Forums
Clape.ro :: Forums :: Fisiere audio, Versuri, Partituri, Armonii :: Requests / Cereri |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
intrebare pentru profesionisti orga midi controlere |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
muset |
|
||
Registered Member #76
buna ziua. detin un controller midi samson carbon 61. are usb si iesire midi. usb vreau sal folosesc cu o tableta cu aplicatie sunete sa cant solo intrebare mea este daca la iesirea midi folosesc un cablu midi -jack i-mi va scoate sunetul pe mixer? spun asta pentru ca nu este prevazut cu iesiri jack pentru mixer. multumesc frumos.
|
||
Back to top |
|
||
daddy |
|
||
Registered Member #241
Nu. Nu are nicio treabă MIDI cu audio. Midi transmite un semnal digital pentru a controla un dispozitiv folosind un alt dispozitiv. Controlezi, de exemplu, un modul de sunet cu ajutorul controllerului MIDI.Controllerul MIDI nu primește și nu transmite semnal audio. Este ca o tastatură pentru un calculator. Atât. |
||
Back to top |
|
||
Pantera |
|
||
Registered Member #2694
Salutare. Pentru a putea folosi aceasta varianta, se poate iesi din tableta spre mixer cu un cablu (jack mic jack mare )
|
||
Back to top |
|
||
muset |
|
||
Registered Member #76
multumesc frumos.
|
||
Back to top |
|
||
sorinelf |
|
||
Registered Member #6305
inteleg ca folosesti tableta ca un calculator, deci trebuie iesire midi si intrare usb in tableta, daca vrei sa canti cu tonuri din tableta... nu am folosit, dar asa ar trebui sa fie... tableta inlocuieste calculatorul, adica playerul de sunete.
|
||
Back to top |
|
||
muset |
|
||
Registered Member #76
OK. MA INTERESEAZA CUM SA FAC COMPATIBILITATE CU PROGRAMUL KONTAKT SI CUM SE FOLOSESTE PE TABLETA.
|
||
Back to top |
|
||
sVipper |
|
||
Registered Member #10465
muset a scris ... OK. MA INTERESEAZA CUM SA FAC COMPATIBILITATE CU PROGRAMUL KONTAKT SI CUM SE FOLOSESTE PE TABLETA. Ai nevoie de o tabletă care să funcționeze pe Windows, și un adaptor usb-midi, cred că e realizabil ... |
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
n-am auzit de interfaţa midi usbC n-am auzit de kontact pentru android in domeniul midi uita de tableta. cel mai bun este un pentium IV ... [ Edited Wed, 20 Dec 2023, 01:34PM ] |
||
Back to top |
|
||