutat pe o alta locatie, manageul nu il mai importa o data pe locatia originala, sa faca dublura ci il reasigneaza pe cel mutat la style. Daca ai un set si iti muti/aranjezi toate tonurile pe alte locatii, cu procedeul explicat de mine, iti aranjezi stylurile/padurile/Performantele, rapid, in 10 minute, fara batai de cap inutile. Si setul ramane la aceiasti marime. Dar asta e valabil doar daca nu redenumesti tonurile. Daca redenumesti un ton, managerul iti face dublura.
In rest, toate cele bune si sanatate multa. Sa ne pazeasca Dumnezeu si sa ne ajute sa scapam odata de virusul asta pacatos.
Si nu uitati: stati in casa. Mai bine la izolare decat la intubare.

[ Edited Sun Apr 12 2020, 07:00PM ]


Back to top
florian71
Mon Apr 13 2020, 09:37AM

Registered Member #15381
Joined: Wed Sep 02 2015, 10:16AM
Posts: 251
miki67 a scris ...


Salutari la toti si la multi ani de Florii!
Eu zic sa mai asteptati sa iasa versiunea V4


multumesc pentru urari si pentru sfat!
toate cele bune si sanatate pentru toti!

[ Edited Mon Apr 13 2020, 09:38AM ]


Back to top
ionutz
Mon Apr 13 2020, 01:15PM
Registered Member #2681
Joined: Wed Oct 29 2008, 08:56AM
Posts: 19
Buna ziua la toata lumea ! Spuneti-mi va rog ce se intampla cu acest program in momentul in care reinstalezi windows-ul ? Merge aceeasi cheita de activare ? Se pierde doar daca schimbi componente importanta din calculator (placa de baza etc) ?

Back to top
miki67
Mon Apr 13 2020, 04:15PM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Posts: 487
ionutz a scris ...

Buna ziua la toata lumea ! Spuneti-mi va rog ce se intampla cu acest program in momentul in care reinstalezi windows-ul ? Merge aceeasi cheita de activare ? Se pierde doar daca schimbi componente importanta din calculator (placa de baza etc) ?

Salut,
daca schimbi windows-ul,este valabil acelasi cod de activare.daca schimbi placa de baza la pc(celelaltealte componente nu necesita reactivarea software-ului) ai dreptul la reactivare de doua ori in mod gratuit.de la a treia oara platesti 15£.cititi pe pagina oficiala Korg Pa Manager.com la sectiunea FAQ. Explica in mod foarte clar.
Sanatate!


Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Tonuri Yamaha Format PPF Posted by Muzic13 on 25 May : 12:57
multumesc


[download] Set Korg Bili Posted by viorel t on 25 May : 10:59
1,2mb ?


[download] Ritmuri pentru Roland GW 7 Posted by dani.daw25 on 23 May : 23:21
Am o big problema


[download] CantoraIL Posted by igorlup91 on 23 May : 00:14
Salut am sal convertez si o sa-l pun si pkg


[download] Metoda de acordeon in limba romana Posted by iurescus on 22 May : 23:53
mersi!





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap