Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Korg pa2x cântă nequantizat! |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
formmusic |
|
||
![]() ![]() Registered Member #17765
Salutare dragi colegi Mi-am cumpărat recent un pa2x (l-am găsit la preț foarte bun în stare ideală) pe lângă pa4x meu Am rugat un cunoscut cu korg pa manager sa-mi converteasca setul meu din pa4x Toate bune, dar stylurile îmi cântă nequantizat, adică parcă se împiedică trackurile unul peste altul Am observat că dacă opresc trackul cu Supita Burduf, stylurile cântă normal fără probleme, m-am gândit că problema e în sample și l-am înlocuit cu altceva dar zădar că tot așa face... în același set pe pa4x nu am așa problemă Dacă cineva a mai întâlnit așa ceva, vă rog din suflet să mă ajutați... |
||
Back to top |
|
||
miki67 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #8203
Salut! este proababil sa fie de la convertire. Urca setul pe sait si incerc sa-l convertesc si eu,apoi iti voi spune daca lucreaza normal. Setul convertit in Pa2, pus in pa4x, reprezinta aceeasi problema ? |
||
Back to top |
|
||
cantlaclapa |
|
||
![]() ![]() Registered Member #10487
intra in record si incearca sa quantizezi track-ul respectiv care-ti face probleme sau sa-l rescrii daca te pricepi...
|
||
Back to top |
|
||
formmusic |
|
||
cantlaclapa a scris ... intra in record si incearca sa quantizezi track-ul respectiv care-ti face probleme sau sa-l rescrii daca te pricepi... l-am rescris și a mers, mulțumesc de sfat |
||
Back to top |
|
||
formmusic |
|
||
miki67 a scris ... Salut! este proababil sa fie de la convertire. Urca setul pe sait si incerc sa-l convertesc si eu,apoi iti voi spune daca lucreaza normal. Setul convertit in Pa2, pus in pa4x, reprezinta aceeasi problema ? l-am rescris din nou acel track și a mers, mulțumesc |
||
Back to top |
|
||