Forums

Clape.ro :: Forums :: Calculatoare si Internet :: Software
 
<< Previous thread | Next thread >>
KORG PA Manager v4
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
angelitto
Mon Jun 01 2020, 06:22PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 1138
In sfarsit, dupa o foarte lunga asteptare, a aparut versiunea 4 a acestui minunat program. Pretul e putin cam piperat (160€) si vreo 65€ update'ul de la v3, dar cred ca se merita. Mai ales ca acum se pot converti seturi intregi de la modele noi sau vechi.

After a long wait, we finally proudly present KORG PA Manager v4.
Packed with many new features:
+PA4X OS Next 1.5GB Support
+SET Manager - Manage a whole SET in one place
+MultiSelect Available on All Managers
+Drag / Drop Copy/Paste Available on All Managers
+SET Explorer - Quick navigation of SETs
+TIME Slice - Import .WAV Loops and Slice them as a PAD Sequence
+PAD Player - Realtime PAD Playback of samples
+SET Convert PA4X / PA3X / 2X/800 Models
and much much more......





Optiunea asta mi se pare cea mai interesanta:
+SET Convert PA4X / PA3X / 2X/800 Models

Back to top
miki67
Mon Jun 01 2020, 06:52PM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Posts: 545
Multumim de info Nelutu!


[ Edited Mon Jun 01 2020, 06:57PM ]


Back to top
florian71
Tue Jun 02 2020, 08:44AM

Registered Member #15381
Joined: Wed Sep 02 2015, 10:16AM
Posts: 254
angelitto a scris ...



Optiunea asta mi se pare cea mai interesanta:
+SET Convert PA4X / PA3X / 2X/800 Models


Din ce inteleg. converteste si styluri
Plus ceva reducere la cumpararea a 2 sau 3 licente
Tentant...


[ Edited Tue Jun 02 2020, 08:49AM ]


Back to top
tenny_psr9000
Tue Jun 02 2020, 10:09AM

Registered Member #741
Joined: Sat Aug 09 2008, 10:20PM
Posts: 43
Dupa ce am facut reclamatie la versiunea 3 pt.ca tonurile de la pa4x convertite pentru pa2x nu se auzeau ....trebuie la fiecare ton convertit sa mergi in meniu pa2x la MENU AMP si sa dai la fiecare oscilator in parte volumul la 127 pentru ca sunt la 0 si nu se aude nimic...au mai facut ei un ultim update la versiunea 3 cu mentiunea ca au rezolvat problema pentru pa2x/pa800 dar de unde....tot asa...am intrebat daca pot sa instalez un update mai vechi pt. ca inainte nu era problema asta dar nu se poate...si acum ce frumos scot ei pe piata versiunea 4 care costa alti bani,lasandu-ne pe astia cu versiunea 3 cu problema nerezolvata...deci eu nu ma astept la nimic bun de la ver.4 se poate sa dai un ban convertesti ritmuri si o sa sa cante doar pe minor sau doar pe major sau cine stie ce alte probleme pe care o sa le rezolve tot cu update-uri la ANU` SI LA MULTI ANI !!!

Back to top
angelitto
Tue Jun 02 2020, 12:49PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 1138
@tenny_psr9000, e ciudata problema ta cu v3. Nu cumva incercai sa convertesti seturi de pa4x Next? Ca pe Korg Pa Manager v3, nu era full compatibilitatea pentru OS Next. Doar acum pe v4, e full.
Totusi mai sunt neajunsuri si la v4. Din cate am inteles, efectele FX, nu se convertesc de la un model nou unul vechi ci trebuiesc setate manual. Sincer nici nu au cum sa se converteasca. Caci pa2, nu are efectele ce exista pe pa4x.

Back to top
tenny_psr9000
Tue Jun 02 2020, 01:49PM

Registered Member #741
Joined: Sat Aug 09 2008, 10:20PM
Posts: 43
nu are treaba cu pa4x Next,eu am acasa ambele clape si pa4x si pa2x si stiu ce vorbesc,am aranjat setul in pa4x sa fie tonurile doar pe user 1 si 2 ca sa fie ca in pa2x...am mai convertit tonuri de la pa4x pt.pa2x tot cu versiune 3 si era ok apoi au facur ei nu stiu ce update si de atunci nu mai merge si cei de la PA Manager au recunoscut mi-au spus ca o sa repare,chiar au facut un update la care scria ca s-a rezolvat problema,am facut proba si tot asa,de ex. un ton de Tambal cu 16 oscilatoare are pe fiecare reglaj de volum de 0 la 127,acolo totul era ok dar totusi tonurile convertite nu se auzeau...apoi mi-am dat seama singur ca la Menu-Amp are si acolo volum de la 0 la127 si era fiecare oscilator pe 0 asta era cauza, dupa ultimul update,sa zic asa cam la 30 de tonuri mai gasesc cate unul care se aude...din curiozitate m-am uitat la volume pe AMP,si ce sa vezi volum peste 127 adica 380,450.Deci nu are treaba vu pa4x next,deja in vers.3.3 are 6 usere pt.tonuri si 3 usere pt. tobe doar ca e limitat pana la 400 de Mb si am grija seturile pe care le incarc sa nu depaseasca 400 de mb...problema e nu am chef dupa ce convertesc un ton cu 16 oscilatoare sa reglez volumul pe fiecare in parte pentru ca inainte mergea si acum dupa update-uri nu mai merge

Back to top
angelitto
Tue Jun 02 2020, 01:54PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 1138
Ba eu cred ca are treaba cu NEXT. Si eu am mai convertit pentru prieteni, tonuri de pa4x v2 la pa2x si nu s-a plans nimeni de probleme cu tonurile. De pa4x NEXT nu am convertit niciodata pentru ca am stiut ca sunt probleme. Si de aceea am evitat. Totusi chiar daca exista acel bug in v3, sper sa fie reparat in v4.

Back to top
tenny_psr9000
Wed Jun 03 2020, 09:51AM

Registered Member #741
Joined: Sat Aug 09 2008, 10:20PM
Posts: 43
Azi am avut timp de butonat si am instalat din nou vers.2 in Pa4x apoi am salvat setul in pa4x si am convertit tonurile pentru pa2x...deci am avut dreptate...100% nu are treaba cu pa4x Next,tonurile nu se aud si inainte de update-uri mergea foarte bine,deci ne lasa asa cu v3.3

Back to top
padys78
Wed Jun 03 2020, 10:52AM

Registered Member #200
Joined: Fri Jun 27 2008, 01:23PM
Posts: 242
Dezvoltatori acestui software ,cu toate că sunt stabiliți în Anglia sunt de origine turcă.Asa că banu e Mai important decât conștiința.Parerea mea.Am platit ai eu licență la ei de versiunea 2.Am găsit bug-uri in ea și am considerat că nu se merita alți bani pt update.Cel puțin momentan.Din punctul meu de vedere cel mai util e Sa vezi conținutul unui set fara a fi nevoit al mai incarca in clapă.

Back to top
sVipper
Mon Jun 08 2020, 12:55AM

Registered Member #10465
Joined: Mon Oct 10 2011, 01:16PM
Posts: 228
Cu ajutorul acestui soft poți să copii style din alt set și el automat ia cu el și asignează pe track-uri samplerele aferente?

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Seturi Yamaha CMihai13 - Clape 1 Posted by ionut extreme on 27 Oct : 19:18
Tocmai asta e problema..ca le-ai pus in style de-a gata facute care au fost gandite cu alte limite de velocitati...ca sa sune bine ai 3 variante..1:.modifici limitele la velocitati [more ...]


[download] Seturi Yamaha CMihai13 - Clape 1 Posted by Mihai13 on 27 Oct : 08:45
Salut Ionut,Mersi de precizari, m-au zapacit niste tonuri, oricat le-as suci eu in YEM tot nu-mi ies ca la T4, si cand sunt foarte multumit, cum a fost cazul unui Bass Marius Gore, [more ...]


[download] Seturi Yamaha CMihai13 - Clape 1 Posted by ionut extreme on 26 Oct : 16:37
Editorul de tyros 4 nu este net superior...nici macar nu poti acorda samplerele ...avantajul este ca te lasa sa editezi tonurile paterne ceea ce doar la genos se poate...la Seria S [more ...]


[download] Seturi Yamaha CMihai13 - Clape 1 Posted by Mihai13 on 26 Oct : 08:30
Multumesc si eu pt aprecieri, voi lucra in continuare pe parte de sty-luri unde cred ca am tot ce-mi trebuie in materie de cunostinte si soft, si sper ca in curand sa reusesc sa do [more ...]


[download] Set Pa4x Viorel de la Barlad Sunet impecabil Posted by Yaman on 25 Oct : 14:58
Multumesc!





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap