Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Incarcare midi cu text in Korg Pa3x |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
SASHA USTENSKII |
|
||
![]() Registered Member #9956
Spuneti-mi Va rog cum asi putea incarca midi cu text in Korg Pa3x si la redare melodie sa-mi apara textul pe displei la clapa. Va multumesc.
|
||
Back to top |
|
||
giannileo |
|
||
![]() Registered Member #8014
Vezi ca ai butonul sussiste in dreapta ecranului scrie lirycs
|
||
Back to top |
|
||
angelitto |
|
||
![]() ![]() ![]() Registered Member #14155
Salut. E destul de simpla procedura. Indiferent ca e fisier midi sau mp3, procedura e la fel. In acelasi folder, langa fisierul midi sau mp3, creezi un fisier .txt (ar fi bine fara diacritice) care sa aibe denumirea identica. De ex. daca midul se numeste ”hora-petrecere.mid”, fisierul text trebuie sa se numeasca ”hora-petrecere.txt”. Atentie: amandoua trebuie sa fie in acelasi folder. Apoi in timp ce canta midul sau mp3'ul in player, apesi pe butonul ”Lyrics” si iti vor aparea versurile. Aceasta procedura se poate face si la style, doar ca trebuie sa-l memorezi in songbook si acolo ai setarea sa alegi si un fisier txt. In acest fel, de fiecare data cand alegi melodia din songbook, se incarca si textul si daca apesi pe lyrics, vei vedea versurile. Derularea se face de la rotita, sau poti din pedala, sau chiar poti seta doua din cele trei switch'uri asignabile de deasupra pitch-bandului sa dai paginile inainte sau inapoi la text. Bafta! |
||
Back to top |
|
||
SASHA USTENSKII |
|
||
![]() Registered Member #9956
Va multumesc mult, voi incerca. [ Edited Thu, 05 Aug 2021, 04:37PM ] |
||
Back to top |
|