Forums
| Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| Lower+Split problemă susținere | ||
|
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
| Author | Post | ||
| Catalin73 |
|
||
![]() Registered Member #17207
Salutare colegi,am o întrebare legat prinderea acordurilor la mâna stângă .Pentru banat manual am văzut la majoritatea lower-ul cu split activat(pentru a prinde chitara contra din ritm pe bas..) iar eu dacă încerc să fac asta îmi ține sunetul lung pe lower la mâna stângă,cum aș putea să scot acea susținere?Pa4x
|
||
| Back to top |
|
||
| Catalin73 |
|
||
![]() Registered Member #17207
?
|
||
| Back to top |
|
||
| mariuss_mari |
|
||
![]() Registered Member #8724
salut cred ca la asta te referi:apasa GLOBAL, apoi MODE PREFERENCES,in stanga jos STYLE1,unde scrie memory mode selecteaza,CHORD si cred ca asa iti rezolvi problema.
|
||
| Back to top |
|
||
Powered by Clape.ro
Comentarii noi
[download] SET Ionut Vrinceanu 2025 - Korg PA1000
@ionut74, probabil este ceva neinregula cu winrar.ul tău, ori nu s-a descărcat corect. Arhiva nu are parolă. Chiar acum l.am descărcat pe telefon și nu îmi cere parola la dezathiva [more ...]
[download] SET Ionut Vrinceanu 2025 - Korg PA1000
imi arata ca are parola setul
[download] SET KORG PA 5 BUN - c1pr1an_24
multumim mult
[Content] Am incarcat un set de pa3x in urma cu ceva timp si nu il mai am in calculator. Nu i-mi da-ti voi sal descarc? Multumesc!
admin: fișierul "SET Ardeal - Korg PA3x" ți-a fost trimis pe adresa de email cu care ești înregistrat pe Clape.ro
Am incarcat un set de pa3x in urma cu ceva timp si nu il mai am in calculator. Nu i-mi da-ti voi sal descarc? Multumesc!admin: fișierul "SET Ardeal - Korg PA3x" ți-a fost trimis pe [more ...]
[download] ABX.KorgPa4x.2025 part2
Salut,de ce este postat setul de 2 ori cu part 1 si part 2.Le-am descarcat pe ambele si e acelasi lucru. Am incarcat setul din arhiva cu part 1 si pare a fi tot setul. Am verificat [more ...]