Forums
Clape.ro :: Forums :: Calculatoare si Internet :: Software |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Cubase free? :) |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Laszlo |
|
||
Registered Member #6012
Buna ziua. Stie cineva unde se poate gasi un Cubase functional la liber? nu am prententii care, am cubase 5 dar ceva nu merge bine , nu-mi recunoaste placa de sunet si efectele editate nu se salveaza. Va rog sa ma ajutati cu o informatie-link, orice. Ms frumos
[ Edited Wed, 31 Jan 2024, 09:22AM ] |
||
Back to top |
|
||
formmusic |
|
||
Registered Member #17765
Laszlo a scris ... Buna ziua. Stie cineva unde se poate gasi un Cubase functional la liber? nu am prententii care, am cubase 5 dar ceva nu merge bine , nu-mi recunoaste placa de sunet si efectele editate nu se salveaza. Va rog sa ma ajutati cu o informatie-link, orice. Ms frumos Dacă ai pe cineva care dispune de CD-ul cu drivere de la Dynacord Powermate 3, acolo găsești Cubase LE gratuit. |
||
Back to top |
|
||
CrysMM |
|
||
Registered Member #16489
Torrente, piratebay, acolo am vazut versiuni pana la 12. Ultimul testat de mine si functional era 9, mai departe nu mai stiu. Am vazut ca este si 12, dar nu cunosc daca este spart sau este functional.
|
||
Back to top |
|
||
ALIN PA800 |
|
||
Registered Member #210
LINK: Click aici ! Cubase 13 Pro free , a fost 12 Pro , testat si a mers , acum am vazut ca au facut update la 13 , spor |
||
Back to top |
|
||
Laszlo |
|
||
Registered Member #6012
multumesc mult. incerc deseara sa il instalez , raman dator [ Edited Wed, 31 Jan 2024, 03:52PM ] |
||
Back to top |
|
||