Forums
Clape.ro :: Forums :: Calculatoare si Internet :: Software |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Info - Korg PA Manager v4 |
Go to page << | |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Geza |
|
||
![]() Registered Member #8225
Mersi pt implicare! La mine de ex. nu merge butonul de Load names (A) ul, si incarca destul de incet seturile. Si la voi? Altfel e un program foarte bun, te scapa de butonat zile intregi. Sanatate multa! |
||
Back to top |
|
||
miki67 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #8203
Sincer nu prea am înțeles ce buton este ,,Load names,, La mine merge la viteza cu care mergea și înainte.depinde și de PC. Am un procesor I5, 8 giga RAM, ssd Samsung Evo.oricum, felicitări celor de la KPM! [ Edited Sun, 27 Jun 2021, 03:46AM ] |
||
Back to top |
|
||
Geza |
|
||
![]() Registered Member #8225
A-ul de deasupra la Favorite 8, am i7 cu 16gb, ssd si win 10. si iti zic ca e lent |
||
Back to top |
|
||
miki67 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #8203
Am incercat cu mai multe seturi.. unele care probabil nu au renumite favoritele, asa este, butonul A Load names nu functioneaza, dar este normal in cazul acesta.celelalte seturi care au un nume la favorite, butonul A Load names functioneaza corect. am incercat sa incarc styles setul MT 2021 1.10 giga si s-a incarcatin 70 secunde.nu imi pot da seama daca incarca mai greu decat inainte, dar oricum este aproape ca inainte.
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |