Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
incarcare set Yamaha Tyros 4.ajutor.
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
80.istvan
Tue Apr 14 2020, 08:00AM

Registered Member #10776
Joined: Fri Jan 20 2012, 12:02PM
Posts: 186
buna dragi colegi,si paste fericit va doresc din suflet...
am trecut de la korg,la yamaha fiindcă eu cant mai mult muzica usoara,...
va rog frumos,ajutați la încărcare set in clapa.
menționez că nu am stick wireless.
daca se poate cat mai detaliat,;),
multumesc cu stima ,si respect Istvan.



Back to top
Kmcoio
Thu Apr 16 2020, 12:13PM

Registered Member #8319
Joined: Mon Nov 02 2009, 06:43PM
Posts: 750
Bun. Ca sa incarci un set in Yamaha Tyros 4, trebuie sa descarci in calculator programul Yamaha Expansion Manager. Exista tutoriale pe youtube despre cum se foloseste acest program, e un pic alambicat la inceput, dar dupa il intelegi.:)

Back to top
angelitto
Thu Apr 16 2020, 03:46PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 1153
Nu are nicio treaba YEM 'ul cu T4. Din cate stiu eu, doar de la T5 in sus se poate folosi YEM'ul. La T4, trebuie instalate manual resursele.
Poate cineva cu T4 poate da niste lamuriri.

Back to top
djbossbest
Thu Apr 16 2020, 06:48PM
Registered Member #11441
Joined: Mon Oct 01 2012, 12:38PM
Posts: 391
Nu are treaba Yem cu T4. Nu mai am de mult dar daca imi amintesc bine ai butonul function in dreapta de ecran si acolo in meniu ai library load si mergi pe stick din butoanele tab si selectezi fisierul care este un fel de exe pentru yamaha are extensia .tvi.

Back to top
Kmcoio
Thu Apr 16 2020, 07:52PM

Registered Member #8319
Joined: Mon Nov 02 2009, 06:43PM
Posts: 750
Uite ca asta nu stiam. Inseamna ca e relativ mai usor asa, fara calculator.:)

Back to top
elgi
Thu Apr 16 2020, 07:59PM

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Posts: 752
1. Copiezi pe un stick de pe PC folderul cu acel pachet de tonuri şi ritmuri, registration şi ce mai e pe acolo.
2. Bagi stickul în clapă.
3. Voice Creator - Library Load - Tab dreapta pe USB şi intri în folderul unde ai copiat pachetul de tonuri.
4. Îţi vede librăria respectivă, dai click pe ea, clapa procesează datele şi te anunţă că durează ceva să o încarci, dai OK, Yes la tot ce te întreabă acolo.
5. După ce se termină de încărcat tonurile, dai de două ori EXIT.
6. Ai ajuns în meniul principal al clapei; de aici te duci la style, TAB dreapta pe USB, intri în folderul cu ritmurile, dai click pe unul din ele şi cânţi. Dacă vrei să le păstrezi, dai de jos Copy înainte de a da click pe style, apoi dai ALL, OK, tab stânga în hard disk sau în user, unde vrei să le copiezi, (eventual faci un folder să ştii ce e cu ele şi atunci intri în acel folder) şi dai de jos PASTE.
7. Ca să copiezi şi eventualele pad-uri sau Registrationuri (dacă sunt puse în acel pachet de tonuri) faci la fel, cu deosebirea că din afişorul mare te duci pe acel tip de fişier (Registration sau PAD).
Succes şi sărbători cu bine la toată lumea! Doamne ajută!

Back to top
djbossbest
Thu Apr 16 2020, 08:03PM
Registered Member #11441
Joined: Mon Oct 01 2012, 12:38PM
Posts: 391
Kmcoio a scris ...

Uite ca asta nu stiam. Inseamna ca e relativ mai usor asa, fara calculator.:)

Da se poate spune ca e mai usor, si la T5 poti sa incarci in clapa fara calculator, doar ca partea nasoala e ca daca vrei ulterior sa adaugi un amarat de ton iti formateaza memoria si pui din nou tot pachetul+tonul respectiv, daca incarci din yem pe wireless nu mai face treaba asta, poti adauga tonuri sau pack-uri fara formatare.

Back to top
80.istvan
Fri Apr 17 2020, 09:34AM

Registered Member #10776
Joined: Fri Jan 20 2012, 12:02PM
Posts: 186
multumesc foarte mult pentru ajutor.
va doresc sărbători fericite.
sanatate va doresc la toată lumea.

Back to top
Kmcoio
Fri Apr 17 2020, 04:34PM

Registered Member #8319
Joined: Mon Nov 02 2009, 06:43PM
Posts: 750
djbossbest a scris ...

Kmcoio a scris ...

Uite ca asta nu stiam. Inseamna ca e relativ mai usor asa, fara calculator.:)

daca incarci din yem pe wireless nu mai face treaba asta, poti adauga tonuri sau pack-uri fara formatare.


Sper sa fie cum zici tu, ca trebuie sa imi ajunga stickul wireless zilele astea, ca m-a disperat cu formatarile.:))

Back to top
djbossbest
Fri Apr 17 2020, 07:35PM
Registered Member #11441
Joined: Mon Oct 01 2012, 12:38PM
Posts: 391
Kmcoio a scris ...

djbossbest a scris ...

Kmcoio a scris ...

Uite ca asta nu stiam. Inseamna ca e relativ mai usor asa, fara calculator.:)

daca incarci din yem pe wireless nu mai face treaba asta, poti adauga tonuri sau pack-uri fara formatare.


Sper sa fie cum zici tu, ca trebuie sa imi ajunga stickul wireless zilele astea, ca m-a disperat cu formatarile.:))

Asa este, garantat, si mai "un pont", in yem dupa ce incarci set-uri mai multe fa o poza sau noteaza undeva cum sunt asezate in bank lsb si ulterior chiar daca stergi tot si pui din nou, pui la fel lsb-urile si totul e la fel. Eu am patit cu style lucrate si modificate in clapa si dupa formatare trebuia sa o iau iar de la capat. Nu stiu la korg dar la yamaha chiar daca ai in trei pack-uri 3 tonuri cu denumiri diferite dar sunt din acelasi wave nu iti ocupa memorie ram decat 1. Ca si completare am vazut ca ai intrebat de set-uri undeva. Cel mai ok mi se pare a lui Vasi Onica, doar ca nu stiu daca il gasesti la download cel de genos.

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set Korg Pa600 Dragos Posted by ionursan on 15 Apr : 00:18
mai postati ceva bun tot de pa 600


[download] Set Korg Pa700 Tudorica de la Valcea Posted by Mihai13 on 14 Apr : 13:13
Am pus aseara setul in clapa, ca in orice set sunt si lururi interesante, de la materiale la sound. Din pacate nu este lucrat in style editor si este clar in lucru pt ca sunt si st [more ...]


[download] MG Set Korg Pa4x Posted by ionut74 on 13 Apr : 18:24
Te rog dacă poti sa l convertești pentru pa 2,atat cât se poate, mulțumesc frumos


[download] Set korg pa700 Posted by GHEHA on 13 Apr : 16:50
Ceva despre set se poate ?Ce contine ?1618321896 ]


[download] ABX Pa 4X By Marius Alexe Part1 Posted by miki67 on 11 Apr : 01:36
Multumesc pentru apreciere @livyou23 !





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap