Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
ce boxe,sisteme folositi? |
Go to page << | |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
dorelclape |
|
||
![]() ![]() Registered Member #6313
Am facut comparatie cu unele din plastic apropiate la pret cu Montarbo ! Clar . . .cele din lemn au o alta calitate ! W17 sunt foarte practice fiind si active !
|
||
Back to top |
|
||
Pantera |
|
||
![]() Registered Member #2694
Salutare !!! Pentru a nu mai deschide un nou thread o sa va rog sa ma sfatuiti aici legat de achizia unor noi boxe active. Am cantat pe FBT Mitus ( 152 A, 114 A si 112 A ), boxe extraordinar de bune, puternice si destul de fiabile. Le-am vandut deoarece am cumparat un Behringer Wing. Acum doresc sa imi achizitionez si boxe, tot active si ma orientasem spre : - JBL SRX835P ( citind forum despre aceste boxe, am renuntat imediat la idee) - EV ETX-35P ( am dialogat cu, cineva pe olx, ce are boxe la vanzare din seria etx si mi-a spus ca nu im vor fi pe plac, in comparatie cu FBT MITUS) - FBT Ventis 115 A si 112 A ( despre aceste boxe chiar nu stiu nimic) Daca ma puteti sfatui, ar fi un real ajutor. Multumesc anticipat tuturor !!! |
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |