Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Tutoriale |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Tutorial style works .. |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
leo1 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #1086
cum schimbi instrumentele din style ? cum faci din mai multe style uri care iti plac unul singur ? o sa incerc sa explic de ce ai nevoie ? 1 pc 2 orga ![]() 3 style works ![]() 4 conexiune midi ..ori prin cabluri midi ,ori usb +driver in cazul meu cum schimbi instrumentele dintr-un style ? dupa ce ai incarcat style ul apesi pe style editor ...apoi te uiti la poza asta ![]() [ Edited Fri, 06 Feb 2009, 06:00PM ] |
||
Back to top |
|
||
leo1 |
|
||
dupa ce ai facut asta ..deschizi celalalt style in care vrei sa pui partea asta .. intri din nou la import/export si dai click pe import tu sequencer ..selectezi ce ai exportat inainte iti apare o fereastra de genul asta .. si cam atat ![]() |
||
Back to top |
|
||
leo1 |
|
||
dupa ce ai facut asta ..deschizi celalalt style in care vrei sa pui partea asta .. intri din nou la import/export si dai click pe import tu sequencer ..selectezi ce ai exportat inainte iti apare o fereastra de genul asta .. si cam atat![]() |
||
Back to top |
|
||
florin_yamaha |
|
||
![]() ![]() Registered Member #2169
multumim dar acum o intrebare bomba cum converitim un fisier style de la Korg Pa2xpro To Yamaha. siti da o eroare inervanta la import...
[ Edited Fri, 06 Feb 2009, 08:43PM ] |
||
Back to top |
|
||
Roland07 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #949
florin_yamaha a scris ... multumim dar acum o intrebare bomba cum converitim un fisier style de la Korg Pa2xpro To Yamaha. siti da o eroare inervanta la import... Style-urile de Pa2x nu pot fi convertite cu nici un soft la ora actuala. Tot ce poti sa faci...este sa-l exporti mid din clapa si il prelucrezi cu un editor midi sau convertor. |
||
Back to top |
|
||
florin_yamaha |
|
||
![]() ![]() Registered Member #2169
da adevarat..... dar de ce? Este pa2xpro o clapa care pune "bete in roata la style"(le codeaza?)si de ce tyrosul sau pa80 merge convertit..
|
||
Back to top |
|
||
sd.roman |
|
||
![]() ![]() Registered Member #6161
Salut! St. de la pa2xpro le transform in midi cu ajutorul prog. Pa80StyleToMidi . |
||
Back to top |
|
||
miki |
|
||
![]() ![]() Registered Member #2509
eu nu vad nici-o poza......oare dc? faceti ceva......
|
||
Back to top |
|
||
leo1 |
|
||
nici eu nu le mai vad ..ceva sa intamplat
|
||
Back to top |
|
||
trika |
|
||
![]() Registered Member #6393
Am si eu doua intrebari referitor la style works. 1. Folosesk styleworks xt nu stiu cum sa schimb instrumente pe trac-uri. mai demult lucram cu st 200acolo dadeam clik dreapa si apareau bankurile cu instrument, aici nu merge. 2. daca exista posibilitatea de a importa numai un trac, adica sa schimb numai bassul, ori accc1, sau doi, ori drum. Am un GW-7 si acolo nu am aceasta bosibilitate. Daca in styleworks nu pot face asta, exista alt softver prin care pot face acest lucru? Va multumesc |
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |