Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Convertire din 2/4 în 4/4 Korg PA4X |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
formmusic |
|
||
Registered Member #17765
salut... știe cineva vreo metodă de convertire a stylurilor din măsura 2/4 în 4/4?
|
||
Back to top |
|
||
formmusic |
|
||
Registered Member #17765
Nimeni?
|
||
Back to top |
|
||
Mihai13 |
|
||
Registered Member #16460
Salut, Daca nu te intereseaza tempoul, care se va injumatatii sau se va dubla, copie pur si simplu din cel 2/4 sa zicem intr-unul 4/4 cu grija caci numarul de masuri deasemenea trebuie schimbat la jumatate sau la dublu. Daca il vrei la acelas tempo exporta sty ca midi si incearca ca in tutorialul din link. Eu l-am folosit si merge. LINK: Click aici ! Desigur la sfarsit importi midi-ul modificat. Sanatate! |
||
Back to top |
|
||
formmusic |
|
||
Registered Member #17765
Mihai13 a scris ... Salut, Daca nu te intereseaza tempoul, care se va injumatatii sau se va dubla, copie pur si simplu din cel 2/4 sa zicem intr-unul 4/4 cu grija caci numarul de masuri deasemenea trebuie schimbat la jumatate sau la dublu. Daca il vrei la acelas tempo exporta sty ca midi si incearca ca in tutorialul din link. Eu l-am folosit si merge. LINK: Click aici ! Desigur la sfarsit importi midi-ul modificat. Sanatate! Mulțumesc Mihai! Am rezolvat în felul următor: Am făcut o copie de rezervă a stylului; Pe variațiunea cu măsura de 2/4 am șters toate trackurile. Am setat variațiunea ca 4/4; Am copiat un track de tobe dintr-un style 4/4 apoi am copiat stylul 2/4 ce-l făcusem de rezervă, astfel în loc de 16 măsuri 2/4 am obținut 8 măsuri 4/4. |
||
Back to top |
|
||
angelitto |
|
||
Registered Member #14155
Sigur ca merge. Si din 2/4 in 4/4, sau invers si altele. Eu am facut din 4/4 in 6/8. Am procedat in felul urmator. Sa zicem ca vreau din 2/4 in 4/4. Lucrez pe o dublura de style, bineinteles. Sterg tot de pe var1 apoi setez 4/4 si bat o nota pe track'ul de toba. Pe urma copiez trackurile celelalte care sunt 2/4 si ele se convertesc automat in 4/4 prin copiere. La final copiez si track'ul de toba. Apoi fac la fel si cu alte variatiuni si eventual intro, fill, etc. Merge fara probleme.
[ Edited Fri Jan 29 2021, 12:29AM ] |
||
Back to top |
|
||
Robert Craciun |
|
||
Registered Member #25
cea mai buna treaba este sa ai un program pe calculator de lucrat cu fisiere midi! faci export midi a variantei pe care vrei sa o modifici pe un styck, dupa care il bagi in programul respectiv (eu folosesc cakewalk) acolo gasesti o fereastra"Meter/Key view", apesi pe acea fereastra si acolo modifici masura asa cum iti doresti, dupa care salvezi fisierul midi si import inapoi in clapa...maxim 2-3 minute dureaza toata operatiunea! |
||
Back to top |
|
||
formmusic |
|
||
Registered Member #17765
Roberto E80 a scris ... cea mai buna treaba este sa ai un program pe calculator de lucrat cu fisiere midi! faci export midi a variantei pe care vrei sa o modifici pe un styck, dupa care il bagi in programul respectiv (eu folosesc cakewalk) acolo gasesti o fereastra"Meter/Key view", apesi pe acea fereastra si acolo modifici masura asa cum iti doresti, dupa care salvezi fisierul midi si import inapoi in clapa...maxim 2-3 minute dureaza toata operatiunea! Cakewalk Sonar? |
||
Back to top |
|
||
Robert Craciun |
|
||
Registered Member #25
formmusic a scris ... Roberto E80 a scris ... cea mai buna treaba este sa ai un program pe calculator de lucrat cu fisiere midi! faci export midi a variantei pe care vrei sa o modifici pe un styck, dupa care il bagi in programul respectiv (eu folosesc cakewalk) acolo gasesti o fereastra"Meter/Key view", apesi pe acea fereastra si acolo modifici masura asa cum iti doresti, dupa care salvezi fisierul midi si import inapoi in clapa...maxim 2-3 minute dureaza toata operatiunea! Cakewalk Sonar? cakewalk sonar, da! |
||
Back to top |
|
||