Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Set Complet Pa4x ABX |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Crystian |
|
||
Registered Member #8465
Vă salut dragi colegi! Are cineva setul complet pentru Korg Pa4x ABX? Vă doresc zi frumoasă!
|
||
Back to top |
|
||
sidoniap |
|
||
Registered Member #17530
nu o sa il gasesti complet .. ce circula pe net sunt variante light
|
||
Back to top |
|
||
formmusic |
|
||
Registered Member #17765
De ce nu suni la persoana ce a creat acest set? Cu siguranta îl are complet))) De ce sunteti obisnuiti să obtineti seturi muncite de altcineva așa, nașpa? Eu am cumpărat acest set și își merită toți bănuții, ceea ce te îndemn și pe tine să faci, omul a muncit nopți asupra setului și trebuie răsplătit. |
||
Back to top |
|
||
Crystian |
|
||
Registered Member #8465
[quote] De ce nu suni la persoana ce a creat acest set? Cu siguranta îl are complet))) De ce sunteti obisnuiti să obtineti seturi muncite de altcineva așa, nașpa? Eu am cumpărat acest set și își merită toți bănuții, ceea ce te îndemn și pe tine să faci, omul a muncit nopți asupra setului și trebuie răsplătit. [/quote1611006287 Ok! Îți mulțumesc pentru sfatul dat și răspuns, doar că am întrebat dacă cineva deține acest set, pentru a-mi creea o părere personală cu privire la modul cum este lucrat, nu să primesc gratuit acest set. Știu cât de mult se muncește la creearea lor și nu doresc munca nimănui gratis. Cu siguranță dacă experiența celor care au achiziționat acest set este una pozitivă, voi cumpăra acest set. Să ne auzim cu bine! |
||
Back to top |
|
||
sidoniap |
|
||
Registered Member #17530
CHIAR RECOMAND ACEST SET, IL AM SI EU.. ESTE FF BOGAT.. ARE DE TOATE!
|
||
Back to top |
|
||
Crystian |
|
||
Registered Member #8465
sidoniap a scris ... CHIAR RECOMAND ACEST SET, IL AM SI EU.. ESTE FF BOGAT.. ARE DE TOATE! Mulțumesc frumos! |
||
Back to top |
|
||
CrysMM |
|
||
Registered Member #16489
Fiti linistiti, asa sunt majoritatea seturilor, incomplete, pline de samplere cu erori. Recent un amic a cumparat un set, nu dau nume, pe motiv ca setul "de pe net" nu este complet... exact asa era si setul cumparat, cu style nearanjate, instrumente lipsa, erori la samplere.... (cumparat direct de la "autor", nu de pe oleics....) Din seturile "comerciale", doar cel al lui AD este complet, fara erori, cu toate style-urile aranjate pana la ultimul detaliu. Mai este ok si cel al lui VB, dar ar mai fi de ranjat la el.... Pentru cei ce nu vor sa cheltuie bani, aveti la download setul colegului nostru Mihai13, are un continut bogat, iar daca vrei sa mai lucrezi la el, ai pe ce lucra. Moralistii sa se abtina.... [ Edited Wed Jan 20 2021, 07:24PM ] |
||
Back to top |
|
||
alexroland |
|
||
Registered Member #15797
Ca sfat cel mai bun set e acela facut cu mana ta sa stii tu ce pui in el sa nu ai surprize in cantare cu el, nu de la ala de ala, e bine tu sa iti faci un set al tau sa ii stii mersul si astfel nu mai intervine chestiile astea cum e setul ca l am luat e incomplet e nu stiu cum. Pui mana si o iei de la 0 dar de la 0 nu luate din alte parti si prelucrate cum sunt majoritatea si o sa vezi ca si comparatie nici un alt set din alte parti nu te va mai atrage. Nu e ca o jignire e doar o opinie personala.
|
||
Back to top |
|
||
formmusic |
|
||
Registered Member #17765
Deacord, cel mai bun set e cel ce ți-l faci tu și ATENȚIE, nu Copy-Paste, dar Track cu Track cu toate setările. Și apropo pentru cei ce se plâng de seturi cu errori: Fraților, aveți clapa în față, ce vă încurcă să vă creați setul vostru fără errori?? Când cumpărați un set, îl cumpărați din propria inițiativă, nu vă bagă nimeni mâna în buzunar! |
||
Back to top |
|
||
sorian |
|
||
Registered Member #17915
Câtă răutate pentru o întrebare pe forum. Îți vine să te abții să mai întrebi ceva... Mai bine dai cu parul.
|
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |